Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:48
Írta 2004. június 16. - 21:55
Szevasztok!
Szét szeretnék kapni egy "MXC Air"-t, hogy közelebbi kapcsolatba léphessek vele és közelebbrõl is megismerjem..
Ahhoz, hogy kiszedhessem a becsúszókat, a lábakba süllyesztett "érdekes" csavarokat is ki kéne szedjem?!?.. Egyáltalán hanyas csavarok azok?!..
Az porlehúzó ill. az olajbenntartó szimeringeket mindenképp illik kicserélni, ha már egyszer kikapom õket a helyükrõl?!?.. ???
Ui.: Tudom, vegyem meg az ehavi BájkMeget, de.. - nem lettem belõle "okosabb".. :
Szét szeretnék kapni egy "MXC Air"-t, hogy közelebbi kapcsolatba léphessek vele és közelebbrõl is megismerjem..
Ahhoz, hogy kiszedhessem a becsúszókat, a lábakba süllyesztett "érdekes" csavarokat is ki kéne szedjem?!?.. Egyáltalán hanyas csavarok azok?!..
Az porlehúzó ill. az olajbenntartó szimeringeket mindenképp illik kicserélni, ha már egyszer kikapom õket a helyükrõl?!?.. ???
Ui.: Tudom, vegyem meg az ehavi BájkMeget, de.. - nem lettem belõle "okosabb".. :
Írta 2004. június 16. - 21:19
Több okból is..egyrészt esztétikai okokból bár ez relatív de szerintem túl buci teló ez egy bullitba, másrészt nehezebb mint a bicó többi része:)
Meg elég magas is..
Meg elég magas is..
Írta 2004. június 16. - 21:13
Írta 2004. június 16. - 21:02
Ezt csak Rob kedvéért..
Íme a példa arra hogy mibe nem való nagyon egy monsta..
http://www.pinkbike....pbpic233270.jpg
Íme a példa arra hogy mibe nem való nagyon egy monsta..
http://www.pinkbike....pbpic233270.jpg
vendég_norbert78_*
Írta 2004. június 16. - 15:42
-20 fokos kacsazsír,vagy fris cseppfolyós bitumen ;D,lenyomod beöntöd és évek telnek mire visszajön ;D ;D ;D!!!
Bocs mindenkitôl de ma mókás kedvem van(majd kialszom)! ;D ;D ;D
Bocs mindenkitôl de ma mókás kedvem van(majd kialszom)! ;D ;D ;D
Írta 2004. június 16. - 11:28
morte
a Marathon sorozatban 5-os van , attol felfele 7,5 (Dj-Fr stb..),es velemenyem szerint 10 nel nem kell surubb ugysem segit..
a Marathon sorozatban 5-os van , attol felfele 7,5 (Dj-Fr stb..),es velemenyem szerint 10 nel nem kell surubb ugysem segit..
Írta 2004. június 15. - 18:29
Akkor, hogy még röhögj egy kicsit te hosszúhajú: a monoblokk 450 mm, a kormány pedig 1190 mm magasban trónol. :-*
;D
Írta 2004. június 15. - 16:25
huuuu
bizony nem!
biztos porozus a nyak! :-)
akko minek zsiroztad be a villanyakat belulrol?!
;-)
bizony nem!
biztos porozus a nyak! :-)
akko minek zsiroztad be a villanyakat belulrol?!
;-)
Írta 2004. június 15. - 15:07
A nyakon keresztül?
az izom.
Köszi.
Akkor szétkap megnéz.
Lor: naná hogy sír. ha nem lesz fékje lecserélem egy kölcsön RS Judy Race-re a Dunamarcsira.
Azt te sem akarnád....
az izom.
Köszi.
Akkor szétkap megnéz.
Lor: naná hogy sír. ha nem lesz fékje lecserélem egy kölcsön RS Judy Race-re a Dunamarcsira.
Azt te sem akarnád....
Írta 2004. június 15. - 14:56
Sziasztok.
Van egy x-aktám amit nem értek.
Adva vagyon egy idei Marzo Drop Off aminek a nyak és a váll csatlakozásánál alulról valami olajos-zsíros trutyi gyûlik. Letörlöm és egy hét múlva megint olyan. Mindenhol tök tiszta a villa /max poros/ de itt összegyûlik valami olaj de nem tudom HONNAN???
Valaki hallott/látott/tapasztalt már ilyesmit?
sír!
;-)
mert meg nincs fekje nekije.
de majd/nemsoka megnyugszik.
8-)
jah fejcsapi lesz szertem is.
Írta 2004. június 15. - 14:50
Írta 2004. június 15. - 14:43
Sziasztok.
Adva vagyon egy idei Marzo Drop Off aminek a nyak és a váll csatlakozásánál alulról valami olajos-zsíros trutyi gyûlik. Letörlöm és egy hét múlva megint olyan. Mindenhol tök tiszta a villa /max poros/ de itt összegyûlik valami olaj de nem tudom HONNAN???
Írta 2004. június 14. - 20:18
20asat vegyél, az jó sürü.
márka szinte mind1, aral/shell/mol kútnál pl nem árulnak sz**t.
olyat vegyél hogy motor teló olaj, jó lesz. kb 3/4 liter egy ezres/1500 körül lesz, ha minden igaz.
márka szinte mind1, aral/shell/mol kútnál pl nem árulnak sz**t.
olyat vegyél hogy motor teló olaj, jó lesz. kb 3/4 liter egy ezres/1500 körül lesz, ha minden igaz.
Írta 2004. június 14. - 19:49
na,de mégis!
hányas viszkozitású legyen? nem tudom,gyárilag milyen van benne
meg esetleg valami márkát is írhatnátok
körülöttem mindenki másra esküszik,Aral,Castrol,és nem tudom,melyik lenne igazán jó
hányas viszkozitású legyen? nem tudom,gyárilag milyen van benne
meg esetleg valami márkát is írhatnátok
körülöttem mindenki másra esküszik,Aral,Castrol,és nem tudom,melyik lenne igazán jó
Írta 2004. június 14. - 19:08
morte: disznózsír.
Viccet félretéve, benzinkúton hamarabb találsz, mint eksönben. Lassú mozgáshoz nagyobb viszkozitásúra cseréld, mint amilyen jelenleg benne van. Célszerû venni egy sûrûbbet, és egy hígabbat, majd ebbõl kikeverni egy neked megfelelõ elegyet. Ezt LCs tanította.
Viccet félretéve, benzinkúton hamarabb találsz, mint eksönben. Lassú mozgáshoz nagyobb viszkozitásúra cseréld, mint amilyen jelenleg benne van. Célszerû venni egy sûrûbbet, és egy hígabbat, majd ebbõl kikeverni egy neked megfelelõ elegyet. Ezt LCs tanította.
Írta 2004. június 14. - 19:05
Akkor, hogy még röhögj egy kicsit te hosszúhajú: a monoblokk 450 mm, a kormány pedig 1190 mm magasban trónol. :-*
Írta 2004. június 14. - 19:01
eheti találós
olyan olajat keresek,ami olcsó,és jó [shadow=red,left,300]lassú[/shadow] mozgást eredményez egy villában,és lehetõleg az Auchanban elérhetõ (vidék rulz)
olyan olajat keresek,ami olcsó,és jó [shadow=red,left,300]lassú[/shadow] mozgást eredményez egy villában,és lehetõleg az Auchanban elérhetõ (vidék rulz)
Írta 2004. június 14. - 18:54
Írta 2004. június 14. - 18:52
Írta 2004. június 14. - 18:35
málna: nem áldoztam fel, otthon van a polcon.
Dig: este lemérem, bár nem világos mire gondolsz. A fejcsõ alsó részének magasságára...?
ha már így megsértetted szegényt nem adod nekem ;D vigyázok rá, megígérem ;D