Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Single Speed - SÖR

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3714 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
semmi hasonlo kis kütyüt nem lehet kapni MO-n... sajnos..... :'(

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Én is gondoltam rá, hogy csinálni kellene egyet, csak gondoltam megkérdezem hátha lehet kapni nálunk.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
azért ez így ebben a formában...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
menj ki erte kulfoldre.. honnan tudnal szerezni szerinted?
a valto visszahajtas CSAK magyar specialitas, es mivel nincs is igeny ilyen draga alkatreszekre, ezert nem is hoznak.... es eddig te vagy az elso es egyetlen ember, akinek ilyen kell.....

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
bár szerintem ha csak a rendszer tetszik /nem váltó/ akkor meg kell próbálni csináltatni. bár biztos nem lesz ilyen csili-vili

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
hát ilyet max. hozatni tudsz szerintem.

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Bazz + tudom, nekem is így van megoldva, de én egy OLYAT akarok ami a képen van!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
de! a hüjeség várában! fox egy váltót odaközöd a láncvillához és minden jó!
ui: amit mondtam, csak akkor érvényes, ha ez az amire gondolok és egy "dinamikus" láncfeszítõ..

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Nem tudja valaki hogy tudnék valami ehhez hasonlóra szert tenni?

Feltöltött kép

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Koszi a tippet, jovohet elnezek hozzajuk.. Kicsit rosszul fogalmaztam elobb. Szoval flip-flop agyas fixim/egysebessegem van es keresek ra 15os fogaskereket egyet a fix reszere es egy szabadonfutosat (olyan bmx-eset). Eddig csak parosszamu fogaskereket lattam boltban, de elvileg mer ne lehetne paratlan is. Most 14es van a fixi oldalon / 16 a masikon es ki szeretnem probalni mindakettot ugyanazzal az attetelel . Remelem a biondoeknal van fix es akkor mar csak szabadonfutosat keresek...

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 posts
A biondoba (www.biondobike.hu) láttam a múltkor pálya agyakat... szerintm kell lennie de ha nincs akkor biztos lehet hozatni velük.

Egyébként hogy témábavágjak holnap összerakok egy fixit, majd dobok fel képeket ha kész 8) 8)

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Akkor egy single speed kerdes: Nem tudjatok, hogy Bp-en lehet-e 15 fogas racsnit kapni? A Sheldon Brown fele oldalon olvastam, hogy letezik, csakhat az amerika... ::) http://www.sheldonbr...html#freewheels

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Oké, ez járható.

Pll. egy ott vett vázat sokkal nyugodtabban vágok/hegesztetek, mint egy több tízezrest.

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Sejtettem, hogy nem olyan ecceru kifogni a nagy halat, de azert remenykedik az ember. Azt tudom, hogy lomtalanitaskor lehet itthon is jo dolgokat talalni, na es akkor milyen lehet tolunk egy kicsit nyugatabbra :o Ha tudomasodra jutna egy-egy jobb ajanlat, azt nagyon megkoszonnem/ megkoszonnenk a tobbi kollegaval egyutt akik rakattantak a temara (ha jol latom nemcsak az en fantaziamat mozgatta meg a dolod ::) )

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Nem akarom elvenni a kedved, de ha rövid választ akarsz: NEM.
Az a bringa egy haveré, õ mondta, de neki jó ismerõsei vannak.
Ez a behozás dolog úgy mûködik, hogy kint felmarkolnak mindent, aztán valami áron elpasszolják. Az outi vagy túra érezhetõen olcsóbb bármelyik montinál. Igazából nem értenek hozzá, csak ha valamirõl tudják, hogy jó, akkor meg horror árat kérnek. Sok már azonnal elkel, ezért nem érdemes eljönni. 400km, és tiszta rizikó. Sokkal jobb, ha szólok egy jó vételnél, így már megérheti.

Annyira nem rózsás a helyzet. Ki lehet fogni, de tényleg ritkán. Akkor teszik félre, ha szólsz, tehát ismerõs vagy, már vettél ott többször is, meg jól viselkedsz. Különben a piac diktál. :)

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Hali!

Bocs ha en se a ss-bicajozasrol irok, de mar olyan hideg van, hogy ugyse lehet naon sokat bringazni ... >:(
henger: masik topicban irtad, hogy devecseri tesoknal lattal 80as evekbeli outi bringat dura-ace szettel szerelve amit a sogoroknal gyujtottek be ;) Van arra esely, hogy az ember (aki mondjuk soha nem jart a varosban es raadasul pestrol jon) kifog egy ilyet, vagy ez vmi egyedi eset volt? En szeretnek tavaszra egy uj outi bringat osszerakni es nagyon lazba hozott a sztorid. Ertenek ott annyira a bringakhoz, hogy felretegyek a kincseket, vagy minden megy egykupacba aztan aki kicsengeti a zset, az viheti? ::)

nehablo

nehablo

vendég

• fórumtag
  • 59 posts
vettem! szoval a "menj devecserbe" az kb olyan, mintha azt mondanad: "menj el a westendbe!". minden mas magatol adodik:)))

most mar csak a nosulos cuccot kell felvenni, aztan uzsgyi ;D ;D ;D

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
De például jó vázakat lehet találni, ilyen acélfajtákat. Azért nem rosszak.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
Még jó, hogy ez egy Single Speed topik....vagy mi a fene ::) :-\

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts

;D

azert legalabb utcat mondhatnatok...

Country jól mondja. Az egész falu (bocs, már város. Dinamikusan fejlõdik, mármint a lakosság :) ) lomitelep, messzirõl ltni, hol foglalkoznak ezzel. Ahol nyitva a kapu, ott bemész, ilyen egyszerû. De 50km-nél messzebbrõl nem hiszem, hogy megérné.