Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Új apróhirdetõ - észrevételek, hibák, ötletek

- - - - -

• Please log in to reply
697 replies to this topic

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
És a mónikán túlmenõen azt kaptad amit kértél?

hefi

hefi

vendég

• fórumtag
  • 49 posts

Szia Gergely:-) Látom tesztelsz:-) Írd meg e-mailben légyszi mit találtál.
köszi: andrás

Csak feliratkoztam a hirdetés figyelésre, és ez az apró rögtön lehalászmónikázott! :)

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts

From:     Bikemag Apró <apro@bikemag.hu>
Subject:     kerékpár apróhirdetés « Bikemag apró - új keresett hirdetés

Kedves Halász Mónika, 
Ki a fene az a Halász Mónika?? :)

Szia Gergely:-) Látom tesztelsz:-) Írd meg e-mailben légyszi mit találtál.
köszi: andrás

hefi

hefi

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
From: 	Bikemag Apró <apro@bikemag.hu>
Subject: 	kerékpár apróhirdetés « Bikemag apró - új keresett hirdetés

Kedves Halász Mónika, 

Ki a fene az a Halász Mónika?? :)

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts

Én alapvetõen két dolgot szeretnék az újban is látni
1,Az eltelt 24 óra hirdetései lehetõségét
2,A hirdetések feladásának idõpontjánál az óra , perc kijelzését mert aki naponta többször is átfutja annak ez segítség lenne hogy ne nézze át 2x 3x feleslegesen mert hogy ez az a hirdetést már látta az adott idõpontban.

1. = Legfrissebb menüpont
2. Mint írtam rajta vagyunk.

köszi: kempelen

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én alapvetõen két dolgot szeretnék az újban is látni
1,Az eltelt 24 óra hirdetései lehetõségét
2,A hirdetések feladásának idõpontjánál az óra , perc kijelzését mert aki naponta többször is átfutja annak ez segítség lenne hogy ne nézze át 2x 3x feleslegesen mert hogy ez az a hirdetést már látta az adott idõpontban.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts

A pöcsöm kivan, veletek !
De tényleg , még azt megértem ,h költöztetitek állandoan , de az uj helyen nem enged a régi jelszoval belépni ,ujat meg nem tudok kérni,mert "nem megfelelö a mail cimem " Hogy a szarba van ez ?! Jo volna ha az uj aprohirdetöbe kötelezö lenne egy mail cimes elérhetöséget közéteni a feladonak mert a kapcsolat a hirdetövel szarul müködik, én egy adot hirdetéshez honapok ota irogatok mert nincs semi elérhetöség és nem tudom ,h titeket szidjalak ,vagy a gyökért aki megkapja csk cseszik vissza reagálni. Bocs a stilusért de már betelet a pohá r!!!

A) Stílusból vegyél vissza mert beleköpködök a szádba, azt gyorsabban telik mint nálad a pohár.
B) Ha nem tudsz regisztrálni írj ide: Kapcsolat itt tudunk és fogunk segíteni, ha épkézláb stílusban nyilatkozol meg, és pontosan leírod mi a gondod.
C) Az e-mail cím megjelenítése nem kötelezõ, a kapcsolat a hirdetõvel mostmár mûködik az újban, tudod használni, illetve tudsz telefonon is kapcsolatot felvenni.

Várom a hibajelentést, gép elõtt leszek napközben többször igyekszem segíteni.
üdv: kempelen

(Ui: Tegnap reggel óta több mint 500-an regisztráltak, és senki nem jelzett reg. problémát, így egetrengetõ nagy gond biztos nincs.)

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts

hogy tudom a feladott hirdetésemban a képeket módosítani? még feltölteni hozzá, másikat megjelölni fõ képnek, amit megjelenít a hirdetéshez?
a hirdetés módodsításánál nem látok ilyenre lehetõséget.
vagy töröljem a hirdetésem, és tegyem fel újra?

A Hirdetéseim menü alatt listázza a feladott hirdetéseidet, minden hirdetés alatt van egy kis fényképezõgép ikon arra kattintva tudsz képet feltölteni, a feltöltött kép alatt pedig megjelennek a fõkép és egyéb opciók.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
Sziasztok,

Elõször: Köszönjük a sok _hasznos_ és _érdemi_ észrevételt! (Ebben bíztam, ezzel tényleg segítetek!)
Másodszor: Az oldalt elindítottuk, de ez csak a kezdet és nem a kész! A fejlesztés egy része most kezdõdik, azok alapján az észrevételek alapján amelyeket tesztek

Részletesen:
1. Dizájn: Az oldal megjelenésében 4 alapszín van: a fejléc zöldje (hogy fos, vagy nem fos ízlés kérdése), az oldal blokkok szürkéskékje, és a Felhasználó fiók zöldje. Ehhez jön még kiemelésként a narancs az aktuális kiemeléshez.
Ezek a korábbi szürke alapon piros szöveghez képest valóban harsányabbak.
Az aláhúzott szöveges részekre, kiemelt narancssárga szövegek ideiglenesek, (és nem túl szépek) ahhoz kellenek, hogy a teljesen új oldalon kiabálva válaszoljanak arra, hogyan juttok el a régi apróra és hol tudtok "beszólni". Ugyanez igaz az üdvözlõ szövegre is, ami arra kell, hogy az új regisztrációt egyértelmûsítse. Mi láttuk ezek nélkül is az oldalt, úgy lényegesen egységesebb.
Az egyéb dizájn kérdésekbe (ikonok, fejléc méret, keretek etc.) ne menjünk bele, ezt vegyük adottnak.

2. Megjelenítés: A hirdetések listázásának megjelenítése jelenleg 15 hirdetéssel mûködik a korábbi 20 helyett. Ez módosítható. A listázásnál a dátum melletti idõre rálépünk. A hirdetés képei, hirdetõi info megjelenítése adott, alapvetõen megszokás kérdése. Fórum és magazin megjelenítése az oldalon jogos elvárás, erre is rálépünk.

Az észrevételeket továbbra is várjuk, mégegyszer köszönjük!

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

vannak kis ikonok(pirosix,stb),arra katt

kösz,
a "kép feltöltése" ikonnal lehet a képekkel variálni, a"hirdetés módosítása" csak a szövegben enged változtatni. ezt még meg kell szokni....

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

hogy tudom a feladott hirdetésemban a képeket módosítani? még feltölteni hozzá, másikat megjelölni fõ képnek, amit megjelenít a hirdetéshez?

vannak kis ikonok(pirosix,stb),arra katt

szedrik5

szedrik5

vendég

• fórumtag
  • 107 posts
A pöcsöm kivan, veletek !
De tényleg , még azt megértem ,h költöztetitek állandoan , de az uj helyen nem enged a régi jelszoval belépni ,ujat meg nem tudok kérni,mert "nem megfelelö a mail cimem "
Hogy a szarba van ez ?!
Jo volna ha az uj aprohirdetöbe kötelezö lenne egy mail cimes elérhetöséget közéteni a feladonak mert a kapcsolat a hirdetövel szarul müködik, én egy adot hirdetéshez honapok ota irogatok mert nincs semi elérhetöség és nem tudom ,h titeket szidjalak ,vagy a gyökért aki megkapja csk cseszik vissza reagálni
Bocs a stilusért de már betelet a pohá r!!!
szedrik

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Múlt évben volt kb.vagy 8db bringatartó hirdetve összesen.Szükséges a tartón belül 5kategória?

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 posts
Uh, elsõ kattra a design nagyon szíven üt. Inkább valami kezdõ próbálkozásnak tûnik, mint egy profi hirdetési sitenak. A régi sokkal átláthatóbb és modernebb, mind színben mind formában!
Nem is hiányzik sok a megoldáshoz, csak a fejlécet cseréljétek ki (az nagyon gáz), meg a fontok méreteit hangoljátok össze jobban, mert rettentõ kusza.
Hegyibringás = Kerekes Jeti

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Vannak jó ötletek ebben, de a régi valahogy jobban átláthatóbb volt, meg gyorsabb, fõleg olyanoknak, akik nem a keresõvel keresgéltek, hanem folyamatosan nézték a friss hirdetéseket. Nem azt mondom, hogy ezt most nem lehet, de az, hogy a képre kattintva a kép kinagyítódik, azt kár volt elvenni. Az baromi jó szortírozási alap volt.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Üdv!
Pár negatív és pozitív kritika!
A színek tényleg zavarók amiket nem lehet megszokni (a régi színkombináció nagyon jó volt)
Remélem a fórum nem változik meg!
Egy hirdetésbe belépve megnyitok és bezárok egy képet, utána a hirdetõ infóra klikk, és a képet nyitja meg addig amíg le nem frissítem az oldalt!
Ami tetszik, hogy nagy képet is fel tudnak tölteni ami egy kerékpárnál sokkal átláthatóbbak a részletek!
A parkoló nagyon hasznos számomra!
A 2 külön álló link remélem nem marad így!

Részemrõl eddig ennyi!

alat

alat

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Hi!

Eléggé meglepett, hogy egy tesztelés nélküli, kiforratlan oldalra cserélitek a jól bevált régit. Várhattatok volna vele, már ha egyáltalán volt rá idõ...
Szerintem a régi, áttekinthetõ, ízléses és visszafogott dizájn visszajöhetne. Hirdetési oldalhoz képest, túlságosan átláthatatlan lett ez az új, és bár a mûködése elsõ blikkre jobbnak tûnik, a külalak, úgy látszik, kissé sietve lett összedobva. Lehet, hogy ez nektek, akik hetek óta szerkesztitek, ez nem tûnik fel, de tényleg nem egy kiforrott valami. Amik elsõre szemet szúrtak:

- A mindenféle színû és méretû (+aláhúzott) betûtípusoktól szétesik az összkép. A régi 2-3 betûszín (piros, fekete/szürke) tökéletesen ellátta a funkcióját.
- Túl sok a háttérszín (zöld, narancs, világoskék), amiben maga a lényeg, a hirdetések elvesznek (a fizetõs hirdetõk legnagyobb örömére...). Van akinek már a szeme is kiégett tõle! :-) (Lásd #122)
- Túl kevés hirdetés van egy oldalon (, ami miatt már harcolt a "nép"), túl nagy képekkel.
- Túlméretezett a fejléc és a benne lévõ vízszintes menüsáv.
- A hirdetések keretei halványak, nincsenek eléggé széttagolva, így egybefolyik az egész. Függõlegesen is túl sok helyet foglalnak el. (A régi nagyon jó, ahogy van!)
- Az ikonméretek nincsenek összehangolva (lásd a megnyitott hirdetés jobb felsõ sarkában különbözõ stílusú és méretû logók vannak). Lehetne nyugodtan mind szolidan 16x16 pixeles, visszafogott, egységes színárnyalatban, mint a facebook, twitter stb. logók.
- A megnyitott hirdetésben nem szükséges a nagyméretû fotó, mert szétesik az oldal és így minden egyes hirdetést nagyon le kell görgetni. (Az tök jó, hogy eltûnt a Google hirdetés, de
most sem jobb a helyzet.) Az lenne a jó, ha egy sztenderd oldalon (1024x768) is látható lenne a teljes hirdetés: kis képek + a teljes szöveg. Ne legyen ennyire széthúzva.
- A hirdetések oszlopba rendezésekor csak a dátum van feltüntetve, a pontos idõ nem. Ez a hirdetés megnyitásakor teljesen hiányzik, pedig nem ártana.
- A hirdetõ neve sem látszik közvetlenül a hirdetésben, csak egy külön fülön.
- A hirdetõ többi hirdetése sem egykönnyen elérhetõ.

Tök jó dolog, hogy fejlesztitek az oldalt, de idõt kell hagyni a tesztelésre, mondjuk egy béta verzióval, addig is meghagyva a régi aprót.
Az egységes felület kialakítása is fontos lenne, egy cégen belül. Ez amolyan „cégér” a neten. Persze most nem arra gondolok, hogy a magazin és a fórum is zöld-narancs legyen. :-)
Amúgy a fórumot és a magazint hogyan érem el innen? Két külön linken lesznek? :-(

Hajrá!

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts

jól adom meg az adatokat és... mindig visszapofázik, be se enged!
szassztok!

Kedves sebgab!
Ez így hibajelentéstõl elég távol van...
Kérlek jelezz pontos hibát itt: Kapcsolat
szassz:-)

sebgab

sebgab
  • fórumtag
  • 0 posts
jól adom meg az adatokat és... mindig visszapofázik, be se enged!

szassztok!