Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
NEEEEM baszodD!!!!
2990?????
az a qrvvvvaaaaaa..
ezt megszivtam
most vettem...
és a ride..... boltban nekem NEM CSERÉLTÉK ki na betétet....
merr azz hozzá van meg bla bla bla.....
elvittem egy másik boltba az X-............ ott meg nem akarták kiszedni a csomagolásbol a pirosat..mert csak ugy a kéket nem lehet eladni csak csomagolással?!!
szoval sikerült kicsit ...tulpörgetnem magam most...
persze ehez yo pofát kell vágni.
Nem értem hogy enyire nem képesek néhol az meberek...
Használt(nagyon keveset) Deore fékkaromat sram 7.0ra(uyra) simán becserélték pl. ZöldPontban.!!!
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ebike-on 2890 a ritchey comp,raadasul feketeben,ami sztem szebb ;)

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Amilyen könnyû a FRm fék, olyan nehéz az árát elõteremteni. Egyébként a féken érdemes legutoljára könnyíteni, nincs sok jelentõsége, mivel a tömegeltérés is kevés egy átlagos fékhez képest.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Igen a kék pofa a puhábbik és iszonyat fog. Viszont a felnit is darálja rendesen. Én még a boltban kicseréltettem betétesre és úgy még az alap B+ fofákkal is könnyebb lett, most meg ugye a kerámiás XTR. Újonnan a Probike-ban 5e-ért árulják a Compot. Annyit nagyon megér!!! Szvsz a fékhatás elsõsorban a fékpofa-felni kombinációtól függ és másodlagos az hogy a féktest most avid, vagy xtr, vagy akármi. Jó a súlyt nem figyeltem. Ha könnyû féket akartok akkor FRM Feltöltött kép

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
A kek pofa csak esoben nyero,nekem legalabbis sose jott be szarazon,nagy 0t fogott.Piros rlz.Amugy hulyet kapok ritcheynek a nem betetes fekpofain van a vegen ez a szar,ami kicsit kiall,az "tisztitja" elvileg vagy mittomen,de nem lehet tole normalisan beallitani a feket,es full nyulos lesz...

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
ugye ez a Logic Comp?? ha minden igaz...Ti menyirt vettétek uyonan???
és használtan szerintetek menyit érne meg?
Ya és ez kék fékpofa meddig birta nálatok. amuyg 190g van irva hivatalosan.
enyii. köszi!:)
Feltöltött kép

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Nekem is Ritchely Pro van, és nagyon jó. Ezért az árért ilyen súlyban szerintem best buy.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Az én tapasztalatim is jók vele,s engem is a formája fogott meg anno. Nekem Comp van ugyan, de a féktest ua. mint a Pro, csak a pofa a különbség és a szín. Ha jól emlékszem 162g-t mértem XTR fékfofákkal! + csavarok 12g, az összesen 348g.

A fékteljesítmény fõleg a pofától és a felni anyagától függ. A 2004-es XT-m sem fogott jobban a ritcheynél, és még nehezebb is majd 100 grammal!!!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Nekem riccsi van és JÓ tapasztalat. Az tutti, hogy az xtr-nél kicsit könnyebb, olyan 360g -ra emlékszem (pro) . Nekem a formája jött be nagyon. És a kanyar benne az nem hülyeség. Haver Avidja, ami ügye majdnem egyenes formájú, ha behúzza teljesen, majdnem hozzáér a gumihoz. Remélem érted mit próbálok magyarázni?
Szóval, hajrá Ritchey !
Marci

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Ki tudya a Ritchey V fékek sóyadatait??
néztem a 2005ös katalogust de abban nmég a fék sincs benne. leáltak a gyártásásval?
Mert vagy Ritchey vagy sram 9.0 féket vennék és valószinüleg a súly(is) fog dönteni.

XC_Rider !!
neked iyen fékeid vannak ha yol emlékszem. Miyen tapaszatlatok vannak?
Fõleg máshoz viszonyítva.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Nem tesco gazdasagos.Valami jol hangzo tavolkeleti markanev asszem :D

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Ööö asszem jah :) Csak nem te is szemeztel vele? :D

Nem, csak gondoltam ez is a "gazdaságos" család tagja...
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ööö asszem jah :) Csak nem te is szemeztel vele? :D

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Talaltam Tescoban 3890ert :D 5kg-ig mer 2g pontossaggal.Meg homersekletet is mer :D

Kék-fehér?:D
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Talaltam Tescoban 3890ert :D 5kg-ig mer 2g pontossaggal.Meg homersekletet is mer :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
hauser konyhamérleg: 5kg / 1g ~7 róka

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

A legtöbb csak 2kg-ig bírja, így vázakat, villákat nem lehet mérni vele...

dehogynem lehet! csak 2 kiló alatti vázakat villákat Feltöltött kép

Feltöltött kép

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Most vettünk(család) 8000Ftért egy 5kg-ig mérõt. De 2 g-onként mér!!! pedig elég yo fayta.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás

Mennyibe kerul egy digit konyhai merleg? :D Draga nagyon?Es mennyire pontos?

Nagyobb mûszaki áruházakban néha van 10 ezer körül olyan, ami 5 kg-ig mér, és végig 1 g pontos. Legalábbis papíron. A legtöbb csak 2kg-ig bírja, így vázakat, villákat nem lehet mérni vele...
Like a rock...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
>10 ezer. vannak 5g-ig pontosak.

hollywood: a felni cserés alapból 321-esre, (minusz 200 gramm legalább /darab!) a rugóstagra titánrugó (minusz 300 gramm), pedál helyett van x-pedo 408 gramm, nyereg fizik gobi 160g körül, (graciának jó, nekem is jó lenne :)) saint stucni helyett thomson (minusz 50 gramm)
gumiból maradhat a 2.5" de akkor ne dualply, csak hátra
gyári marzo váll helyett supergo-s lowrider váll (alacsonyabb is lesz a villa tõle)
és egy thomson nyeregcsõ.

[vagy még inkább kerekek: tune 20mm elsõagy - 160 gramm, mavic ex823 ust felni - kb 550-600 gramm, meg sima kettes dt. meg egy ilyen felni hátra is. - megspórolod a belsõt, és nem lesz felütéses defekted, mert nincs belsõ egyáltalán]

mindez további 200.000 huf :) de ha van rá pénzed, hajrá.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.