Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6538 replies to this topic

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Product details
Item Weight: 18 g
Boxed-product Weight: 1.5 Kg

csomagoltak hozzá egy vázat is...?

KaraI.

KaraI.

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Használtan vettem sajna nem tudom.A neten sem találok tipusszámot róla.
:(
Ezt találtam a neten róla:
Product details
Item Weight: 18 g
Boxed-product Weight: 1.5 Kg
Delivery Destinations: Visit the Delivery Destinations Help page to see where this item can be delivered.
Find out more about our Delivery Rates and Returns Policy
Item model number: 3575057
ASIN: B001CFIVLC
Date first available at Amazon.co.uk: 9 July 2008
KROSS Level A2

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Mit vettem.... :)
http://hhwforum.hu/u...-1288856811.jpg

mi a pontos típusa?
...lopnám a képet...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

KaraI.

KaraI.

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Mit vettem.... :)
Feltöltött kép
KROSS Level A2

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

ennek majd akkor lesz létjogosultsága, amikor már szép kövér adatbázisunk lesz.
illetve minden alkatrésznél be kell állítgatni a tulajdonságait - vázaknál mondjuk megadni a fejcsõ átmérõt (1; 1 1/8; 1/8 - 1,5; 1,5) illetve a nyeregcsõ vastagságot, majd korlátozni, hogy a kiválasztott vázhoz csak a hozzá illõ villát és nyeregcsövet ajánlja fel...

ha már van mibõl megcsinálni, akkor szerintem nem lenne nehéz, csak pontosan meg kell adni minden tulajdonságot, hogy ne akarjon országútira DH külsõt húzni meg a 25,4-es kormányszárba 31,8-as kormányt dugni...

csoportokba kellene foglalni az alkatrészeket és illeszteni a csoportokat, hogy melyik melyikkel kompatibilis...

de az ötlet mindenképp jó, megfontolandó.
bár el kell gondolkodnom, hogy ezt az "extra szolgáltatást" megéri-e csinálni, van-e értelme energiát fektetni bele.
ezért is akarom "mindenki" számára elérhetõvé tenni a lista bõvítést is, hogy ne csak én csináljam, hanem egy kicsit a közé legyen :)

mondjuk a program "tanulhatna" a mások által kitöltött adatokból és az ottani párosításokat megjegyezné...
meg mondjuk a regisztrált felhasználók "csinálhatnák" az adatbázist és persze õk érhetnék el az extrákat.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ûrlap témában nekem az jutott az eszembe, hogy lehetne olyan ûrlapot csinálni ami kiszámolná(a beírt alkatrészek alapján),hogy mennyit nyom a paripa...mert mondjuk valakinek nincs kedve kibogarászni és ez így "segítség lenne"
vagy mondjuk van egy elképzelése,de gyorsan össze akar rakni virtuálisan egy gépet és így "pár" perc alatt megtudhatná a végeredményt...

ennek majd akkor lesz létjogosultsága, amikor már szép kövér adatbázisunk lesz.
illetve minden alkatrésznél be kell állítgatni a tulajdonságait - vázaknál mondjuk megadni a fejcsõ átmérõt (1; 1 1/8; 1/8 - 1,5; 1,5) illetve a nyeregcsõ vastagságot, majd korlátozni, hogy a kiválasztott vázhoz csak a hozzá illõ villát és nyeregcsövet ajánlja fel...

ha már van mibõl megcsinálni, akkor szerintem nem lenne nehéz, csak pontosan meg kell adni minden tulajdonságot, hogy ne akarjon országútira DH külsõt húzni meg a 25,4-es kormányszárba 31,8-as kormányt dugni...

csoportokba kellene foglalni az alkatrészeket és illeszteni a csoportokat, hogy melyik melyikkel kompatibilis...

de az ötlet mindenképp jó, megfontolandó.
bár el kell gondolkodnom, hogy ezt az "extra szolgáltatást" megéri-e csinálni, van-e értelme energiát fektetni bele.
ezért is akarom "mindenki" számára elérhetõvé tenni a lista bõvítést is, hogy ne csak én csináljam, hanem egy kicsit a közé legyen :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

SikiMano:
a kerékre itt is csorgatom a nyálam, bár élõben is láttam már! :)
ésszerû, átgondolt, szimpatikus kerékszett!

kicsit már kezdek hiteltelenné válni a grammániás oldallal, de úgy néz ki, hogy hamarosan lesz elõrelépés.

lenne egy kérdésem:

az szerintetek jó lenne, hogy regisztráció után egy ûrlappal bárki feltölthetné az adatokat (képfeltöltés meg fakultatív lehetõség lenne)?
persze kontrollálnám, mielõtt bekerül a listába...

komplett bringákról is legyen lista? ugyanúgy, mint a weightweeniesen. Weight Weenies - Articles

egyéb ötlet?

Ûrlap témában nekem az jutott az eszembe, hogy lehetne olyan ûrlapot csinálni ami kiszámolná(a beírt alkatrészek alapján),hogy mennyit nyom a paripa...mert mondjuk valakinek nincs kedve kibogarászni és ez így "segítség lenne"
vagy mondjuk van egy elképzelése,de gyorsan össze akar rakni virtuálisan egy gépet és így "pár" perc alatt megtudhatná a végeredményt...
gondolom nem kis meló lennefrissíteni meg feltölteni az adatokat,de elég egyedi lenne.
esetleg külön outi,mounti szekciók?!
aztán még lehetne a vázanyag szerint is szeparálni a dolgokat.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

A komplett bringa jó ötlet lenne, képpel alkatrészlistával esetleg mi mennyit nyom, de az össztömeg az mindenképp kellene. Ebbõl aztán lehetne ihletet meríteni, ha valaki hasonlót építene.

oks!
azt is valahogy automatizálni kellene, mert ha véletlen beindul...
megpróbáljuk. most végre találtam embert, aki szívesen babrál ilyen adatbázisokkal :)
nekem "csak" fizetni kell :P

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
A komplett bringa jó ötlet lenne, képpel alkatrészlistával esetleg mi mennyit nyom, de az össztömeg az mindenképp kellene. Ebbõl aztán lehetne ihletet meríteni, ha valaki hasonlót építene.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
SikiMano:
a kerékre itt is csorgatom a nyálam, bár élõben is láttam már! :)
ésszerû, átgondolt, szimpatikus kerékszett!

kicsit már kezdek hiteltelenné válni a grammániás oldallal, de úgy néz ki, hogy hamarosan lesz elõrelépés.

lenne egy kérdésem:

az szerintetek jó lenne, hogy regisztráció után egy ûrlappal bárki feltölthetné az adatokat (képfeltöltés meg fakultatív lehetõség lenne)?
persze kontrollálnám, mielõtt bekerül a listába...

komplett bringákról is legyen lista? ugyanúgy, mint a weightweeniesen. Weight Weenies - Articles

egyéb ötlet?

SikiMano

SikiMano

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
Tárcsás MTB kerékszett 1657 g (gyorszárral együtt) 90 ezer forint alatt:
Agyak: BTS XC Elite
Felni: DT XR 350
Küllõ: DT Competition 2-1.8-2
Küllõanya: DT piros alu
DT Revolution küllõvel 96 g-mal könnyebb lenne, de azt már nem mertem bevállalni, de lehet a 65 kilómat bírta volna.
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Thomson setback nyeregcsõ, 31,6 átmérõ, 367 mm hossz, 230 g.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,025 posts

Ha meg tudná mondani valaki hogy milyen súlyban vannak a centerlock-6csavaros átalakítók azt megköszönném:)
Pl ez: a2Z AD-CLK kit v3.0 (CenterLock-IS 6 csavaros) (Fék | CenterLock adapter) | Kerékpár Webshop

a shimano adaptere 50 gr. van két ilyenem eladó. ;)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
válasz itt:
..:: George Sport kerkpr szakzlet - A2Z Components AD-CLK ::..

Ha meg tudná mondani valaki hogy milyen súlyban vannak a centerlock-6csavaros átalakítók azt megköszönném:)
Pl ez: a2Z AD-CLK kit v3.0 (CenterLock-IS 6 csavaros) (Fék | CenterLock adapter) | Kerékpár Webshop

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Ha valakit érdekel 9-es ALU sor olcsóért(egy darabból CNC-zett), akkor tudok rajta segíteni. Használt, de bõven elfut még, és 108g.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Hope kormánycsapágy (hagyományos/threadless, 1 1/8", Head Doctor nélkül - nincs felsõ, záró kupakja a stucnira) - 90gr
Hope Head Doctor, 1 1/8" - 90 gr

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a wheelsmith a hayes cégcsoport tulajdona
ebbõl következõen CRC-n kellene, hogy legyen

szerk: megnéztem, és nincs. fura

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Azért arra figyelhettek volna, hogy a "gyorszárak" végét levágják.

Európában sehol sem forgalmazzák. USA a kézenfekvõ forrás.

Köszi, én is erre jutottam.

A sebesség mindent megold.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Azért arra figyelhettek volna, hogy a "gyorszárak" végét levágják.

Wheelsmith-t honnan érdemes/lehet rendelni?

Európában sehol sem forgalmazzák. USA a kézenfekvõ forrás.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]