Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
No íme a veboldal akit érdekel:
http://www.mmm-bikes...abeln/index.php

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Egyébként a SID-hez gyárt egy tuningcég karbon nyomórudat, és a Pure helyére patronos tuningcsillapítást is jó borsos áron. Mindjárt megkeresem és linkelem.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az a konkrét bicikli benne van a novemberi német bike-ban. a sid ugy lett annyi, hogy a tulaj vett ötöt, leméregetett minden alkatrészt, és a legkönnyebbeket válogatta össze, és amit nehéznek talált belül, azt legyártatta karbonból. valamint a tárcsafékszemet lemaratta róla, és a gyári festés is a multé.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Nezegettem ezt a bringat:
http://www.light-bik...ting.asp?id=451

Erdemes megnezni a telot. Hogyan csinalnak ilyen konnyu telot? OK, hogy karbon a belseje, de a becsuszok nem azok.

Ok,ok... könyû... meg bla bla.. de azért én nem nagyon bringáznék vele....
A telónak meg csak a kinézete az, megnézném mit csinállnál egy csillapítás nélküli amúgy is nyetlõs Siddel. Szerintem kerékpározásra alkalmatlan...
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Remélem azt te is tudod, hogy a profi csapatok géepin csak azért nincs mindenbõl a legkönyebb mert a UCI szabályok szerint azokkal már bõven az elõírt súlyhatár alatt lennének. Egyébként a legtöbb csapat meg kívánja szûntetni a súlyhatárt, vagy a versenyzõ súlyához igazítani. EGyébként nem tudom mi bajod van a könnyû cuccokkal, ilyen elven készül minden repülõ amin emberek utaznak. Látnád azokban mennyi az anyag. Megjelenésekor az SLR nyerget is egyversenyesnek titulálták, mára már szinte minden XC vagy maraton versenygépen ott van.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Gyönyörû, igen. Nézni. Kb. olyan mint a látványpékség, csak a látvány ott is. CSak nem azt hiszitek, hogy ezeket a hiperkönnyû bicajokat lehet is komolyan használni? EGy MTB-n 97 gr.os fogas, 40 dkg.-os hajtómû, 45 gr.-os nyereg és 105-gr-os nyeregcsõ (450mm hosszal), etc....?? Még oútin se használják (ld. proficsapatok 60 kg-os emberei alatt sincs). Ezek a bicók marketing-kirakat dolgok.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Gyönyörû! Kár, hogy nem lesz széria (állitólag) Biztos lenne sejk aki áldozna rá!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Hát a száma még meg van, ha még nem cserélte le. Vagy www.yasec.hu, vagy a rontó-bontó triálosok tudnak segíteni. Ott a Holden!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Az sok évvel ezelõtt volt 2000/db akkor most is a buxa az úr.... :( Azér jó lenne tudni van e s milyen méretben. Nem tudsz rákérdezni valahol s.etleg? A morgan is jó lenne dógozni járni, a holden meg vasárnapra. A képe viszont nincs ott. A motort már láttam a wild-ban. Dúrva a cégnek van ettõl szebbje is, bár hogy motorozható-e??

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Igen, Õ lenne az a bizonyos.

Majd nézz be ide: http://pix.bikemag.h...s/designcenter/
Teszem fel a szép dolgokat.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Milyen Károly? Zügn? (Lépcsö :) )

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Károly árulta egy darabig, talán még tud szerezni. Lehet egy rugalmassága.

Munkába járni tényleg jó lehet, nem túl nehéz cipelni a lépcsõn. Minden szerkezetnek megvan a leggyengébb pontja. Ha ebbõl bármit ráteszel egy erõs, masszív gépre, akkor az is csak addig bírja, mint a cucc amit rátettél. Tehát egy rekordsúlyú alkatrészekbõ összeépített gép simán bírja addig mintha annak bármelyik elemét beszerelnéd egy erõs gépbe. Ide jön még a merevségelmélet is.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
miért? forgalmaztak egyáltalán?
ez engem is érdekelne.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Vágom amit mondtok de alapvetõen nem mondanám semmire hogy hû de gyenge.legfeljebb hamar elfárad... Titánküllõt forgalmaz még valaki M.országon?

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Tibi ezt nem is neked találták ki! ;-)

Ezzel én is egyet értek:) Szerintem ezekre a bicókra külön zsokékat tenyésztenek ki.:chin: :)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Azért még.... Na mindegy ugyse hoz ilyet a jézuska nekem :( De dolgozni járni jó lenne!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Tibi ezt nem is neked találták ki! ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Nagyon szép... Jó sokba kerül...de könnyü! megnézném milyen tartós a mázsám alatt. :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nézzétek a fékrendszert, mert megállni is tudni kell!

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
atyavilág :scared:

nem merem nézni, félek azzal is ártok neki!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"