Húú! Hányszór hallottam már ezt:)Mert nem akarok sokat költeni rá, Szóval.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Started by
country
, 2002. February 16. 22:14
Posted 2005. March 30. - 21:17

Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt
Posted 2005. March 30. - 21:15

Fityisz: láncvonal rendben van, mert sima kazettás agyon van kihézagolva a fogaskerék.
thx
Dig: van b+ singlespeed agy ~7e-ért, ha jól tudom.
de majd a mesterek megmondják;)
elöl hányas tányért akarsz?
Elõre olyat szeretnék amivel könnyen lehet startolni de lehet gyorsan is menni és laza emelkedõkön sem fogok sírni;)
A 7e jó ár.
Mert nem akarok sokat költeni rá, mert még kell kormány is új lánc fogaskeréksor lánctányér, nyereg..
Szóval.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. March 30. - 21:15

tudom, de nem fér bele a láncbontómba, olyan széles/vastag:D
majd alkalomadtán veszek egy mûanyag láncbontót és megreszelem:)
majd alkalomadtán veszek egy mûanyag láncbontót és megreszelem:)
Autist Team:)
Posted 2005. March 30. - 21:04

Ki próbáltuk, mûködik:) De tökéletes láncvonal kell!! Ja és a láncot FÓÓÓRDÍÍTVAA:p :cry:fityisz: okés, részemrõl písz!
:beer:
on:
http://img.tar.hu/co.../11483291.jpg#3
ez így nagyon gány, vagy mûködni fog?
használhatom így, vagy kieshet?
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt
Posted 2005. March 30. - 20:56

Fityisz: láncvonal rendben van, mert sima kazettás agyon van kihézagolva a fogaskerék.
thx
thx
Posted 2005. March 30. - 20:45

Lenne egy kérdésem, eléggé összetett de mindenféle segítséget elfogadok:)
Szóval szeretnék egy városi mászkálós gépet összehozni, mégpedig SS kivitelben.
Van egy nagyon régi városi cirkálónk van vagy húsz éves..
És szerintem tökéletesen megfelelne a célnak.
Mivel lenne érdemes felszereljem?
Leginkább az agy lenne a kérdéses terület.Mert semmi tapasztalatom nincs ebben a témakörben.
135-ös agy kell bele..
Szóval szeretnék egy városi mászkálós gépet összehozni, mégpedig SS kivitelben.
Van egy nagyon régi városi cirkálónk van vagy húsz éves..
És szerintem tökéletesen megfelelne a célnak.
Mivel lenne érdemes felszereljem?
Leginkább az agy lenne a kérdéses terület.Mert semmi tapasztalatom nincs ebben a témakörben.
135-ös agy kell bele..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
vendég_unit_*
Posted 2005. March 30. - 20:43

A vázam 2003 tavaszi keltezésû és hát én rendeltem magamnak a Kona hollandiai raktárából, nem kis utánajárással.
Mérete 20", bár akkor még 19-est vettem volna, de abban az évben pont nem volt 19-es. Elõtte és utána igen. Aztán rájöttem, hogy jobb a 20-as, tehát maradt.
True Temper OX Platinum csövekbõl áll (csak a felsõ-, alsó- és a nyeregvázcsõ persze), kb 2080gramm a súlya, ha jól emlékszem.
80mm rugóút vagy merevvilla, ami jót tesz neki.
Papucsa snassznak tûnõ ss papucs, de van sörnyitó funkciója, tehát nekem ok, teszi a dolgát.
Az ajánlott fogy.ár akkor 140000 volt (csak váz)...hát igen.
Aztán jött egy (szintén) fekete hajú gyerek, hogy akar nagyon ilyet, ha jól emlékszem még elõleget is hagyott, hogy szerezzek neki egyet. De már nem ment. Abban az évben nem jött már több Unit Európába. (Mielõtt a nagyker kapja a szokásost)
Aztán a gyerek vett egy On-One-t.
Mérete 20", bár akkor még 19-est vettem volna, de abban az évben pont nem volt 19-es. Elõtte és utána igen. Aztán rájöttem, hogy jobb a 20-as, tehát maradt.
True Temper OX Platinum csövekbõl áll (csak a felsõ-, alsó- és a nyeregvázcsõ persze), kb 2080gramm a súlya, ha jól emlékszem.
80mm rugóút vagy merevvilla, ami jót tesz neki.
Papucsa snassznak tûnõ ss papucs, de van sörnyitó funkciója, tehát nekem ok, teszi a dolgát.
Az ajánlott fogy.ár akkor 140000 volt (csak váz)...hát igen.
Aztán jött egy (szintén) fekete hajú gyerek, hogy akar nagyon ilyet, ha jól emlékszem még elõleget is hagyott, hogy szerezzek neki egyet. De már nem ment. Abban az évben nem jött már több Unit Európába. (Mielõtt a nagyker kapja a szokásost)
Aztán a gyerek vett egy On-One-t.
vendég_unit_*
Posted 2005. March 30. - 20:32

Posted 2005. March 30. - 18:23

Posted 2005. March 30. - 18:19

Kösz az infókat Fityisz.
az egészen hihetetlen, hogy egy unit van csak az országban... Mér?
Oké, tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi a különbség az anyagban. Mindenesetre a mostani sem lehet cukorhab, mert csak a váz 150 ropi...
az egészen hihetetlen, hogy egy unit van csak az országban... Mér?

Oké, tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi a különbség az anyagban. Mindenesetre a mostani sem lehet cukorhab, mert csak a váz 150 ropi...
Posted 2005. March 30. - 18:16

Posted 2005. March 30. - 18:13

conor1326, részemrõl szintúgy. A megoldás mûködni mûködik feltéve ha a láncvonal rendben van. nekünk egyszer ferde láncvonalnál kivágta a lánckereket... önvédelmi fegyvernek bevállna.
sz_peter,
a faktorba a narancssárga Unit, unit-é
ez az egy van az országban belõle, a unit-ból.... (mind a kettõbõl)
a 2005ös papucsa már azért más, hogy tárcsafékkel is lehessen gond nélkül használni, lényegében egy csúsztatható ejtõpapuccsal oldották ezt meg. Ahogy irtad idén az anyaguk is változott, régebben OX platinum csövekbõl, idén pedig már Dedecai csõvekbõl készitik... de sztm. jön ma még Unit és szakszerübb információkkal fog szolgálni....
sz_peter,
a faktorba a narancssárga Unit, unit-é

a 2005ös papucsa már azért más, hogy tárcsafékkel is lehessen gond nélkül használni, lényegében egy csúsztatható ejtõpapuccsal oldották ezt meg. Ahogy irtad idén az anyaguk is változott, régebben OX platinum csövekbõl, idén pedig már Dedecai csõvekbõl készitik... de sztm. jön ma még Unit és szakszerübb információkkal fog szolgálni....
Posted 2005. March 30. - 18:02

aha, a momos xfactorban láttam ilyet, lehet, hogy az övé.
Ezeken a különbözõ évjáratú unitokon mások a papucsok, de a csövek anyaga és a szerelés is változott rendesen, ha jól látom...
jobbak a régiek?
Fõleg az érdekel, hogy mi a különbség a papucsokban.
a 2004-estõl valami közdarabbal van megoldva. az mire jó?
Ezeken a különbözõ évjáratú unitokon mások a papucsok, de a csövek anyaga és a szerelés is változott rendesen, ha jól látom...
jobbak a régiek?
Fõleg az érdekel, hogy mi a különbség a papucsokban.
a 2004-estõl valami közdarabbal van megoldva. az mire jó?
Posted 2005. March 30. - 17:58

Posted 2005. March 30. - 17:51

isukim, köszi.
elképzelhetõ, hogy lehet kapni nem csak idei unitot valahol? a 2003-as oranzs nagyon tetszik...
elképzelhetõ, hogy lehet kapni nem csak idei unitot valahol? a 2003-as oranzs nagyon tetszik...
Posted 2005. March 30. - 17:29

fityisz: okés, részemrõl písz!
on:
on:
Posted 2005. March 30. - 17:03

unit -ot kona ss-re tervezte....
eddig érthetõ?
Hah, azé nem hatéves vagyok

Közben válaszolok magamnak:
http://www.mtbr.com/...ct_123800.shtml
Posted 2005. March 30. - 16:54

Posted 2005. March 30. - 13:15

Sziasztok, új vagyok itt és az érdekelne, hogy a kona unit jó ss bicaj-e, érdemes-e megvenni, vagy ezért az árért keressek inkább másikat