Biztos használták, a kis naívak.Ja és a kazettáik fogai törnek. Nem gyakran fordul elõ, de több fórumon is olvastam, volt akinek 1000km után!! ami azért durva, fõleg, hogy annyi a sor, mint egy komplett bicaj.

Biztos használták, a kis naívak.Ja és a kazettáik fogai törnek. Nem gyakran fordul elõ, de több fórumon is olvastam, volt akinek 1000km után!! ami azért durva, fõleg, hogy annyi a sor, mint egy komplett bicaj.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Extralite Ultralevers rõl van valakinek menettapasztalata?
...
A másik jelöltem az FRM DP4 kar. Ergo úgy is fel lehet fogni, melyiket válasszam szerintetek?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
McGywer,nekem pont van egy eladó zöld gyorzárszettem,ami tuti fog rendesen:)mondjuk az is igaz h 109g a pár...
PBG
használtan ebay-en néha elõ szokott bukkanni egy-egy pár juicy ultimate szett - használtan, jó állapotban - 180-200 dollárért
az ulti viszont nem volt egy túl jól sikerült darabde sajna az ára is magasabb, mint egy juicy ultimatenek.
újonnan nagyjából 100-150 euro különbség van köztük - juicy javára.
de sajna az ára is magasabb, mint egy juicy ultimatenek.kemény grammosok asszem formula r1-et szoktak nyomatni
324? Csak? A Nokianom valami 430-440 g... lehet, hogy hagyom rajta az országúti gumikat.
nem azért PBG de Te vagy az aknek teljesen elég lenne az új sid meg a 160/140-es tárcsa konfigÉn most régi SID helyett Rebára pályázok tárcsásítás miatt... át sem merem számolni, hogy mennyivel lesz nehezebb a folyamat után a bringa...
Na... rávettem magam. Kb. 700 grammal.==> nincs mese... fogyóznom kell.:D
én 800 grammot spóroltam a cx bringán most
lecseréltem a gumikat
feltettem a 324 grammos Maxxis Raze-eket. meg ledobtam a sárvédõket, az is volt vagy 2 kiló
szokatlanul könnyû volt vele ugrálni, futni...
én 800 grammot spóroltam a cx bringán mostNa... rávettem magam. Kb. 700 grammal.==> nincs mese... fogyóznom kell.
:D