Persze!
Nem Budapest de nem messze, és garantáltan Szaki:
Silvesán Máriusz:
06203234562....
hívd fel és kérdezd meg az a legegyszerûbb
Persze!
Nem Budapest de nem messze, és garantáltan Szaki:
Silvesán Máriusz:
06203234562....
Nekem is ez volt az elsõ ötletem, csak van ezzel a megoldással 2 problémám:
1.: viszonylag nehéz úgy befogni a satuba, hogy ne ugorjon ki mindig, amikor vágom.
2.: valahogy biztosnak érzem, hogy a menet elszaródna az elején...
Szóval az én megoldásom (jelenleg): a nagytányérból "rockring" készül fûrésszel elvégzett fogatlanítás módszerével. :-) Brutális megoldás, de egy kis reszelõvel egészen pofássá alakítható...
szó nem volt róla, hogy octalink
én meg csak sz@r négyszögest használok s ezért kézenfekvõ a dolog.... igaz az egyik bringámon isis-es van, de ott se volt vele semmi gond...
gyártók se nagyon törik össze magukat, hogy ajánljanak valamit, a White-nak írtam, hogy van tõlük racsnim, agyam s hajtómûvem, milyen hosszúságú középtengelyt javasolnak.... a válasz rövid volt, a váztól is függhajrá!!!..... ezután jött a próba...110tõl végigpróbáltunk mindent 122ig.....
Négyszögesnél igen. Meg ISIS-bõl is van többféle hossz asszem, de Octalinkbõl csak egyféle. (Javíts ki, ha tévedek.)
ez véleményem szerint a középrész tengelyének hosszától függ nem a hajtókartól........
SS hajtómûvet nem akartok véletlenül árulni, mondjuk olyat, ami kiadja azt a láncvonalat, amit ez az agy meg a racsni "Dichtál"? :-)
akkor Te olvashatnád, és talán kicsit átélhetnéd....utána meg kipróbálhatnád.... aztán már nem is kéne más........
grrr...én nem tudok beszélgetni arról...
....mármint az "ss"-érzésról,természetesen...