Coyote: Koszi! Jah B+ a kormany, de valahogy nem tudtam meg megszokni, tul szeles, mindig attol parazok, hogy beleakad vmibe (autotukor, gyalogos, stb.. ) bar ez inkabb csak psziho-para, mert alig par cm a kulonbseg a regi (noname, outi kormanyhoz kepest). Amugy reszpekt, eleg bevallalos srac lehetsz 90 kilcsit fixivel olyan idoben ami mult hetvegen volt

... Azt viszont en is eszrevettem, hogy fixivel az ember ugyanazon a tavon tobbet izzzad ... En talalkoztam egy sraccal aki fixizik, csak elso fekkel, es mondta, hogy hamarosan azt is leszereli, mert uccse hasznalja, meg nem is erne sokat vele veszhelyzetben... En nemtom, nekem elol-hatul fek van es neha azert kell is.
Miutan keszenlett a bringam ugy fekeztem egy darabig, hogy hatso fek meghuz, labak vizszintes helyzetben otthagy, hogy blokkoljon a kerek, es meg igy is eleg nagy terhelest kapott a labam. Azt rajottem, hogy a gumi meg a terdem, combom tonkremennek egy ido utan ha ezt folytatom , szoval hosszutavon nem eri meg lesporolni azt a par grammot. Viszont ketsegtelenul szexisebb lesz tole a bringa. ;D
Henger: A B+ agy 4000 local credit, viszont jar hozza egy fix 14es fogaskerek es egy kontraanya. Irt gy srac, hogy neki ez a 14es fogaskerek elkente a menetet es ezt a boltban is megerositettek, miszerint a szerelo nem erzi hogy rendesen ramenne a fogaskerek. Valami olyasmit mondott, hogy a 18asnal erzi hogy okes, passzol, ennel meg nem ... ??? Tehat ovatosan kell menni vele, lehetoleg no durvulas. Viszont az a jo benne, hogy lehet ra bmx es racsnit is rakni ami olcso es akkor van szabadonfutosbringad es fixid is egyben...