Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
mért jó a karbon nyeregcsõ?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Bár mehene a Speci topicba, vagy a kinek mije van-ba is, de inkább ide rakom..
Tegnap összeraktunk egy Speci S-Works Tarmac SL (a kékfajtát) -t... Háát az nagyon durva, Full D-Ace, Mavic kerekek, Controltech kormány, GP4000 gummák, Nokon bowdenek, az egész gép 7.2 kg :icon_smil Nem kicsit duurva, kiváncs leszek mennyit megy síkon, majd elkérem egy próbakörre, bár nem bizti hogy merek vele menni, mert kézzel! össze lehet nyomni a vázacsövet...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég

nem grammánia, de ide sokan járnak akinek lehet tapasztalata:
mit csnáljak, hogy a karbon nyeregcsõ ne forogjon el és/vagy ne csusszon le?
már most nagyobb erõvel van megszorítva mint ahogy az alu volt elõtte benne, ami nem mozgott... de félek összeroppan ha több erõt fejtek ki.
ötlet?
és ha kell, akkor a karbonzsir mire való? hogy ne rohadjon össze?

enté te nagy játékos vagy

a kívánt magasságnál 3 menetnyi szigetelõ szalag megoldja a problémát. kipróbálva!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

fotós boltot keressek? már markolatok kapcsán is megemlitetted tavaly decemberben, de akkor se tudtam mi az :)

inkább dekort....vagy a nagy lajos kir úton van egy 3m nagyker, -most ha +nyúznak se jut eszembe a neve pedig anno rohadt sokat boltoltam velük- én náluk szoktam venni anno

ilyesmi amúgy
http://www.pressel-o...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ragaszd be. Én is karbongéppel nyomom, ez a megoldás. 3M oldható fotórögzítõ spray - meg se mozdul utána. És simán ki tudod venni. (kb annyira lesz ragadós, mintha összeszörpözted volna)

fotós boltot keressek? már markolatok kapcsán is megemlitetted tavaly decemberben, de akkor se tudtam mi az :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ragaszd be. Én is karbongéppel nyomom, ez a megoldás. 3M oldható fotórögzítõ spray - meg se mozdul utána. És simán ki tudod venni. (kb annyira lesz ragadós, mintha összeszörpözted volna)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kár.

másik kérdés: elérhetõ itthon 2-1,8-2 piros küllõ?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Nem szeretem a karbont, gõzöm sincs róla. :)
Vegyél titán nyeregcsövet!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
volt benn nálunk is a cégnél, de ugy tûnik a távozott kollegák kimenekitették magukkal...
arra gondoltam, hogy mivel ugyis max-ig ki van huzva, kicsit megcsiszolom finom polirpapirral, hogy a lakkréteg ne legyen annyira csúszós.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

Vki gyárt karbon cuccokhoz egy kulimászt, ami növeli a súrlódást és megakadályozza, h összerohadjon pl. a vázzal a nyeregcsõ. Az kéne neked... A gond csak az, hogy ha megölsz se jut eszembe a cég/termék neve, és sztem itthon nem árulják, bár a remény hal meg utoljára.

Vagy lehet egy kicsit merészebben próbálkozni...

A syntace ad ilyet pl. a stucnik mellé, de külön én még nem láttam.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Vki gyárt karbon cuccokhoz egy kulimászt, ami növeli a súrlódást és megakadályozza, h összerohadjon pl. a vázzal a nyeregcsõ. Az kéne neked... A gond csak az, hogy ha megölsz se jut eszembe a cég/termék neve, és sztem itthon nem árulják, bár a remény hal meg utoljára.

Vagy lehet egy kicsit merészebben próbálkozni...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem grammánia, de ide sokan járnak akinek lehet tapasztalata:
már most nagyobb erõvel van megszorítva mint ahogy az alu volt elõtte benne, ami nem mozgott... de félek összeroppan ha több erõt fejtek ki.
ötlet?
és ha kell, akkor a karbonzsir mire való? hogy ne rohadjon össze?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

mennyi egy átlagos? pl ami egy avid sd7-en vagy egy sram 9.0-n van?

45-55 gr.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
mennyi egy átlagos? pl ami egy avid sd7-en vagy egy sram 9.0-n van?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
KCNC országúti és MTB fékbetétek
Feltöltött kép Feltöltött kép

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ez 270g/pár.
Kérdeznék is egyet ha már betettem. Tudja valaki hol lehet wellgo pedálhoz szerszámot kapni, amivel meg lehet húzni a csapágyat? Van elvileg egy spéci szerszám amivel le lehet fogni az anyát, miközben ráhúzom a kontaraanyát. Ilyen kéne nekem.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Akkor én nyertem az én BBB kormányom 110 gramm :) Bár a többi cucc kõnehéz a bringán.

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

azzal a 14 grammal még kibékülök :)
ezt is a fritz bike katalogban néztem, lusta voltam rákeresni.....

hát biztos jó az a trekking pedál, de én a kertbe nem engedném be...:)

Np.Neztem is a magnzm. platformpedalt..Cro-mo tengely, ipari csapagy..akkor pedalonkent a 2/3-a a tengely meg a csapagy a tobbi meg a maradek :P
Nah jah....en se neztem ki sokat ebbol a trekking pedalbol, csak a sulya miatt emlitettem meg ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
a KCNC SC Bone kormány 56 centi hosszban 111grammot nyom
:)
sajnos nálam még nem :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Most neztem epp NC-17 cuccokat a CRC-n ott 386g van megadva.(gyartonal is annyi) De van NC-17-nek trekking pedalja amibol egy par 251gramm!

azzal a 14 grammal még kibékülök :)
ezt is a fritz bike katalogban néztem, lusta voltam rákeresni.....

hát biztos jó az a trekking pedál, de én a kertbe nem engedném be...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való