Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Please log in to reply
6549 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

az easton a nasa-nak is dolgozik.
szeritnem értenek ahhoz amit csinálnak. ott ugyanis nem lehet hibázni.
mondjatok egy másik céget aki szintén ért hozzá, és felveszem a listámba ;)

Attól, hogy a NASA-nak dolgoznak, még nem fogok hanyatt esni tõle. A NASA felemlegetése egyébként is a Challenger-el és a Columbia-val történtek után nem igazán pozitív dolog.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem meg van easton jégkorong ütõm, korongom, kulacsom. Elég sok sportfelszerelést, -eszközt gyárt.

A sebesség mindent megold.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,703 posts

Van EASTON nyílvesszõm is.

hány grammos? :)

OFF: és milyen íjhoz?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
apollo 13 :)

Van EASTON nyílvesszõm is.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az easton a nasa-nak is dolgozik.
szeritnem értenek ahhoz amit csinálnak. ott ugyanis nem lehet hibázni.
mondjatok egy másik céget aki szintén ért hozzá, és felveszem a listámba ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
minden alkatreszbol ki lehet fogni egy hibas peldanyt, senki sem dolgozik 0% hibaval. Es mindent lehet esznelkul hasznalni. Ugyhogy mindig fognak torni a kormanyok, fuggetlenul attol, hogy mi van rajuk irva.

de ha valaki 5 ev, vagy annal tobb [akar elettartam] garanciat vallal egy 150grammos karbonkormanyra, az velem azt hiteti el, hogy bizhatok benne.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

F99-bol csak 105-os es 135-os van. mindketto out of stock. amugy 108euro a listaar, erre kapok 35% kedvezmenyt.
http://www.syntace.c...fm?pid=9&pk=390

kár, de azért köszönöm :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

plusz ha az összes gyártó alávetné ugyanolyan terhelésnek a termékeit mint a syntace, akkor nem is lehetne mást kapni csak eastont, thomsont meg syntace-t mert a többirõl mindrõl kiderülne hogy életveszélyes.

Mondjuk törés-próbákon az Easton sem mindig jeleskedik...
Ettõl függetlenül szimpi a syntace akciója.

szerk: A 12/06-os számban (többek közt) az egyik CNT kormány konyult le idõ elött...bár azért még vállalnám...;)
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,567 posts

plusz ha az összes gyártó alávetné ugyanolyan terhelésnek a termékeit mint a syntace, akkor nem is lehetne mást kapni csak eastont, thomsont meg syntace-t mert a többirõl mindrõl kiderülne hogy életveszélyes.

Ezt a tapasztalat mondatja veled, vagy mibõl gondolod? :chin:

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Minõség ide vagy oda, teccik a Syntace csere lebonyolítása:
Ha benevezel a kedvezményes cuccokra, akkor nem kell visszaküldeni a stucnit: elég félbefûrészelni és küldeni róla egy fotót.

Nem semmi:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
én se

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
OFF nem érzed az iróniát..

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Nem, mert hosszában repedt végig nem konkrétan tört, a nyeregcsõ szintén repedt...
Neem, szerintem olyan 70 kg a tulaj és még nem versenyzett vele... Jövõre fog berobbanni, Masterben tuti mindenkit le fog nyomni... De hogy ki? Titok ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
mert mindannyian agresszív 100 kilós vadállatok vagytok:D:D bezzeg a kellys nyeregcsõ:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
kormánytörésbõl nem volt perec?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
:lol1:
Easton. Tényleg pöpec... 1 hónapja tört el a karbon nyeregcsõ, 1 hete a karbon kormány, egyik sem intenzíven volt használva, ráadásul össztelósban.

De a Syntace szerintem is korrekt h. visszahívja, nem pedig sz@r.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts

Syntace termékekkel ez nem az elsõ! Ez nem túl meggyõzõ...

Jajj ne keltsük már a feszültséget! Ez még a 2005 óta tartó dolog, ezerszer át lett beszélve már itt a fórumon. Én is visszaküldtem akkor 2 stucnit is, gond nélkül cserélték, és a postát is kifizették. Szerintem is példaértékû ez a dolog. Modjon nekem másik bringás céget valaki, amelyik ilyet csinált, mert az extrém tesztek alatt, (amit az átlag usertõl soha nem fog kapni), valami gebasz történt, és egész szériát cseréltek.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
F99-bol csak 105-os es 135-os van. mindketto out of stock. amugy 108euro a listaar, erre kapok 35% kedvezmenyt.

http://www.syntace.c...fm?pid=9&pk=390
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

na ezt nem is tudtam
http://www.syntace.c...m?pid=1&pk=1172
az enyemen 30 04 van irva, szal kuldhetem vissza. Viszont ugy tunik, igy kaphatok egy akarmilyen syntace stucnit/kormanyt kedvezmenyes aron. Valakit erdekel?

F99 120mm/6° 25,4mm legyen!
mennyi?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu