Na végre megvan a monster:)
Jobb a geometria mint a pazzaz telóval aminek most vettük észre hogy el volt törve a lába és kifoly az olaj
Monster vélemények:
Nehezebb jóval mint a pazzaz de egyáltalán nem zavar a súlya semmi extra..mozgása mint a vazelinnel bekent nem mondom mi ;D nagyon megérte..
Simán felment rá a hfx mag szóval tényleg nincs gáz az usa modellekkel..
Ja apropó hfx mag:Isteni de sikerült lekoptatnom a festék így rögtön mert mikor jöttem haza a hegyrõl orbiálisak estem a vizes betonon:)
Szóval Monster T RULEZ ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:48
Írta 2004. június 18. - 21:07
Írta 2004. június 18. - 20:25
az is csoda, hoyg kaphato volt egylatalan.
off
ennyiert hoztam a drop off II-t
:-/
on
off
ennyiert hoztam a drop off II-t
:-/
on
Írta 2004. június 18. - 19:54
ez aztán a forintos kérdés: hogy lesz-e még jövõre!
ezt még csak véletlenül sem lehet kitalálni, ugyanis a marzo nem hozza nyilvánosságra az egész jövõ évi termékpalettáját már idén juniusban..... (fõleg nem az oem cuccokat, mert ez is az)
mali info szerint idén már nem lesz dropoff comp.
ezt még csak véletlenül sem lehet kitalálni, ugyanis a marzo nem hozza nyilvánosságra az egész jövõ évi termékpalettáját már idén juniusban..... (fõleg nem az oem cuccokat, mert ez is az)
mali info szerint idén már nem lesz dropoff comp.
Írta 2004. június 18. - 19:41
Az igaz ( a Mali honlapján láttam ), hogy a Drop Off Comp ( 13 cm-t mozog) csak 79 000 HUF ???? Szerintetek lehet lesz majd még kapni ilyet 2005 januárja-februárja körül kapni ( vagy már most sem lehet, csak a honlapfrissítés maradt le ), mert nagyon bejön nekem így látatlanban az adatai alapján ( a kinézete se szar), persze a véleményetekre azért kíváncsi lennék. Megéri az árát és lesz még belõle jövõre is ????
Írta 2004. június 17. - 18:18
szabvany szimering nem jo bele
vagy vmi ajakos tomites?
lcs: koszike csak anti off kerdes volt.
:-)
vagy vmi ajakos tomites?
lcs: koszike csak anti off kerdes volt.
:-)
Írta 2004. június 17. - 17:50
Írta 2004. június 17. - 12:40
Írta 2004. június 16. - 23:21
ez csak a szadban olvad!
nem a seggedben.
nem te voltal irritalo hanem o.
de mindegy mar magamhoz tertem.
szoval arulnak mar 32mm becsuszohoz szimeringet?
marzo
nem a seggedben.
nem te voltal irritalo hanem o.
de mindegy mar magamhoz tertem.
szoval arulnak mar 32mm becsuszohoz szimeringet?
marzo
Írta 2004. június 16. - 23:01
Kösz csak a seggemen keresztül nem tudom megzabálni a kockacukrot... ;D
Ok akkor máskor megkíméllek, bocs.
Ok akkor máskor megkíméllek, bocs.
Írta 2004. június 16. - 22:58
en csak azert, hoyg..
szoval nem azert mert.
csak gondoltam.
szoval azt alitotta galadul, hoyg nincs fennt a honlapon amikor '97-ig visszamenoleg minden telo fenn van.
dehat nah.
ugyes voltal!
egy kocka cukor hopp.
csak tudod ebredes utan nem birom annyira az ilyen dolgokat. :-/
szoval nem azert mert.
csak gondoltam.
szoval azt alitotta galadul, hoyg nincs fennt a honlapon amikor '97-ig visszamenoleg minden telo fenn van.
dehat nah.
ugyes voltal!
egy kocka cukor hopp.
csak tudod ebredes utan nem birom annyira az ilyen dolgokat. :-/
Írta 2004. június 16. - 22:54
Bár nem tudok németül, de azt hiszem sejtem mit jelent. A te anyukádat...! ;D Najó nem. Ja bocs, a szívesen kimaradt.
lor: köszönöm a lehetõséget!
lor: köszönöm a lehetõséget!
Írta 2004. június 16. - 22:51
Danke schön für alles!
Nagyjából stimmelt, nem?! - csak a sorrend nem! ;D
Holnap lehet, akkor nekiesek.. - ha nem megy, majd zargatlak újra..
Köszi!
Nagyjából stimmelt, nem?! - csak a sorrend nem! ;D
Holnap lehet, akkor nekiesek.. - ha nem megy, majd zargatlak újra..
Köszi!
Írta 2004. június 16. - 22:45
Csak ne ilyen hevesen! ;D
1. levegõ ki
2. felsõ kupak le
3. olaj ki
4. láb alján csavarok ki
5. széthúzni az egészet
6. porlehúzó ki ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá
1. levegõ ki
2. felsõ kupak le
3. olaj ki
4. láb alján csavarok ki
5. széthúzni az egészet
6. porlehúzó ki ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá
Írta 2004. június 16. - 22:42
Írta 2004. június 16. - 22:38
Olajat fejjel lefelé ereszd ki, ahol van a már remélhetõleg leszedett szelep! Én pumpáltam is, úgy jön is valami belõle.
A csillapítást igen célszerû ugyanarra az "értékre" beállítani. Bár lehet h nem muszáj, én mindenesetre így csináltam.
lor: egyszer hadd legyen már nekem is sikerélményem hogy tudtam segíteni vkin! ;D Köcceh! ;D
A csillapítást igen célszerû ugyanarra az "értékre" beállítani. Bár lehet h nem muszáj, én mindenesetre így csináltam.
lor: egyszer hadd legyen már nekem is sikerélményem hogy tudtam segíteni vkin! ;D Köcceh! ;D
Írta 2004. június 16. - 22:37
Írta 2004. június 16. - 22:25
Oksa.. ez így rendbe' is vóna!
Célszerû mind2 szárban egyazon irányba és ea. mennyiséget tekerni, nem?!?..
Az olajat a szár felsõ v. alsó végin próbáljam meg kiönteni?!? Tudom, banális kérdés, de mégis.. ;D
Célszerû mind2 szárban egyazon irányba és ea. mennyiséget tekerni, nem?!?..
Az olajat a szár felsõ v. alsó végin próbáljam meg kiönteni?!? Tudom, banális kérdés, de mégis.. ;D
Írta 2004. június 16. - 22:17
Asszem a csillapítás állítására szolgáló pálcára gondolsz. Ehhez is le kell csavarni a fenti nagy zárókupakot, és ott ha belenézel látsz egy króm színû és kör alakú vmit középen egy imbusz lyukkal, körülötte lyukacskákkal körbe. Oda a közepébe kell beledugni a pálcát (huh ez eléggé kétértelmû... ;D), aztán tekerni izibe. Ha kijjebb csavarod (már nemtom melyik irányba, de észre fogod venni mikor jön ki), akkor ha jólemlékszem gyorsabb lesz a csili, ha befelé akkor lassabb. Majd kitapasztalod adott helyzetben.
Írta 2004. június 16. - 22:13
Aha.. jaja! Pont akkora nincs a készletben..
Még vmi: Ezt a hatszögletû pálcát mégis hogyan használjam?!? ..Egy nyikkanás sincs róla a "kézikönyvben", pláne nem a Marzo oldalán.. :
Még vmi: Ezt a hatszögletû pálcát mégis hogyan használjam?!? ..Egy nyikkanás sincs róla a "kézikönyvben", pláne nem a Marzo oldalán.. :
Írta 2004. június 16. - 22:03
Nekem vót ilyenem. 21mm-es csõkulcs kell a tetejéhez, a lábához pedig 1x-es. Ja és igen, ki kell csavarnod õket mindenképpen ha szét akarod szedni a telót. Keresgélj a 10-es csõkulcsok között, már nemtudom melyik jó oda.
A szimmeringeket akkor cseréld ha már el vannak kopva, öregedve.
A szimmeringeket akkor cseréld ha már el vannak kopva, öregedve.