Jelentkezz be Regisztrálj
Új apróhirdetõ - észrevételek, hibák, ötletek
Írta 2011. április 04. - 18:15
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. április 04. - 18:11
Írta 2011. április 04. - 17:34
Írta 2011. április 04. - 14:01
A "hirdetés szövege" mezõbe hogy kell írni? Nekem nincs és a nélkül nem hagyja feladni.
Küldj egy e-mailt légyszíves az apro(kukac)bikemag.hu címre és igyekszem segíteni.
üdv: kempelen
Írta 2011. április 04. - 13:49
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2011. április 04. - 13:45
Közben rájöttem, hogy nem látom a fától az erdõt... Úgyhogy megoldódott.Totál újra kell regelni a fórumra is, hogy tudjam használni az apróhirdetõt?
A másik kérdés az lenne, hogy hogyan regeljek be ugyan ezzel a névvel?
Írta 2011. április 04. - 12:16
Összetett keresésnél, a rendezésnél lehessen beállítani hirdetés dátumára rendezést.
Ha volt már valamelyik, akkor nem szóltam.
Írta 2011. április 04. - 11:29
A másik kérdés az lenne, hogy hogyan regeljek be ugyan ezzel a névvel?
Írta 2011. április 03. - 19:21
Örülök az új hirdetõnek, alapvetõen semmi bajom vele, de javasolnék én is pár dolgot:
-A listázásnál néhány kép torz...
-Csatlakozom azokhoz, akik csak a képet szeretnék felnagyítani, és nem az egész hirdetést megnyitni (esetenként).
-Hasznos lehet egy mini képmanipuláló, amivel mondjuk elforgathatom a feltöltött képemet
-Ha már megadtam elérhetõséget a profilomban, a hirdetésekbe se kelljen már beírnom külön, hadd írja ki magától...
Tetszik:
-részletes termékinfók megadása (csak az érdeklõdõk is olassák már el és ne kérdezzenek már rá ugyanarra! :S)
-dizájnnal semmi bajom.
-jó, hogy több kategóriában is lehet "nevezni"
-más is, csak most nem jut eszembe...
Köszi, hogy leírhattam!
Csak így tovább, Hajrá bringások!
Írta 2011. április 03. - 15:22
Az új Apró és Fórum között szabad lesz majd az átjárás? Egy "Fórum" gomb jó lenne az új hirdetõbe is sztem (az "ÚJ APRÓ FÓRUM <<"-on kívül).
És ha lenne egy "emlékezzen rám" vagy hasonló lehetõség, az nagyon zsír lenne. Legalábbis nekem, mert rám nem mindig emlékszik.
Uff és hajrá ,)
Gyártunk fórum, meg magazin gombokat.
A rendszer elvben emlékszik rád, gyakorlatban ez sokmindentõl függ, utánanézünk.
Írta 2011. április 03. - 15:16
A másik témában ment privi.
Írta 2011. április 03. - 14:40
Ami viszont fontosabb, egy átlag netezõ ha már eljutott az érdekelt termékhez, de mégis mást akar, akkor például az oldalsávban állandóan elérhetõ kategóriákat akar, mert ez a legkényelmesebb. A címkék helyett ez pont megfelelne, az meg elférne lejjebb. Emlékszem mikor néhány áruházban ezt eltüntettem, tömegesen jöttek a "hol van/nem találok semmit" levelek. Azóta ilyet nem teszek.
Ride everywhere.
.
Írta 2011. április 03. - 14:30
És ha lenne egy "emlékezzen rám" vagy hasonló lehetõség, az nagyon zsír lenne. Legalábbis nekem, mert rám nem mindig emlékszik.
Uff és hajrá ,)
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2011. április 03. - 14:11
Írta 2011. április 03. - 14:08
Írta 2011. április 03. - 14:03
Kedves fejlesztõk, szerkesztõk, tekerõk, hírdetõk, kis-nagy és rendszergazdák, Zorg-ok, orkok, file-vadászok, site-szabászok, cenzúrázók, falon mászók, nyergen ülõk, gépen lógók, neten "vízisíelõk"....stb:)!!!!
A lényeg: a Lényeg. Rengeteg a pro és kontra. És mivel ilyen rengeteg, ezért én most itten nem tudnám így ebben a formában összefoglalni..! DE!!! -Azért teszek rá egy kísérletet + hozzáadom majd a saját fejlesztéshasznosításoshyperszuperötletbörzereformjavaslataimat a végén.....!!
-A színek. Nem jók! (-Ezt többen is jelezték, tehát lehet benne valami...)
-A szanaszéttagolt, "átláthatóbbá" tett, rendszerezett kategóriák. Sem, voltak feltétlenül szükségszerûek. Létjogosultságuk-némelyiknek- erõsen megkérdõjelezhetõ...
-Hirdetés Képének nagyítása a találati listából. -Nagyon hiányzik! -Jó volt. Többen hiányolták.
-Hirdetések megjelenítésének darabszámának a változtatása!!! Is nagyon hiányzik. -Bár elméletileg ezt lehet, de nem egyértelmû, hogy hol, miképp... (-a régi apróban is csak a keresésen belül volt rá lehetõség..) A 15 és a 20 is kevés! -Ha szabadon választhatod, nyilván az a leggyorsabb, legkönnyebb, használhatóbb és egyszerûbb (50-100 opció)
-Az ár egy kicsit "el lett dugva" a hirdetésen belül..-a kép alatt, mondjuk pirosban jobban mutatna...
Ami nagyon jó:
parkoló, közvetlen E-mail, összehasonlítás, képek egymás utáni megtekintése Végre!!, megosztás, profilkezelés, elérhetõség, képek fent egymás mellett..
Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy Ti csak jót akartok..! (-Én legalább is biztosan..! ) És ehhez szükséges az együttmûködés. (Ötletek, észrevételek..stb.)
Így lehet majd igazán kiforrott, felhasználóbarát, egyszerû és jól, könnyen használható az új apró....
Írta 2011. április 03. - 13:48
Ezt csak megerõsíteni tudom, android smartphone-al simán ment.(Ui: Tegnap reggel óta több mint 500-an regisztráltak, és senki nem jelzett reg. problémát, így egetrengetõ nagy gond biztos nincs.)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. április 03. - 13:26
Csak feliratkoztam a hirdetés figyelésre, és ez az apró rögtön lehalászmónikázott!
Már nem vagy Mónika, köszi az észrevételt.
Írta 2011. április 03. - 13:24
Sziasztok,lehet hogy csak nekem ,de nem mûködik a keresõ,semmilyen formában,nálam van a bibi??
Szia Placebo, Nekem mûködik vendégként és bejelentkezett normál felhasználóként is a Részletes Keresõ és a Hirdetés keresés is.
(Ha a régiaprón nézed, ott nem mûködik.)