OFF
Csak mert sokan nem látnak tisztán...
Rémhörcsög,
"Jaa, és én kérek elnézést hogy f@szjankó kreténnek nevezett!"Tudod akinek nem inge nem veszi magára... thez miért nem kérte ki magának?
valahogy így nézett ki három oldalon keresztül a topik:
-Képzeljétek, beolajoztam a láncom és megnyúlt.
-Attól hogyan?
-Nem tudom, én sem értem.
-De magyarázd meg hogyan!
-Mondom nem tudom!
-De nem értem biztos..... vagy?
-Mondom nem tudom, de zárjuk le!
-Jó de nem értem, hogy......
"A másik hogy nem hozzászólásszám alapján kell megítélni az embereket!!"Ez így van, én se tettem így!... téged egyáltalán nem itéltelek meg ez alapján. Aminek okán felhoztam a hozzászólás számát az az, hogy valaki beszól úgy, hogy alig két hete regisztrálta magát a fórumon, egyszer nem szólt sehova, de ide elsõre betalál és rögtön elmondja az ellenérzéseit velem kapcsolatban (ami jegyzem meg nem zavar mert én is így teszek, csak gerincesebb dolog, ha a saját nick-je alatt teszi ezt meg...)
"Ár/súly adatokon kívül sz.tem nem túl sok olyat tudsz kérdezni amit ne tudnék"Nem kérdeznélek, nem is állt szándékomban... még ennyit se: "Élsz még?"
conor1326,
"én is jól megkaptam hogy mekkora suttyó vagyok hogy házilag fûzöm a kerekemet"nem jellemeztelek így, mekkmester az viszont voltál, de, hogy a tényeknél maradjunk azt sem azért kaptad mert házilag fûztad a kereked hanem azért mert kijelentetted, hogy lehet otthon centrír álvány nélkül is tuti kereket fûzni. Majd a következõ mondatban közölted, hogy igaz kicsit üt meg tojás van benne és nem is fut középen... miért kell ferdíteni?
s a végére,
"fityisszel meg télleg nem lehet vitázni...:-P"ez sem igaz, csak Ti mindig magas labdát adtok amit le lehet ütni....
na ON