Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed - SÖR

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3714 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha igen, holnap utánajárok.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
24212-es számmal szerepel a katalógusban. 135mm széles, iparicsapágy, csavaros rögzítés, tárcsa nélkül, egyik oldalt racsninak menet másik oldalt fixi.
szerintem ezt keresik

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mondjátok melyikre gondoltok... asszem a b+ témát valamennyire vágom.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem azt mondja, mert haver, hanem azt hogy mostakkó felhívom a nagykert és megkérdezem.Csak gondoltam teszek 1 szívességet zaqrack-nak
MÁREZISBAJ? HE?:)
;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
a tárcsafékes verzió már megérkezett, pálya agy is van már ami a katalógusban ss agyként szerepel, a tárcsátlan 135mm széles szerintem a hetekben érkezik valamikor.

és szted a boltos mit fog tudni mondani? majd ha lesz nagykerben akkor tud rendelni... addig meg max azt mondogathatja hogy "gyere vissza jövõ héten" ...............

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ja, de holnap megyek bringaboltba, majd megkérdezem hogy tud-e rendelni a bóttoscsávó!!

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
csak azért kérdeztem mert szorgalmasan visszaolvastam ám a fórumban és valamikor január környékén volt hõzöngés, amikor már régóta nem lehetett kapni, hogy dejó, idén lesz sokféle, de csak tavasztól.
szerintem tavasz van, nemtom Cseke RT szerint is az van-e :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Szerintem akárhol meg lehet rendelni, a Bikemagban volt is ilyen (2002.szept.)

Az agy neve: Bikepositive Single Speed (milyen találó)!:)
Ha már nem lehet kapni akkor bocs!

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
Hali!

No már annyira sokat látni benneteket mindenfelé (pl Szentendre lángos meg fagyizó:)), hogy felerõsödnek a háttérbe szorított szinglis érzések és vágyak, szóval úgy döntöttem mostmár itt az ideje SS-íteni a városi gépet, legalább nem kopnak a retrováltók sem :)

ígyni: http://stunts.mine.nu/bikes/ssdemo.jpg

emmégcsak tesztverzió volt, de határozottan tetszett, mondhatni 1 nap alatt belezúgtam, szóval jöhet az agycsere.

ehhez kapcsolódna a kérdés, lehet már kapni a B+ SS agyakat valamerre?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
OK!

Különben akkor én is suttyó vagyok:) !
:afro:

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
písz srácok!

(fityisszel meg télleg nem lehet vitázni...:-P
én is jól megkaptam hogy mekkora suttyó vagyok hogy házilag fûzöm a kerekemet...de nem érdekel...)
szóval nyugalom, nah!
Autist Team:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Bocs, hogy megsértettem fütyisz izé fityisz lelkivilágát, de méérkell f*kázni másokat? Jaa, és én kérek elnézést hogy f@szjankó kreténnek nevezett!
Ja, a másik: Fityisz: négyszáznegyvenvalamennyi hozzászólás:clap: ! És ebbõl 1 v.2 nekem szólt! Ha valami, hát ez a legnagyobb megtiszteltetés ami valaha ért:) ! Na jó nem.

A másik hogy nem hozzászólásszám alapján kell megítélni az embereket!!
Én pl. 3 éve aktív versenyzõ vagyok, csak eddig nem volt netem.
Ár/súly adatokon kívül sz.tem nem túl sok olyat tudsz kérdezni amit ne tudnék (Ez kissé nagyképûen hangzott, pedig nem annak szántam!)
Ha valaki belém köt mint a beton annak üzenem hogy van HILTIM (A gyengébbek kedvéért: légkalapács)
Várom hasonlóan szívélyesen lehengerlõ válaszodat (akár privátban is:) )!!

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
jajj,fityisz....nem tudod megtagadni önmagad...szeginy újak,megkapták a magukét...a rolizé szövege után már kezdtem röhögni elõre...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
fityisz for president!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.571 hozzászólás
Én figyiszt csípem nagyon :P , fõleg mióta tegnap kutya, és barátnõ sétáltatás közben láttam a Yasec+Headshok bringát élõben is a HHH-en. Na az egy tuti kis bringa. És ott volt az F600SL is. Még mindig nem cserélitek el az én F600-amra? A tárcsafékeket megkapod ajándékba! :) :beer:

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
OFF

Rémhörcsög, pont azért ment az a privát, hogy ne keljen ezeket a köröket megtenni...

rollingwheels, igazán megtisztelõ, hogy az elsõ hozzászólásodat ezen a fórumon pont hozzám intézted, minek köszönhetem ezt a kitüntetõ figyelmet? Azt is áruld már el, hogy miféle információkat hiányolsz tõlem?

"inkább csak jópofizik és másokat dorongol a földbe..."
Mint sokan mások rajtam kivûl itt :P

"igazán érdekes, mibõl gondolja, hogy értékesebb tagja másoknál... fõleg, hogy van joga minõsíteni õket. Szánalmas."
Ezekbõl a sorokból meg ugye magadra is ráismersz?

ON

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Az meg különösen tetszik az alább általatok hivatkozott személy hozzászólásaiban, hogy információt nemigen szokott adni... direkt végigolvastam a fórumhoz való hozzájárulásait... inkább csak jópofizik és másokat dorongol a földbe... igazán érdekes, mibõl gondolja, hogy értékesebb tagja másoknál... fõleg, hogy van joga minõsíteni õket. Szánalmas.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ja, kaptam tõle 1 privit is:scared:
Alig merek feljönni a bikemagra, hátha rám szabadít 1-2 vírust.
Mondjuk 1 SARS-ot (hogy kell kiejteni? szarsz:) ?)
Az üzenet 2. felét csak én látom? Merte arra még nem reagált! Sem agresszívan, sem máshogy!
Peace!:afro:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Nem szereték a közelben tartózkodni amikor fityisz nekiáll írtani ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
admin jogot fityisznek!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.