Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Started by
ruff
, 2002. October 17. 20:20
Posted 2009. April 27. - 14:43
a váltó mér' nem karbon?
meg fekete...
amúgy nagyon jól néz ki. csak erre sem mernék felülni.
meg fekete...
amúgy nagyon jól néz ki. csak erre sem mernék felülni.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2009. April 27. - 14:37
Posted 2009. April 06. - 23:12
az a baj hogy az X.o markolatvalto ugyis konnyebb marad mert az full plasztik
A Cannondalemen Quartz van,122gramm.Az X0 170gramm körül van.
Posted 2009. April 06. - 22:29
az a baj hogy az X.o markolatvalto ugyis konnyebb marad mert az full plasztik
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. April 06. - 22:16
Szerintem ezzel, meg a többi új cuccal(pl. a 83grammos stucni) simán össze lehetne rakni egy könnyebb bringát, mint a mostani legkönnyebb...
Posted 2009. April 06. - 22:12
Posted 2009. April 06. - 22:10
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. April 06. - 18:32
schwalbe kék szövetje tényleg jó.egy felniszalagnak mennyi a súlya kábéra? ill. tudtok ajánlani valami könnyüt ami jó is?
2 éve rátekertem, azóta nem volt vele gond és valóban könnyû!
mûanyaggal ne vacakolj, elcsúszkál - ki is csípheti a gumit
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. April 06. - 17:28
Nekem 20-559-es méretben 22g-ot nyom 1 db babakék mûanyagos Schwalbe felnivédõ szalag.
Posted 2009. April 06. - 11:50
Sokat, szélességtõl függ, 18g-tól kezdõdik.és 1 babakék mûanyagos schwalbe mennyit nyom? :chin:
http://weightweenies...hp?type=rimtape
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. April 06. - 09:52
Posted 2009. April 05. - 14:40
A schwalbe öntapadós 6,5g/kerék, nálam 2 havonta kell cserélni a gumicserék miatt.
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. April 05. - 13:30
Tényleg szép ez a bringa!!!grutulálok!
(esetleg hátul is lehetne egy régebbi szép Dura Ace,könnyebb,kisebb,talán jobb ide…)
(kcnc kerékgyorszárak is ha majd úgy alakul,különben véleményem szerint tökéletes)
Felniszalag témában,szerintem is jó megoldás a flyweight,csak belsõ nélkül kérdéses talán a beszerzése,és nálam sürû gumi cserék miatt lehet,szeret kiszálasodni,és felhajtodni,de kis odafigyelésel nincs gond,soha nem kaptam defektet miatta,és csak 10-12gr/db,a komolyabb vastagabb öntapadós szerintem is a legjobb,de az egy kerékre általában olyan 30gr körüli,a vékonyabbak 20gr…
Szerintem,nekem ami legjobban megfelelt az ilyen szálerösített õntapados szigszalag szerüség,mtb használom 6baron sem volt gondom slickel és csak egyszer tekertem be,magasabb nyomáson nem probáltam még,de esetleg tekerheted kétszer is,elönye hogy igazán olcsó,könnyen beszerezhetõ,igényeid szerint alakitható,tartós,õntapadós,nyomnélkül leszedhetõ,és nincs 5gr!!!
Esetleg amivel még jó tapasztalatom van ha ilyen nem gyári belsõ nélküli rendszert használsz az a notubes yellow band,vagy frm white tape,az is egy merevebb,keményebb szigszalag szerû,és nincs 5gr az sem…
Talán még a veloplug ami ilyen tömegû,de macerásabb,drágább,nehezebb,beszerezni is,és ha nem jó méret,vagy a felnin érdekes kiképzésû,méretû a küllölyuk,akkor szeret kiesni…
szerintem,röviden:)
(esetleg hátul is lehetne egy régebbi szép Dura Ace,könnyebb,kisebb,talán jobb ide…)
(kcnc kerékgyorszárak is ha majd úgy alakul,különben véleményem szerint tökéletes)
Felniszalag témában,szerintem is jó megoldás a flyweight,csak belsõ nélkül kérdéses talán a beszerzése,és nálam sürû gumi cserék miatt lehet,szeret kiszálasodni,és felhajtodni,de kis odafigyelésel nincs gond,soha nem kaptam defektet miatta,és csak 10-12gr/db,a komolyabb vastagabb öntapadós szerintem is a legjobb,de az egy kerékre általában olyan 30gr körüli,a vékonyabbak 20gr…
Szerintem,nekem ami legjobban megfelelt az ilyen szálerösített õntapados szigszalag szerüség,mtb használom 6baron sem volt gondom slickel és csak egyszer tekertem be,magasabb nyomáson nem probáltam még,de esetleg tekerheted kétszer is,elönye hogy igazán olcsó,könnyen beszerezhetõ,igényeid szerint alakitható,tartós,õntapadós,nyomnélkül leszedhetõ,és nincs 5gr!!!
Esetleg amivel még jó tapasztalatom van ha ilyen nem gyári belsõ nélküli rendszert használsz az a notubes yellow band,vagy frm white tape,az is egy merevebb,keményebb szigszalag szerû,és nincs 5gr az sem…
Talán még a veloplug ami ilyen tömegû,de macerásabb,drágább,nehezebb,beszerezni is,és ha nem jó méret,vagy a felnin érdekes kiképzésû,méretû a küllölyuk,akkor szeret kiesni…
szerintem,röviden:)
Posted 2009. April 05. - 13:17
schwalbe kek szovet felniszalagja eleg jo, es nem nehez
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. April 05. - 13:07
Az jó ami a maxxis flyweight belsõhözjár, meg még az öntapadós szövet cuccok is könnyûek. Én mentem már szigetelõszalaggal is Csak akkor nem kell nagy nyomás a belsõbe, max 2.2 bar...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2009. April 05. - 12:50
egy felniszalagnak mennyi a súlya kábéra? ill. tudtok ajánlani valami könnyüt ami jó is?
Posted 2009. April 01. - 11:28
igen. M mint metrikus, 4 mint 4mm. a menetes resz atmeroje. a fejnek semmi koze hozza, ne keverd bele. szal ha 5os imbusz megy bele, az meg nem jelenti azt hogy a csavar M5
http://en.wikipedia....ic_screw_thread
http://en.wikipedia....ic_screw_thread
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. April 01. - 08:34
Nem tudom volt-e már szó róla, de le tudná nekem írni valaki a csavarok méretezését? Szeretnék pár csavart lecserélni a bringán, de nem tudom melyik a helyes méret. Bocs ha amatõr a kérdés. Pl az M4-5-6 ban a számok mi jelölnek? A csavarmenet átmérõje?
Posted 2009. March 30. - 17:54
keress egy eloxálót, es arany lesz
kösz a tippet.nekem is eszembe jutott,utána a logot meg kézzel ráfestem.he-he