Product details
Item Weight: 18 g
Boxed-product Weight: 1.5 Kg
csomagoltak hozzá egy vázat is...?
Product details
Item Weight: 18 g
Boxed-product Weight: 1.5 Kg
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ennek majd akkor lesz létjogosultsága, amikor már szép kövér adatbázisunk lesz.
illetve minden alkatrésznél be kell állítgatni a tulajdonságait - vázaknál mondjuk megadni a fejcsõ átmérõt (1; 1 1/8; 1/8 - 1,5; 1,5) illetve a nyeregcsõ vastagságot, majd korlátozni, hogy a kiválasztott vázhoz csak a hozzá illõ villát és nyeregcsövet ajánlja fel...
ha már van mibõl megcsinálni, akkor szerintem nem lenne nehéz, csak pontosan meg kell adni minden tulajdonságot, hogy ne akarjon országútira DH külsõt húzni meg a 25,4-es kormányszárba 31,8-as kormányt dugni...
csoportokba kellene foglalni az alkatrészeket és illeszteni a csoportokat, hogy melyik melyikkel kompatibilis...
de az ötlet mindenképp jó, megfontolandó.
bár el kell gondolkodnom, hogy ezt az "extra szolgáltatást" megéri-e csinálni, van-e értelme energiát fektetni bele.
ezért is akarom "mindenki" számára elérhetõvé tenni a lista bõvítést is, hogy ne csak én csináljam, hanem egy kicsit a közé legyen
ennek majd akkor lesz létjogosultsága, amikor már szép kövér adatbázisunk lesz.Ûrlap témában nekem az jutott az eszembe, hogy lehetne olyan ûrlapot csinálni ami kiszámolná(a beírt alkatrészek alapján),hogy mennyit nyom a paripa...mert mondjuk valakinek nincs kedve kibogarászni és ez így "segítség lenne"
vagy mondjuk van egy elképzelése,de gyorsan össze akar rakni virtuálisan egy gépet és így "pár" perc alatt megtudhatná a végeredményt...
SikiMano:
a kerékre itt is csorgatom a nyálam, bár élõben is láttam már!
ésszerû, átgondolt, szimpatikus kerékszett!
kicsit már kezdek hiteltelenné válni a grammániás oldallal, de úgy néz ki, hogy hamarosan lesz elõrelépés.
lenne egy kérdésem:
az szerintetek jó lenne, hogy regisztráció után egy ûrlappal bárki feltölthetné az adatokat (képfeltöltés meg fakultatív lehetõség lenne)?
persze kontrollálnám, mielõtt bekerül a listába...
komplett bringákról is legyen lista? ugyanúgy, mint a weightweeniesen. Weight Weenies - Articles
egyéb ötlet?
A komplett bringa jó ötlet lenne, képpel alkatrészlistával esetleg mi mennyit nyom, de az össztömeg az mindenképp kellene. Ebbõl aztán lehetne ihletet meríteni, ha valaki hasonlót építene.
Ha meg tudná mondani valaki hogy milyen súlyban vannak a centerlock-6csavaros átalakítók azt megköszönném:)
Pl ez: a2Z AD-CLK kit v3.0 (CenterLock-IS 6 csavaros) (Fék | CenterLock adapter) | Kerékpár Webshop
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ha meg tudná mondani valaki hogy milyen súlyban vannak a centerlock-6csavaros átalakítók azt megköszönném:)
Pl ez: a2Z AD-CLK kit v3.0 (CenterLock-IS 6 csavaros) (Fék | CenterLock adapter) | Kerékpár Webshop
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Azért arra figyelhettek volna, hogy a "gyorszárak" végét levágják.
Európában sehol sem forgalmazzák. USA a kézenfekvõ forrás.
A sebesség mindent megold.
Európában sehol sem forgalmazzák. USA a kézenfekvõ forrás.Wheelsmith-t honnan érdemes/lehet rendelni?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]