Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6540 replies to this topic

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Minõség ide vagy oda, teccik a Syntace csere lebonyolítása:
Ha benevezel a kedvezményes cuccokra, akkor nem kell visszaküldeni a stucnit: elég félbefûrészelni és küldeni róla egy fotót.

Nem semmi:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
én se

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
OFF nem érzed az iróniát..

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Nem, mert hosszában repedt végig nem konkrétan tört, a nyeregcsõ szintén repedt...
Neem, szerintem olyan 70 kg a tulaj és még nem versenyzett vele... Jövõre fog berobbanni, Masterben tuti mindenkit le fog nyomni... De hogy ki? Titok ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
mert mindannyian agresszív 100 kilós vadállatok vagytok:D:D bezzeg a kellys nyeregcsõ:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
kormánytörésbõl nem volt perec?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
:lol1:
Easton. Tényleg pöpec... 1 hónapja tört el a karbon nyeregcsõ, 1 hete a karbon kormány, egyik sem intenzíven volt használva, ráadásul össztelósban.

De a Syntace szerintem is korrekt h. visszahívja, nem pedig sz@r.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
plusz ha az összes gyártó alávetné ugyanolyan terhelésnek a termékeit mint a syntace, akkor nem is lehetne mást kapni csak eastont, thomsont meg syntace-t mert a többirõl mindrõl kiderülne hogy életveszélyes.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts

Syntace termékekkel ez nem az elsõ! Ez nem túl meggyõzõ...

Jajj ne keltsük már a feszültséget! Ez még a 2005 óta tartó dolog, ezerszer át lett beszélve már itt a fórumon. Én is visszaküldtem akkor 2 stucnit is, gond nélkül cserélték, és a postát is kifizették. Szerintem is példaértékû ez a dolog. Modjon nekem másik bringás céget valaki, amelyik ilyet csinált, mert az extrém tesztek alatt, (amit az átlag usertõl soha nem fog kapni), valami gebasz történt, és egész szériát cseréltek.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
F99-bol csak 105-os es 135-os van. mindketto out of stock. amugy 108euro a listaar, erre kapok 35% kedvezmenyt.

http://www.syntace.c...fm?pid=9&pk=390
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

na ezt nem is tudtam
http://www.syntace.c...m?pid=1&pk=1172
az enyemen 30 04 van irva, szal kuldhetem vissza. Viszont ugy tunik, igy kaphatok egy akarmilyen syntace stucnit/kormanyt kedvezmenyes aron. Valakit erdekel?

F99 120mm/6° 25,4mm legyen!
mennyi?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

nem vagyok otthon ebben az árkategóriban, de nekem ez inkább azt jelenti, hogy odafigyelnek. kíváncsi lennék, hány más gyár terméke állná ki a teszteket, és azokat nem hívják vissza...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Our diligent engineering paired with the unique Syntace VR-3 and Syntace STS testing machines, enables us to offer every Syntace rider a 10-year warranty on all defects in material or workmanship.
No questions asked.

es

[...] This partial success did not let us rest and we continued to work on optimization. Our test results show now that we managed to increase the durability of the current version - delivered since 35 05 - in the SCC-Test** to more than 1,500 hours without any fissures or cracks. This exceeds the standard requirements in the automobile and aerospace industry by more than twofold.

engem meggyoztek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ez azt jelenti, hogy az eredeti ár 35%áért kapod meg õket, vagy hogy 35%al olcsóbban?

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na ezt nem is tudtam

http://www.syntace.c...m?pid=1&pk=1172

az enyemen 30 04 van irva, szal kuldhetem vissza. Viszont ugy tunik, igy kaphatok egy akarmilyen syntace stucnit/kormanyt kedvezmenyes aron. Valakit erdekel?

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Szép nyeregcsõhöz azért odatennék még egy bontrager race x lite carbont nálam õ a nyerõ

http://www.bontrager...tposts/5722.php

Egyébként így nézegetve a nyeregcsövedet, ugrott be, hogy ugyanezzel az "emblémával" nyílt itt egy fitness terem, nem tudom, hogy mennyi köze van ehhez a nyeregcsõhöz, gondolom nem sok, vagy nem tudom:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Hy!
A címben említett markolatról tudtok pontos súlyadatot? Nekem a pontos súlyadatokból is a 90mm- es lenne jó, ha olyat egyáltalán árulnak... Vagy Ritchey- éknek csak a TGV Grips- bõl van 90mm- es?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts

ha már grammánia, akkor az én megoldásom szerintem könnyebb lehet (igaz, nem ezért választottam, hanem mert nem volt a vázon második kulacstartónak szem) : kétoldalas ragasztó (az az erõs M3-féle) + 2-2 mûanyag gyorskötözõ. teljesen stabil.

habár két kulacstartónál az egy lényegesen könnyebb :D

ugyanmár!!!csak unatkoztam!:D csak az a baj hogy állandóan elgörbült a csavar:(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
Szép nyeregcsõhöz azért odatennék még egy bontrager race x lite carbont nálam õ a nyerõ

http://www.bontrager...tposts/5722.php