Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Single Speed - SÖR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3714 replies to this topic

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Csa.

En meg hasznalok klipszet, mert mar a tokom tele volt a patentpedallal, meg hogy msehva nem tudtam normalis cipiben menni.

A kormany also reszet viszont szerintem meg nem is fogtam meg. De most, hogy mondod, kiprobalom, milyen, hatha bejon.:)

Bagira

vendég__*

vendég__*
  • vendég
igen, el tudják intézni

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Köszike a gyors választ!
És ezt megcsinálják a barátaid a bringaboltban?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nekem az legutolsó amit átalakittatam, az kb 8e-be került, de ez függ attól is, hogy milyen papucsot raknak bele.........nekem ebbe egy 6mm széles kovácsolt papucsot raktak be (5e), és leszedték a fölös bowdentrtó szemeket..........+ erre jött még a szinterezés 1e...........ennyi.......

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
fityisz!
Ha már benfentes vagy,meg tudnád nekem mondani mibe fáj egy hagyományos cro-mo váz viszintes papucsosra való átalakítása?
Van egy Swinn Csepel adrenalin vázam, és ha minden jól megy,szeretnék belõle második bringának egy süsü-t és szeretnén megtudni mennyire készítsem fel a zsebem!
Köszi!
B.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Szokta valaki hasznalni a normal orszaguti kormanynal hasznalni az also ivet varosban fixin?

SzuMe

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Klipszet hasznal meg valaki?

SzuMe

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Ja jó majd ha kell szólok! De nem akarok offolásba kezdeni, mert ezt nem szeretik :-X

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Sajnos nincs. Csak egy 16-os tudnek felajanlani.

SzuMe

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Hát ja én is úgy kaptam a nyeregcsõvet. De tényleg neked nincsen fölösleges 18as fogaskereked?

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Mondjuk en is tobb cuccot vettem, valszeg azert kaptam meg ingyen.

SzuMe

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Ja elég olcso 1200 ft ért vettem csak akrtam magamnak itthon mégegyet, hogy legyen potba. Pedig jóba vagyok az Attilával de nekem se adta ingyen pedig nyeregcsõvet ia kaptam tõlle ingyen.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
tbertalan!

Ha pesti vagym akkor ugorj be a Hajduba! Ott van 18-as fogaskerek. Eleg olcso egy ilyen.
En pl. ingyen kaptam egyet multkor.

SzuMe

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Bar tulajdonkepp nem is ertem hogy egy hóttegszeru bicikliert minek adunk ki annyit, meg minek gorcsolunk vele.
Egszeru:
Kell egy olyan
-acelvaz, ami 16 colos
-nagy gumiferohellyel,
-vizsszintes papucsokkal, amibe a vastagabb BMX tengely is belemegy
Nem kell a 135 mm, jo a keskenyebb is, igy egy olcso BMX agyat bele lehet tenni
-Kell meg ra egy papucsallito bizgentyu,
-meg a V-fek csapokat lehessen allitani 26-24 collra.
Es igy 24 es kerekekkel 2,5 os gumikkal kesz lenne a montink, ami tul kepp mar majdnem egy cruiser bmx?

Mindenesetre szerintem nagyon allat lenne. Leegszerusitve a reszleteket szerintem jo uzlet lenne egy vallalkozo szellemu emberkenek... Mert igeny lenne ra. De erre miert nem jottek meg ra nemTom ???

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Meg ugy nez ki egy joideig birja az atalakitott SS agy, csak sajnalnek osszeverni ey uj vazat... ::)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
béplusz single agyakat még nem lehet kapni.......de azt igérik a tavaszra itt lesznek

én láttam ilyen vázakat, de nem elfektetve hanem lógatva..............ja és nem is ebbe az országba............de azok föleg duálra voltak kalibrálva ::)

bagira

bagira

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
En tobb ilyen vazat is lattam mar az orszagban...
Foleg dualra
:-)

Bagira

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
kaphato mar a b+ ss hatsoagy? Mibe kerul?

Jah es nem latott valaki egy elfekvo 16 os acelvazat, vizsszintes papucsokkal Dual felhasznalasra?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Nincs valakinek elfekvõbe 18as hátsó fogaskereke? Mert kéne nekem egy darab. Cserébe adok sram 5.0-ból fogaskerekeket kivétel. 11-est és a 18-ast. A többi még megvan a fogaskoszorúból és keveset volt használva.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hmmmm, az oké, hogy meghúztuk itt magunkat, de azért azt a fotózást -ami jegyzem meg, remek ötlet- ne feledjük el!!!