szerintem meg a Ferrari egy rakás sz@r...igaz még az életembe nem vezettem....sõõõt nem is láttam, de biztos szar, mert nagyon alacsony és túl gyors is.... na meg drága is!!... megmagyarázok mindent.......1.: A forgástengely és a felfogatás tengelye nem esik egybe. Nyomaték ébred, ami forgatni próbálja az agyat a felfogatás (csavarok) által meghatározott tengely körül. És elõbb-utóbb fogja is.
2.: Az agy rögzítéséhez nem a tengelyt használod (mivel az párhuzamosan el van tolva) hanem két kis tengelycsonkont. Milyen erõs lehet ez a két bizbasz? A csavar sem mehet túl mélyre, mert ugye ott vannak a csapágyak.
én se fogok Veled beszélgetni.... sõõõõt kizárlak!!Áááá én ilyet elvbõl nem használnék, sõt nem is állnék sóba olyannal akinek ilyenje van.
Íme:Láttam én valahol a neten már excentrikus hátsóagyat is. Ugyan ez a hatás.
Mondjuk nem lehet túl merev...
csak sejtem.... többször mehetnél egy ominózus bringaboltba mert a tulaj hezitálna az eladásán... aztán még Te lennél a pofátlan és beképzelt.... jól sejtem?Szerinted mennyi lenne szerezni egyet?:chin:
Nekem is, de azok mások.... az mtbr ss fórumján olvasottak szerint sokkal macerásabb mint egy csúszópapucsos megoldás... sokat kell pucolni bringázás után mert hajlamos nyikorogni meg recsegni a bekerült portól piszoktól.... meg könnyebben elmozdul.........De vannak fentartásaim vele kapcsolaban.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Háá te meg mit keresel itt:confused:hívd fel és kérdezd meg az a legegyszerûbb
Luongosoknak szoktam vázpapucs átforrasztást illetve egyébb ilyen munkákat vállalni.Ára attól függ papuccsal vagy anélkül ahogy megrendelik.Hol lehet papucsot hegesztetni? Elég rég jártam a fórumon és mégegyszer nem akarom ezért végigolvasni. Aki tud segítsen, légyszi'. és kábé mennyiért csinálják meg?