ez közel sem 10 ezer a 2 darabra...:chin:
DT Revo (2-1.5-2) x 56 ~ 5000 HUF (alu anyákkal)
Mavic XC717 x 2 ~ 10.000 HUF
azaz van 35ezred egy agyszettre
60.000-5.000-10.000x2 = 35.000
Elírtam az árát, 10.000 / db. (de jól számoltam vele)
ez közel sem 10 ezer a 2 darabra...:chin:
DT Revo (2-1.5-2) x 56 ~ 5000 HUF (alu anyákkal)
Mavic XC717 x 2 ~ 10.000 HUF
azaz van 35ezred egy agyszettre
kipróbálni azért kipróbáltamElõbb írtad egy másik topicban, hogy nem is használod a gépet. Akkor, honnan tudod, hogy elég-e?:chin:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
grammániás kerék füzés elött vok !szeretnék 1400-1500 grammos kerékszettet
tippeket várok ien 60 kg os embernek cc maraton verseny kerékre
ien max 60 ezeerig
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
2 XC717 nekem is kell 10e-ért.:chin:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Bármelyik online külföldi bótban ekörül osztogatják.
valahogy hátra nem szimpi nekem az a 2-1.5ös...
Bármelyik online külföldi bótban ekörül osztogatják.edit: hol van 2 db xc717 egy 10esért? priviben is jó.
Nekem sosem volt bajom az AC agyakkal és az UFO felnikkel sem (68 kg).Igen enté, de ez a kerék meddig fog tartani? Inkább legyen nehezebb 200 gr-al minthogy legyen egy szép, könnyû ámde semmire sem használható kereke...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ha nekem bírja 68 kg, tárcsafék és nem éppen finomkodó lejtõzés mellett, akkor Neked sem hiszem hogy gond lenne vele Amúgy Dave, a kereked nem tudom hogyan lehet 1400 gr. Súlyokat összeadva laza 1707 gr jön ki, ennyit nem tévednek a gyári adatok... Még az én kerekem sincs 1400 320 gr os felnivel, XTR agyakkal alu k.anyákkal és Revo küllõvel. Amikor azt mondod "körül" az +- 2 gramm..valahogy hátra nem szimpi nekem az a 2-1.5ös...
60 kilóhoz 28 db 2-1.5 is elég... A DT-comp-ot tárcsás nagy darab emberek használják, nem 60 kilós cc versenyzõk...)
dt2-1.8 (ez 60 kilóhoz bõven elég)