Nem szeretem a karbont, gõzöm sincs róla.mit csnáljak, hogy a karbon nyeregcsõ ne forogjon el és/vagy ne csusszon le?
enté te nagy játékos vagy
Vegyél titán nyeregcsövet!
Nem szeretem a karbont, gõzöm sincs róla.mit csnáljak, hogy a karbon nyeregcsõ ne forogjon el és/vagy ne csusszon le?
enté te nagy játékos vagy
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Vki gyárt karbon cuccokhoz egy kulimászt, ami növeli a súrlódást és megakadályozza, h összerohadjon pl. a vázzal a nyeregcsõ. Az kéne neked... A gond csak az, hogy ha megölsz se jut eszembe a cég/termék neve, és sztem itthon nem árulják, bár a remény hal meg utoljára.
Vagy lehet egy kicsit merészebben próbálkozni...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
45-55 gr.mennyi egy átlagos? pl ami egy avid sd7-en vagy egy sram 9.0-n van?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
azzal a 14 grammal még kibékülök
ezt is a fritz bike katalogban néztem, lusta voltam rákeresni.....
hát biztos jó az a trekking pedál, de én a kertbe nem engedném be...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
azzal a 14 grammal még kibékülökMost neztem epp NC-17 cuccokat a CRC-n ott 386g van megadva.(gyartonal is annyi) De van NC-17-nek trekking pedalja amibol egy par 251gramm!
van még az NC17 magnesium 372g/pár ....persze katalog....
most csinájjunk "nehéz fijuk grammozása" topikot ?minygyá kigyullad a grammtopik a dh pedáljaitoktól, hé ...
lehet....Nehéz elhinni, hiszen ránézésre egy az egyben az Atomlab aircorp koppintása, az meg közel 500g. Szerintem ez inkább darab adat.
Tudtommal a legkönnyebb dh/fr taposópedál a Wellgo magnéziumosa. Én most vettem a Bikertõl Xpedo MX3-at, ami csak 424 g, ellentétben a rajta feltüntetetett 416-tal.
http://www.biker.hu/?m=28&kat=Pedálok
Ezeknél könnyebbet itthon, se más honlapokon nem találtam, bár ettõl még persze létezhet.
Szabcsi, bike woekshop szerint ez 280 g/párNormal konnyu pedalt ki tud mondani!? (nem SPD es tarsai...)