volt egy idõ régebben mikor Pajtinak vol még egy-két pár campa pályapapucsa elfekvõben... olyannal átalakított vázam még volt is....aztán elfogyott...vagy már nem akart adni.... és Ö maga csinálta a papucsokat..... én már láttam tõle szépet meg kevésbeé esztétikusat is.... Máriusztól szintén ezt is, azt is..... a legjobb az ha maga reszeli ki az ember s az olyan lesz amit megálmodott....vagy vesz Paul-t esetleg Surly-t.....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed - SÖR
Indította
country
, 2002. február 16. 22:14
Írta 2005. október 21. - 21:39

Írta 2005. október 21. - 21:33

Tenyleg! Ha mar papucsok. Ugy hallottam, hogy Mariusz szebben dolgozik, mint Pajti ba, viszont dragabb is. Mennyire igaz a "szebbseg"?
Merida CX500
Írta 2005. október 21. - 21:07

Unit
Ok. értem akkor a szume-s dolgot..dehát ezt nem tudhattam..azert okoskodtam:)
a a halandzsa a vegen azert volt mert itt voltak körülöttem aztán biztattak hogy mond mond meg...
)
Kerdes:
Aki csuszopapucsosra alakította vázát, az honnan szerzett hozzá papucsot.??
vagy mindenki a Pajti bá-nál csinálta, a pajti bá sayát keszítésü papucsaiból?
Ok. értem akkor a szume-s dolgot..dehát ezt nem tudhattam..azert okoskodtam:)
a a halandzsa a vegen azert volt mert itt voltak körülöttem aztán biztattak hogy mond mond meg...

Kerdes:
Aki csuszopapucsosra alakította vázát, az honnan szerzett hozzá papucsot.??
vagy mindenki a Pajti bá-nál csinálta, a pajti bá sayát keszítésü papucsaiból?
Írta 2005. október 21. - 20:43

gkulcsar!!
ÁHHH!!! nagyon fasza és köszönöm a képet! gratula
ezt én soha nem vállaltam voolna be! ezért is le a kalappal..fixi ok aszfalton meg ugye põáyán..nade terepen!
))
ÁHHH!!! nagyon fasza és köszönöm a képet! gratula
ezt én soha nem vállaltam voolna be! ezért is le a kalappal..fixi ok aszfalton meg ugye põáyán..nade terepen!

Írta 2005. október 21. - 20:24

yvorl-nak sok-sok puszival:

Bizarr fixi mtb :-)
Áttétel: 33/16. Súlya: kb. 14-15 kiló lehet. 2.0 Conti Traction kerekekkel pont olyan, mint egy tank.
Élvezeti faktor: maximális, rögtön és azonnal és folyamatosan büntet. Ehhez képest a fixes outim szelíd kezesbárány :-)
Szigorú, de jó edzõ: nincs lazsálás, és nincs pihenõ! Síkon folyamatosan tekersz, mint a mókus, hogy elfogadható tempóval menj (120-as csapásszám az alap, és nincs pihenõ!), lejtõn húzod a féket és kapaszkodsz, nehogy leess, és próbálod nyomni a pedált hátrafele, felfelé meg... nos, muszáj, hogy tökéletesen körkörösen tekerd, különben visszapattansz a pedálról. Két óra HHH után másnap az izomláz garantált. Comb/vádli, derék, váll, alkar. Mi kellhet még?
Aki azt hiszi, van valami köze a kerékpározáshoz, próbáljon ki egy ilyet, garantált egóromboló. Aszittem, az outi után már meglepetés nem érhet, de ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Ég és föld. Vattafíling. És még csak ismerkedünk... :-)

Bizarr fixi mtb :-)
Áttétel: 33/16. Súlya: kb. 14-15 kiló lehet. 2.0 Conti Traction kerekekkel pont olyan, mint egy tank.
Élvezeti faktor: maximális, rögtön és azonnal és folyamatosan büntet. Ehhez képest a fixes outim szelíd kezesbárány :-)
Szigorú, de jó edzõ: nincs lazsálás, és nincs pihenõ! Síkon folyamatosan tekersz, mint a mókus, hogy elfogadható tempóval menj (120-as csapásszám az alap, és nincs pihenõ!), lejtõn húzod a féket és kapaszkodsz, nehogy leess, és próbálod nyomni a pedált hátrafele, felfelé meg... nos, muszáj, hogy tökéletesen körkörösen tekerd, különben visszapattansz a pedálról. Két óra HHH után másnap az izomláz garantált. Comb/vádli, derék, váll, alkar. Mi kellhet még?
Aki azt hiszi, van valami köze a kerékpározáshoz, próbáljon ki egy ilyet, garantált egóromboló. Aszittem, az outi után már meglepetés nem érhet, de ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Ég és föld. Vattafíling. És még csak ismerkedünk... :-)
Írta 2005. október 21. - 20:11

Elvileg konnyen lehet schwalbe-t szerezni, bar Te szerintem jobban tudod.Jó a Corvus, nem is gáz annyira az a villa. Gumi lesz?
Bel kell fernie.Mert, ha belefér a 29"x2.1" akkor hajjaj...
nagytányért még leirtjuk, durva áttétel felrak oszt nézheted az Astrale órádat ;-)
Láncfeszítõ honnan???
Szerinted?
Nem. Kicsit hulye szogbol fotoztam.Nyeregbõl nem csúszol elõre?
Merida CX500
vendég_unit_*
Írta 2005. október 21. - 19:50

vendég_unit_*
Írta 2005. október 21. - 19:44

Neeem, ez nem saját...pedig, ha hoztak volna 20"-os vázat, akkor lehet lenne.
(Igaz volt már 2 Explosif-om, 1999 és 2003). Ez szerintem ocsmányul néz ki.
Jó a Corvus, nem is gáz annyira az a villa. Gumi lesz? Mert, ha belefér a 29"x2.1" akkor hajjaj...nagytányért még leirtjuk, durva áttétel felrak oszt nézheted az Astrale órádat ;-)
Láncfeszítõ honnan???
Nyeregbõl nem csúszol elõre?
(Igaz volt már 2 Explosif-om, 1999 és 2003). Ez szerintem ocsmányul néz ki.
Jó a Corvus, nem is gáz annyira az a villa. Gumi lesz? Mert, ha belefér a 29"x2.1" akkor hajjaj...nagytányért még leirtjuk, durva áttétel felrak oszt nézheted az Astrale órádat ;-)
Láncfeszítõ honnan???
Nyeregbõl nem csúszol elõre?
Írta 2005. október 21. - 19:10

Írta 2005. október 21. - 17:45

Írta 2005. október 21. - 17:43

vendég_unit_*
Írta 2005. október 21. - 17:40

Írta 2005. október 21. - 17:27

nekem is van ss-em:) ha jár vki a luongoban, láthatja is:(
szörnyû

utána elkezdek énis építeni egy ilyesmi, városi tekerõs gépet
szörnyû

utána elkezdek énis építeni egy ilyesmi, városi tekerõs gépet
Írta 2005. október 21. - 17:25

Hehe, ismerõs pedálokat látok. Szép ez a váz... Ha leszeded a fölösleges cuccokat, állandóra is pofás lehet.
Írta 2005. október 21. - 16:51

Ime:

Sajnos a lanc pont ugy jott, hogy eppen nem tudtam meg egy szemet kivenni, igy kicsit hosszu.
Meg par kep:
http://www.szume.hu/bringa/

Sajnos a lanc pont ugy jott, hogy eppen nem tudtam meg egy szemet kivenni, igy kicsit hosszu.
Meg par kep:
http://www.szume.hu/bringa/
Merida CX500
Írta 2005. október 21. - 16:40

A fotokat mar toltom. Mindjart be is rakom oket. Az elobb voltam vele "terepen", a melohelyem dimbes-dombos-osfas kertjeben. Az mar biztos, hogy hosszabb stucni kell, meg egy hajlitott kormany se lenne rossz. Sajnos most csak 35-os gumik vannak rajta, amik azert eleg vekonyak.
Merida CX500
vendég_unit_*
Írta 2005. október 21. - 16:27

Írta 2005. október 21. - 16:12

Ma gyorsan SS-t csinaltam egy Magellan Corvusbol. Sajnos feszito kellett hozza, de az nem olyan nagy baj. Mar csak rovid lanctanyer-felfogatocsavarok kellenek, hogy elol le tudjam venni az egyik lanctanyert.
Elol tarcsafek, hatul V. Majd kiprobalom terepen is. 36-24-es attetel van most rajta.
Elol tarcsafek, hatul V. Majd kiprobalom terepen is. 36-24-es attetel van most rajta.
Merida CX500
vendég_unit_*
Írta 2005. október 21. - 15:54

Semmi baj Yvorl!
SzuMe-t az utóbbi hetekben-napokban kb. napi 6 órát láttam, tekertem is vele, sõt beszélgettünk is. Ezek után bízom abban, hogy amit neki idevéstem válaszként, kérdésként - akár így: ;-) - azt érti, mert nem buta gyerek.
Az agresszivítás, grammánia, hogy jön ide? Mit csináltam ott (is) rosszul? Nevelj már meg légyszíves!
eeeehhhhhaaaauuuujjjjjööö?
SzuMe-t az utóbbi hetekben-napokban kb. napi 6 órát láttam, tekertem is vele, sõt beszélgettünk is. Ezek után bízom abban, hogy amit neki idevéstem válaszként, kérdésként - akár így: ;-) - azt érti, mert nem buta gyerek.
Az agresszivítás, grammánia, hogy jön ide? Mit csináltam ott (is) rosszul? Nevelj már meg légyszíves!
eeeehhhhhaaaauuuujjjjjööö?
Írta 2005. október 21. - 15:11

unit
én most nem értelek, alapvetõen nem neked irtam hanem a másik kollegának ..csak az õ hozásszólását nem idezte rendszer
yah és ez most már megint átment agresszzííívba???
ugy mint a grammánia ?
és mint én meg beeeeeeeee
meg höyöyöy
meg oááhh
én most nem értelek, alapvetõen nem neked irtam hanem a másik kollegának ..csak az õ hozásszólását nem idezte rendszer
yah és ez most már megint átment agresszzííívba???
ugy mint a grammánia ?
és mint én meg beeeeeeeee
meg höyöyöy
meg oááhh