Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6538 replies to this topic

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 posts
Es nem lesz o'cccso' :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Méghozzá a probikeban a Noénál mindig van....

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Tudtommal: Bestparts.
Telefonszámuk a nov-dec magazinban egy egészoldalas hirdetésben (most nincs kéznél, ezért nem tudom, bocs...).
"In idem flumen bis non descendimus"

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts
XC_Rider:
Ha szabad megkérdeznem, a Nokon Konkavex cuccot, honnan szerezted be? Oszd meg velünk a tutit! Lécci, lécci, lécci! Feltöltött kép
WaNNaRiDE

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ritchey rizer pro : 298 gramm, és 670-es. levágva akkor még könyebb.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Az Ultimate kar a valaha gyartott legszebb Vfekkar szvsz....

Tudnatok nekem ajanlani valami jofajta Riser kormanyt ami legalabb 62 cm szeles nem tul nehez es max 12eFT es itthon is lehet kapni.
Kosz!
vadkan
"This was a fuckin' bomb
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Köszi Fityisz.
Igen ezek azok.
Ezt Feltöltött kép már rég nem gyártják. Ez egyébként a Supreme. Bár annak ellenére, hogy nem túl könnyû szivesen elfogadnám, ha hozzámvágnák :)
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
ez az sd ultimate fék:

http://www.sram.com/...gitultimate.php

ez meg "hozzá" a kar:

http://www.sram.com/...evers/ultimate/

bár ezek annyira nem könnyûek... a fék 181g/pár, a kar pedig 150g/pár :P

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Feltöltött kép
ez? õ a párat vette nagyker áron a factorból. (elõre-hátra)
gondolom a kutyának nem kellett már :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Nekem 40ért kinálták a Speedmetalban, de azt is sokalltam érte.
Marci

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az sd ultimate az nem a fékkar? csapágyas avid fék: arch supreme. haverom 70-ért vette a párat. :)

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

Annyival az FRM már nem könnyebb, mint amennyivel aránytalanul drágább, szerintem.
Ezt mindenki maga dönti el, mennyit szán rá.

Szerintem nem aránytalanul drága. Nézd meg pl. az XTR féket. Sokkal nehezebb, és még talán drágább is (most nincs elõttem az árlista). Ráadásul ip. csapágyas. Egyetlen másik ip csapágyas fékrõl tudok még, az pedig az Avid Single Digit Ultimate. Na az szerintem aránytalanul drága (még az FRM-hez képest is), valamint nehezebb
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Hat,10 kilo ala menni mar csak ilyen alkatreszekkel lehet :) Na jo,9,5.
Sztem ettol a szinttol kezdve minden konnyites k sokba kerul,es mar komoly kompromisszumokat kell kotni a mukodes es merevseg teren.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Annyival az FRM már nem könnyebb, mint amennyivel aránytalanul drágább, szerintem.
Ezt mindenki maga dönti el, mennyit szán rá.
Marci

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Benne is van a nevében, hogy csak sebességkontrollálásra való Feltöltött kép, de megállásra nem. Egyébként gyönyörû, csak használhatatlan (szvsz).

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Én a gyári Ritchey pofákat egybõl cserltem patronos Cool-stop házra és Bike+ patronokra. Fog is rendesen (igaz aránylag könnyû vagyok, és a kerekem sem túl nehéz).

Az FRM féket én is néztem, és súlyban nagyon ott van. Ha nyerek a lottón tuti veszek egy párat. De persze van nála is könnyebb.

Mondjuk a Steinbach speedcontrol V: http://www.steinbach-bike.com/
Csak 85 gr. Nem iparis, és halálfélelmem lenne, ha feltenném. :) Szerintem ezt csak 30 kg alatti bringások csak országútra használhatják...
Just for fun.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a kék ricsi pofa nagyon eszi a felnit, az araya rm 17-bõl alig hagyott valamit. ;)

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Nem rossz a Ritchey, de figyelni kell hogy jó darabot fogj ki belõle. Én anno egy olyat vettem ami már alapban kotyogott, és amikor szétszedtem az alján a foglalatba ferdén volt belepréselve az acél csõ, amivel felrakom a féktüskére. (mondjuk én voltam a hülye hogy megvettem), de amikor viszavittem azt mondták hogy ez nem egyedi probléma. Azóta Sram 9.0ám van Ritchey piros pofival, és fog mint a vadállat! Ja és könnyû is.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Hat igen,ugyanis a Zoldpont az 1 jo bolt,X factor,Ride Bike stb meg no comment :)
Amugy nem 2990 hanem 2890 ;)
Mondjuk az is hozzatartozik az igazsaghoz hogy zoldpont foglalkozik hasznalt alkatreszekkel,a tobbiek meg lehet h nem.Nos de ez mar elegge off

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nekem 2 dolog miatt nem jött be a ricsi:
1. a kék pofa ette a felnit
2. az acél-alkatrészek felületkezelése sima horgany, kvázi télen kikezdte volna a sólé.
Szóval kb. 2 hét után el is adtam

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers