Tényleg szép ez a bringa!!!grutulálok!
(esetleg hátul is lehetne egy régebbi szép Dura Ace,könnyebb,kisebb,talán jobb ide…)
(kcnc kerékgyorszárak is ha majd úgy alakul,különben véleményem szerint tökéletes)
Felniszalag témában,szerintem is jó megoldás a flyweight,csak belsõ nélkül kérdéses talán a beszerzése,és nálam sürû gumi cserék miatt lehet,szeret kiszálasodni,és felhajtodni,de kis odafigyelésel nincs gond,soha nem kaptam defektet miatta,és csak 10-12gr/db,a komolyabb vastagabb öntapadós szerintem is a legjobb,de az egy kerékre általában olyan 30gr körüli,a vékonyabbak 20gr…
Szerintem,nekem ami legjobban megfelelt az ilyen szálerösített õntapados szigszalag szerüség,mtb használom 6baron sem volt gondom slickel és csak egyszer tekertem be,magasabb nyomáson nem probáltam még,de esetleg tekerheted kétszer is,elönye hogy igazán olcsó,könnyen beszerezhetõ,igényeid szerint alakitható,tartós,õntapadós,nyomnélkül leszedhetõ,és nincs 5gr!!!
Esetleg amivel még jó tapasztalatom van ha ilyen nem gyári belsõ nélküli rendszert használsz az a notubes yellow band,vagy frm white tape,az is egy merevebb,keményebb szigszalag szerû,és nincs 5gr az sem…
Talán még a veloplug ami ilyen tömegû,de macerásabb,drágább,nehezebb,beszerezni is,és ha nem jó méret,vagy a felnin érdekes kiképzésû,méretû a küllölyuk,akkor szeret kiesni…
szerintem,röviden:)