Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

4X

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
196 hozzászólás a témában

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Tudja valaki, hogy hol kaphatok ra Sora hatso valtot? Meg a nagykerben sincs most.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
gyönyörû a drága ;)
Nagyon tetszik.

Lama

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Kezd osszeallni a gepem. Itt egy kep a valtozasokrol:
Feltöltött kép

dhi

dhi

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Mike: házi project alul-fölül görgõs láncterelõ nem érdekel? Még prototípus-fázisban van, de elvileg jó lesz. Ha az ár számít, és nem ilyen apróságok, mint küllem, vagy súly...  8), akkor privizz rob-nak.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
A trial kartol egyebkent annyiban kulonbozik, hogy nem lehet ra felrakni kis fogaskereket. Egyszeruen nincsenek kifurva a furatok.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
A Truvativ karon a tarcsaban tenyleg van egy nyolcas, de meprobalom kiegyengetni. Remekem kibirja. Az igazi gpond az, hogy a kar egyik felfogato szeme is el van gorbulve. Nem tudom, hogy kibirja-e a visszahajlitast.  Nem gondolom, hogy Andix hibaja. O sem lathatta, mivel nem rakta fel. En is csak akkor vettem eszre, mikor felraktam, es megporgettem.
Egyebkent van Hussefelt DH kar a Hajduban kb 15-ert.

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Köszke! Akkor beszélek Elekecskével, vagy Animal Farm...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Elvileg létezik bármien hajtókarhoz, de kishazánkban csak a HARO bicajokról leszerelt darabokat lehet kapni!!! Ezel 5 karosstandard lyukkörös halytómûvekhez használhatóak, ami újonnan (nálunk kaphatóan csak) RaceFace és ROOx-ban kapható, haszáltban talán van régi Simano ami még elmegy hozzá!!! Középcsapágyhoz bármihet használató!!!

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
A Truvativ Trialhoz képest a DH mivel tud többet, ami miatt megéri kiadni a plusz zsét? Szerintem a hajtókar ugyanaz, aztán olyan lánctányért veszel hozzá, amilyet akarsz... nemde?

Ja, MRP-t lehet-e akármilyen hajtókarhoz használni? , mármint függ-e a középcsapitól, hogy 4-es, vagy 5-ös a kar, meg ilyenek...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
A Hussefelt hajtómûvet tõlem vette 27ért. (Én 1 centit se használtam, Fülöpkétõl vettem 28ért.. :-/) De van vele valami gubanc..  :-X :-/ (Ferde a cucc, vagymi...??)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Orrnehéz lesz mint az én gépem is :) Nem baj, könnyû lesz csõröst ugrani (ki akar ilyet? :))

dhi

dhi

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
nem lesz picit nehez? :)

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Csak így tovább testvér!

A Truva DH mennyi volt?

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Alakul a gepem ;D
Ma vettem par dolgot:
XT hatso agy, Truvativ Hussefelt DH hajtomu FSA Ultimax Extreme monoblokk, SUN DoubleTrack felni, Deore2001 hidr. tarcsa(20-ert a Hajduban) Mozo R500 telo, B+ stucni, kormanycsapagy, DH kormany.
Ugy erzem, jo lesz  ;D ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Mike: Hawk. Szerintem egy gyönyörûség.

Lama

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Jaja! A Hawk az kompromisszumkötés, a másik kettõ nem. A hátra nyíló papucs miért jobb, amellett, hogy a váltófül nem cserélhetõ? Melyik a nagyobb gáz a hagyományos papucs, vagy a cserélhetõség?Bár asszem a 7020-as alu többet bír mint a 7005-ös, mert azt nem nehéz hajlítgatni...  :D

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Mind a 3 szep darab... :D
Szvsz ez a Fusion egy az egyben megegyezik az Azonic Evolution-nal ( az 1 jo vaz,de nagyon)...
A DaBomb nem er ennyit....

Hat igazabol Te tudod: kiejtopapucsos vazat akarsz vagy hatranyilot-> akkor csak a Fusion
Aztan elofordulhat e ,hogy elsovaltot akarsz rarakni? mert ha igen, akkor a Hawk kiesik...

...en a Fusiont vennem...

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Melyik váz jön be nektek legjobban?

DaBomb Sputnik
Feltöltött kép
16", 7020 DB Alu, 2100g

Hawk Pro Team Dual
Feltöltött kép
14", 7005 T6 Alu, 2440g

Fusion Bonebraker
Feltöltött kép
14" vagy 16", 7020 Alu, 2396g

Én nem tudok választani...

Az árak:
[table][tr][td][/td][td]DaBomb[/td][td]Hawk[/td][td]Fusion[/td][/tr][tr]
[td]fekete[/td][td]445€[/td][td]375€[/td][td]360€[/td][/tr][tr][td]egyedi (Nato, Tigris,...) színek[/td][td]495€[/td][td]-[/td][td]405€[/td][/tr][/table]

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Pedig az olcsó hely. Tényleg! Most a Lõrici pályát átalakítják 4X-re ???