Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

4X

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
196 replies to this topic

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Épp ilyet árulnak a kínál-ban.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Szerintetek egy 200-as tarcsaval levo Grimeca tarcsafek sok elore?

SzuMe

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Pl azok a szerkezetek, amiket sufniban gyártanak! ;D Keresd Robot, õ talán tud segíteni neked láncterelõ ügyben!!

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Megiscsak Sora valto lett, mert kaptam a Bergusonban 4500-ert, ugyhogy mar csak egy elsofek kell, es mehet a szaguldas. Addig meg eronletjavitas celjabol felfele megyek.

Truvativ DH hajtomure milyen lancleesesgatlot lehet ferakni? Kivulrol meg felrakok egy tarcsat, de belulrol mit lehet?
Vagy melyek azok a szerkezetek, amik nem annyiba kerulnek, mint egy allatkert?

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
24-ert a Hajduban.

SzuMe

Frenki

Frenki

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
egész jol néz ki a harod és a mozo is jol mutat benne mert azt hallottam hogy a haroba minnél több rugo utu villát kell tenni a geometriája miatt!!
hol vetted a mozot és mennyiért mert nekem is kéne?

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Hol lehet venni? Orszaguti cuccokat nem nagyon latok sehol.

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
miért nem RSX? Bagóért lehet venni(Kb 2000 pénz) ha odacsapod nem nagy összeg, rövidkanalas(like Sora) és még jó is.

Lama

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Jobban megnezegettem a shimano oldalat es rajottem, hogy nem biztos, hogy birna Sora valto a 32-es nagyfogaskereket.
Szerintetek egy Alivio elmegy egy 9-es Deore karral?

SzuMe

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Az a helyzet, hogy szeretem, ha minden jol mukodik a gepemen. Meg aztan egy Sora valto jobban nez ki, mint egy Acera.  :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Én nemtom, miért ragaszkodsz ehhez? Nekem Acera van, kotyog is meg minden, mindig odaverem, de váltani tökéletesen tud. Semmi gixer, csak hát nincs az ráírva hogy LX vagy DEORE.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Mar csak egy fontos dolog hianyzik. Hatso valto. Most egy regi Suntour XC Comp van fenn, de nem igazan mukodik jol, mert szegeny kapott mar az elettol. Az a baj, hogy nem kapok sehol Sora valtot. Latott valaki esetleg valahol egyet valamelyik bp-i boltban?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Gratu a géphez! Majd meglátod, nincs jobb móka az ugrálgatásoknál (gondolok itt 4x-re és DS-re is). Mindent bele!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Elõre? Maxxis Mofo DH Front / Maxxis Mobster / Maxxis Highroller. Amelyik tetszik. Akár a hauser.hu-n is átolvashatod a kínálatukat (Maxxisnak).
DE 4x igazából 2.35nél nagyobb külsõ nem kell.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Elore milyen gumit tegyek?
Hatul egy Maxxis Mofo DH 2.35-os van. Elol egy gagyi van, ami regrol megmaradt.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Osszeallt a gep! Az elobb mentem vele egy kort. Nagyon jo, csak nagyon gyenge vagyok meg hozza. Ket eve nem volt a talpam alatt pedal :(
De akkor is nagyon jo volt.  ;D Igaz, hogy nincs meg elso fekem, de a hatso(2001 Deore) is fog mint a barom. (Soha nem mentem meg tarcsas bicoval.) Azert felfele erdekes volt a 42-32-es attellel.
Naaaagyon tetszik!  ;D

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Ugy 210 korul. De meg nincs meg az elso fek, ami SRAM lesz, ugyhogy hozza lehet adni a 30-ast meg.  Nem sikerult kihoznom 200-bol.  :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Mennyiben van eddig a "vacak"? Tetszetõsen fest. :)

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Ha jol megnezed, nekem egy B+ stucni van fenn. Az altalad leirt felteteleknek megfelel.

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
Az augusztusi BikkMakk Sopping Gálydjában van a B+ acél hajtókar szettrõl egy kis info. Elég erõs(nek tûnik), az ára egy kicsit húzós: 45e. Van valakinek tapasztalata a kis drágával?

Stucni ügyben: jót tesz-e az iránytóságnak, ha "nagy" (50mm) a stucni emelkedése? milyen rövid, masszív, fekete eloxált stucit tudtok baráti (nem Azonic Shorty) árban, ami nem féltégla (Funn Hench Man)?