Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Új apróhirdetõ - észrevételek, hibák, ötletek

- - - - -

• Please log in to reply
697 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Van baloldalt egy piros gomb attól számolsz jobbra 3-at és megnyomod (az van ráírva legfrissebb):)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Biztos én vagyok láma, de olyat hogy lehet csinálni, hogy egy kattintással mutassa az összes hirdetést, kezdve a legfrissebbel?

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Reggel direkt nem volt elérhetõ az oldal (a fórum és a hirdetõ) vagy ez egyedi eset ?
Neha osszeszavakat a keverem

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts

A "hirdetés szövege" mezõbe hogy kell írni? Nekem nincs és a nélkül nem hagyja feladni.

Küldj egy e-mailt légyszíves az apro(kukac)bikemag.hu címre és igyekszem segíteni.
üdv: kempelen

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
A "hirdetés szövege" mezõbe hogy kell írni? Nekem nincs és a nélkül nem hagyja feladni.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

Totál újra kell regelni a fórumra is, hogy tudjam használni az apróhirdetõt?
A másik kérdés az lenne, hogy hogyan regeljek be ugyan ezzel a névvel?

Közben rájöttem, hogy nem látom a fától az erdõt... Úgyhogy megoldódott. :)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Alap keresésnél nem írja ki a hirdetés feladásának dátumát, akkor se ha kategóriára keresek.
Összetett keresésnél, a rendezésnél lehessen beállítani hirdetés dátumára rendezést.
Ha volt már valamelyik, akkor nem szóltam.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Totál újra kell regelni a fórumra is, hogy tudjam használni az apróhirdetõt?
A másik kérdés az lenne, hogy hogyan regeljek be ugyan ezzel a névvel?

Peddie

Peddie
  • fórumtag
  • 0 posts
Hello!
Örülök az új hirdetõnek, alapvetõen semmi bajom vele, de javasolnék én is pár dolgot:
-A listázásnál néhány kép torz...
-Csatlakozom azokhoz, akik csak a képet szeretnék felnagyítani, és nem az egész hirdetést megnyitni (esetenként).
-Hasznos lehet egy mini képmanipuláló, amivel mondjuk elforgathatom a feltöltött képemet
-Ha már megadtam elérhetõséget a profilomban, a hirdetésekbe se kelljen már beírnom külön, hadd írja ki magától...

Tetszik:
-részletes termékinfók megadása (csak az érdeklõdõk is olassák már el és ne kérdezzenek már rá ugyanarra! :S)
-dizájnnal semmi bajom.
-jó, hogy több kategóriában is lehet "nevezni"
-más is, csak most nem jut eszembe... :)

Köszi, hogy leírhattam!

Csak így tovább, Hajrá bringások!

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts

Az új Apró és Fórum között szabad lesz majd az átjárás? Egy "Fórum" gomb jó lenne az új hirdetõbe is sztem (az "ÚJ APRÓ FÓRUM <<"-on kívül).:)
És ha lenne egy "emlékezzen rám" vagy hasonló lehetõség, az nagyon zsír lenne. Legalábbis nekem, mert rám nem mindig emlékszik.
Uff és hajrá ,)

Gyártunk fórum, meg magazin gombokat.
A rendszer elvben emlékszik rád, gyakorlatban ez sokmindentõl függ, utánanézünk.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
Köszi az észrevételt, a pixeles hirdetést este megreszelem. A dizájn egyelõre biztosan marad, de a visszajelzéseket "elmentettük".

A másik témában ment privi.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
A fejlécbanneren üvöltenek a pixelek, megcsináljam nektek egy kicsivel szebbre? Ha igen három perc múlva küldöm ;) ez így nagyon amatõr. Design-t már sokan szidták, szerintem egy hirdetési oldalon ez az egyik legfontosabb visszajelzés. Igazodnék hozzá.

Ami viszont fontosabb, egy átlag netezõ ha már eljutott az érdekelt termékhez, de mégis mást akar, akkor például az oldalsávban állandóan elérhetõ kategóriákat akar, mert ez a legkényelmesebb. A címkék helyett ez pont megfelelne, az meg elférne lejjebb. Emlékszem mikor néhány áruházban ezt eltüntettem, tömegesen jöttek a "hol van/nem találok semmit" levelek. Azóta ilyet nem teszek.

Ride everywhere.

.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Az új Apró és Fórum között szabad lesz majd az átjárás? Egy "Fórum" gomb jó lenne az új hirdetõbe is sztem (az "ÚJ APRÓ FÓRUM <<"-on kívül).:)
És ha lenne egy "emlékezzen rám" vagy hasonló lehetõség, az nagyon zsír lenne. Legalábbis nekem, mert rám nem mindig emlékszik.

Uff és hajrá ,)

Izomtéridõninja-geológus!

CUBE-fan

CUBE-fan
  • fórumtag
  • 0 posts

ámen:-)

hÁÁÁÁ nem? :-)

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
ámen:-)

CUBE-fan

CUBE-fan
  • fórumtag
  • 0 posts
Nos, nagyjából végigolvastam az eddigieket... :)
Kedves fejlesztõk, szerkesztõk, tekerõk, hírdetõk, kis-nagy és rendszergazdák, Zorg-ok, orkok, file-vadászok, site-szabászok, cenzúrázók, falon mászók, nyergen ülõk, gépen lógók, neten "vízisíelõk"....stb:)!!!!

A lényeg: a Lényeg. Rengeteg a pro és kontra. És mivel ilyen rengeteg, ezért én most itten nem tudnám így ebben a formában összefoglalni..! DE!!! -Azért teszek rá egy kísérletet + hozzáadom majd a saját fejlesztéshasznosításoshyperszuperötletbörzereformjavaslataimat a végén.....!!

-A színek. Nem jók! (-Ezt többen is jelezték, tehát lehet benne valami...)
-A szanaszéttagolt, "átláthatóbbá" tett, rendszerezett kategóriák. Sem, voltak feltétlenül szükségszerûek. Létjogosultságuk-némelyiknek- erõsen megkérdõjelezhetõ...
-Hirdetés Képének nagyítása a találati listából. -Nagyon hiányzik! -Jó volt. Többen hiányolták.
-Hirdetések megjelenítésének darabszámának a változtatása!!! Is nagyon hiányzik. -Bár elméletileg ezt lehet, de nem egyértelmû, hogy hol, miképp... (-a régi apróban is csak a keresésen belül volt rá lehetõség..) A 15 és a 20 is kevés! -Ha szabadon választhatod, nyilván az a leggyorsabb, legkönnyebb, használhatóbb és egyszerûbb (50-100 opció)
-Az ár egy kicsit "el lett dugva" a hirdetésen belül..-a kép alatt, mondjuk pirosban jobban mutatna...:)

Ami nagyon jó:
parkoló, közvetlen E-mail, összehasonlítás, képek egymás utáni megtekintése Végre!!, megosztás, profilkezelés, elérhetõség, képek fent egymás mellett..

Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy Ti csak jót akartok..! (-Én legalább is biztosan..! ) És ehhez szükséges az együttmûködés. (Ötletek, észrevételek..stb.)
Így lehet majd igazán kiforrott, felhasználóbarát, egyszerû és jól, könnyen használható az új apró....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

(Ui: Tegnap reggel óta több mint 500-an regisztráltak, és senki nem jelzett reg. problémát, így egetrengetõ nagy gond biztos nincs.)

Ezt csak megerõsíteni tudom, android smartphone-al simán ment.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts

Csak feliratkoztam a hirdetés figyelésre, és ez az apró rögtön lehalászmónikázott! :)

Már nem vagy Mónika, köszi az észrevételt.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts

Sziasztok,lehet hogy csak nekem ,de nem mûködik a keresõ,semmilyen formában,nálam van a bibi??

Szia Placebo, Nekem mûködik vendégként és bejelentkezett normál felhasználóként is a Részletes Keresõ és a Hirdetés keresés is.

(Ha a régiaprón nézed, ott nem mûködik.)

placebo

placebo

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok,lehet hogy csak nekem ,de nem mûködik a keresõ,semmilyen formában,nálam van a bibi??