Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Single Speed - SÖR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3714 replies to this topic

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
És olcsó volt? hiszen single speed....:)

Te figyelj már Rémusz bácsi!
Te miért árulod a bringád?

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Hü de klassz!

Mennyibe volt,már ha megkérdezhetem...
Nekem is ilyet!

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
nagyon komoly! már-már mûvészi a kialakítása :P

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Fúúúde randaaFeltöltött kép Ezzel legalább az elsõhelyFeltöltött kép
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Hehhhh...na végre megjöttek...gut & billig

Feltöltött kép

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Exile: elismerésem jó szemed van! egyébként meg is nézték a bringaboltokban mik futnak még az utakon :D
Az alkatrészek gondos válogatásával jött össze a gép ;-)

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

van a bike+nak olyan fékkarja, ami nagyjából szimetrikus, csak a felirat nincs mindkét oldalon. nem lehet, hogy ilyet kaptál?

Nem, mert a csavarok is fordítva állnak, meg a bowden "hordója" is másik oldalról megy be... Felszerelhetõ, használható amúgy - sõt, oda kell figyelni, hogy az ember észrevegye - de akkor is furcsa... Mondjuk, ez legyen a legnagyobb bajom...

Marcsello: érdekes párosítás az "ékes" parasztbicikli-hajtómû, és a patentpedál...

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
egy veszprémi bringabolt. A váz elõzõ tulajának szponzora...

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
mi az a téli bringádon levõ www.bringa.info?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
van a bike+nak olyan fékkarja, ami nagyjából szimetrikus, csak a felirat nincs mindkét oldalon. nem lehet, hogy ilyet kaptál?

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
a téli SingleSpeed bringám - jó anyag :P

http://img.tar.hu/ma...mg/10832605.jpg

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Na, megvettem végül is az akciós Truvativ Stylo-t a Vitálban. Monoblokk viszont most csak drága fajta, DH-hoz való volt nekik, úgyhogy azt hanyagoltam...
Tehát megintcsak úgy tolhattam haza a bringát (elvittem, hogy meghatározhassuk a megfelelõ tengelyhosszt), majd legközelebb... (Az asszimmetrikus B+ fékkarokat meg elfelejtettem megemlíteni, pedig legalább azt kicserélhették volna...)
A 32/16 meg pláne lightos lesz városban, de örülhetek, ha ez odafér... Lehet, hogy az lesz a vége, hogy teszek rá terepes gumikat, és autóval, tetõcsomagtartón viszem el a hegyig...

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
14-es racsnihoz más agy kell

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Racsnira...jó öreg menetes racsnira. Van nekem egy jó kis városi SS gépem, de az áttétel túl lájtos (38-16) és a 350Ft-os gagyiracsni egyébként is katasztrófa.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Mélyen tisztelt Egyszeregyek!
Nagyon úgy néz ki, hogy nemsokára én is beletanulok az egyszeregybe.
Ami már megvan:Magellan Pyxis váz (a Ritchey Nitanium cromo szériából), Kona ProjectTwo merevvilla (mert nekem meg ez a heppem), Point láncfeszítõ és talán az emlegetett B+ agy érkezik. Avid SD5 fékkarok, Sram 5.0 fékek. Nagyrészt "elfekvõ" alkatrészeimbõl igyekszem összerakni, hogy "gazdaságos" legyen. Aztán ha netán rákattanok...
(Valamilyen vázat úgyis szerettem volna Yasec-tõl, "monti" tekintetében már megvan a végállomás, úgyhogy...)

Fityisz! Privát ment!

Nocsak, te is?
Én is Pyxis vázra építek, merevvilleval, Bike+ aggyal és Point láncfeszítõvel... Csak nekem a fékeim Avidok, a fékkarok "csak" Bike+ -ok (egy zacsiban két balos volt, ?????).

Hátultöltõsre egyrészt azért nem alakíttatom, mert a "Ritchey papucs" annak idején nagy szó volt, sajnálnék hozzágányoltatni, másrészt meg lehet, hogy vissza kell majd alakítani váltóssá - pl. ha majd a kisfiam is "montit" akar.
Ugyanez okból fogok alighanem háromtányéros monti hajtómûvet is vásárolni hozzá, amit _reverzibilis módon_ fogok szétbontani. Ez most már nem mûszaki, hanem anyagi probléma... :-(((

Most látom, hogy te is "falumbéli" vagy, szívesen megnézném majd a jószágodat egy adandó alkalommal.

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Na most BMX racsnira gondolsz vagy egy darab lánckerékre:chin:

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
közben találtam ám én is bele szép kis mûanyag csavarokat!:) De ha már úgy is SS topic megkérdem. Van nálatok most valami jó 14 fogas racsni?

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Mohus! Szereztem mûanyag izét a fékcsonk helyéreFeltöltött kép

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Ez egy 1990-es darab még 92 elõttrõl (több, mint 20 éve csinálják a spanyolviaszt):

Feltöltött kép

Az tény, hogy ez egy fokkal szebb az újaknál. Csak hát nem ss.

A japánokról nincs képed?

http://www.slingshotbikes.com/

Pont azért (is) lehet szép, mert eltér a megszokottól, nem? Én aztán igazán kompromisszumkész vagyok....

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
vicces, ahogy megint feltalálják a spanyolviaszt. Volt egy német sport katalógusom, úgy 92 körüli. Abban voltak ilyen huzal erõsítésû japó bicajok. A kedvencem az volt, amelyiken az alsó és a felsõ csõ is huzal volt, mindössze a kettõ között futott párhuzamosan egy merev acél csõ. A gáz nem is a csúnyasággal van, hanem a a csavarodással, kihajlással. A huzal csak egy irányvektorú húzó erõt képes felvenni, így a váz elég érdekes dolgokat mûvelhet.