Te állat egy levegõs rásegítéses telóban a levegõ nem a csillapításért felel.Elvileg tök mindegy hogy mennyi levegõt nyomatsz bele mert a lekoppanás ellen az olaj felel(sebességérzékeny szelep).Tudod egyáltalán hogy mi az a sebességérzékeny szelep, mert akkor nem írnál ilyen állatságokat.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:48
Posted 2004. August 29. - 14:00
Posted 2004. August 29. - 13:58
off nemtom miért d oan érzésem van h ez az exe gyerek nem olvassa el h mit írtok a ******kérdéseire m tök ugyanolyan baromságot kérdez következQre is...
on
on
Posted 2004. August 29. - 13:55
ezt írta. mivel más dj-ét még nem szedte szét, ezért írta h a sajátjában nem volt.A 2004-es DJ II jó...
...Az enyémben nem volt gumibak...
tegnap még nem super-t akartál? :
abbafejezhetnéd, h minden kis baromságot, amit a fogasnál hallassz, elhiszel. ami infó hallás után jön, annak kb max 10%-a igaz.. 10%-nak van valóságalapja.
Posted 2004. August 29. - 13:51
Éljen Author Exe, az új világmegváltó!
"ennyit a bikemag tesztrõl."
Jorus nem azt irta pont h nincs benne? akkor hazudott? vagy mi?
És azt mondta valahol h csak egyszer koppant le. de persze azt is levegõ nélkül.
egy olajos tárcsafék sem fog olaj nélkül. akkor egy levegõ rásegítéses csillapításos villa hogy a rákban csillapítson levegõ nélkül? :
most gumibak mániád lett? remélem kinövöd.
TESZEL bele levegõt, nem koppan, nem is lesz szükséged a gumibakra. ott gáz van h amár koppanna.... Én mentem már Jorus telójával valamennyit, alattam spec meg sem mozdúlt.. saját magának kalibrálta be a levegõnyomást(én versenysúlyban vagyok ). ha le tudja koppantani...
mi a kérdés? mert még mindig nem értem..
fikázol itt mindent, meg olyanokat kérdezel, aminek semmi értelme.... :-X
mániákusan szükséged van arra a kis müanyagdarabkára??? ?!
"ennyit a bikemag tesztrõl."
Jorus nem azt irta pont h nincs benne? akkor hazudott? vagy mi?
És azt mondta valahol h csak egyszer koppant le. de persze azt is levegõ nélkül.
egy olajos tárcsafék sem fog olaj nélkül. akkor egy levegõ rásegítéses csillapításos villa hogy a rákban csillapítson levegõ nélkül? :
most gumibak mániád lett? remélem kinövöd.
TESZEL bele levegõt, nem koppan, nem is lesz szükséged a gumibakra. ott gáz van h amár koppanna.... Én mentem már Jorus telójával valamennyit, alattam spec meg sem mozdúlt.. saját magának kalibrálta be a levegõnyomást(én versenysúlyban vagyok ). ha le tudja koppantani...
mi a kérdés? mert még mindig nem értem..
fikázol itt mindent, meg olyanokat kérdezel, aminek semmi értelme.... :-X
mániákusan szükséged van arra a kis müanyagdarabkára??? ?!
Posted 2004. August 29. - 13:39
Hali
Nem értem hogy Jorusnak hogyan koppan le a dj2 hiszen sebességérzékeny szelep van benne ami miatt nem tud lekoppanni mert az út végén felkeményedik.
(az olaj csak meghatározott sebesség alatt tud a szelepen átjutni) Amúgy meg egyik marzóban sincs gumibak, még a Z150Fr-ben sincs. Ennyit a bikemag tesztrõl.
Nem értem hogy Jorusnak hogyan koppan le a dj2 hiszen sebességérzékeny szelep van benne ami miatt nem tud lekoppanni mert az út végén felkeményedik.
(az olaj csak meghatározott sebesség alatt tud a szelepen átjutni) Amúgy meg egyik marzóban sincs gumibak, még a Z150Fr-ben sincs. Ennyit a bikemag tesztrõl.
Posted 2004. August 27. - 18:34
nekem ugyan kimozogta az összes meglévõ útját kõszegen a boxxer, de nem éreztem, hogy koppant volna. se kicsit, se nagyot. és gumibak sincsen benne...
elcsé magyarázott valamit az olaj tehetetlenségérõl és a megfelelõ lyukméretrõl, ami miatt nme koppan, de nem értettem meg (hogy lehet? én sem értem )
elcsé magyarázott valamit az olaj tehetetlenségérõl és a megfelelõ lyukméretrõl, ami miatt nme koppan, de nem értettem meg (hogy lehet? én sem értem )
Posted 2004. August 27. - 09:56
Üdv. Régen jártam erre, csak pár oldalt olvastam vissza, bocs ha ismétlek valakit.
Fasza kis akciós árak Szeptember 7-ig 04-es Marzókra a Jensonnál
Képekkel gazdagon illusztrált Marathon S 02 (de persze más telókhoz is információdús) szervízelés
Szintén információdús és képileg jól ellátott oldal a Marathon S 03 olajcserérõl és tuningról
És végül néhány adag kép és európai ár a 2005-ös cuccokról.
Fasza kis akciós árak Szeptember 7-ig 04-es Marzókra a Jensonnál
Képekkel gazdagon illusztrált Marathon S 02 (de persze más telókhoz is információdús) szervízelés
Szintén információdús és képileg jól ellátott oldal a Marathon S 03 olajcserérõl és tuningról
És végül néhány adag kép és európai ár a 2005-ös cuccokról.
Posted 2004. August 27. - 00:33
Posted 2004. August 27. - 00:29
de minek vele foglalkozni? csináljon amit akar akármekkora fszság, csak ne mondja, illetve írja le.
Posted 2004. August 27. - 00:26
Posted 2004. August 27. - 00:23
Posted 2004. August 26. - 23:58
mi a pöcsért kell megkérdezni hogy kotyog e az a kurva dirtjumper? nem bazdmeg nem kotyog, nem úgy jön ki a gyárból, de ha ugrassz vele sok csõröst nagy nagy ugratókrol, lehet, hogy fog. de elöbb fog eltörni. és le sem koppan, de ha nincs benne levegõ és nehéz vagy, igen.
ugye milyen érdekes összefüggések???
amugy meg mit akarsz, mit irjanak le róla? mtbr.com van EZER vélemény.
a manitou topikos baromságokra meg nem érdemes reagálni, mert hát ha ilyen kemény rájder, akkor mit neki szar black, ahhoz hogy garanciában visszavigye már túl hülye szegény...
HASZNÁLJÁTOK AZ AGYATOKAT!
ugye milyen érdekes összefüggések???
amugy meg mit akarsz, mit irjanak le róla? mtbr.com van EZER vélemény.
a manitou topikos baromságokra meg nem érdemes reagálni, mert hát ha ilyen kemény rájder, akkor mit neki szar black, ahhoz hogy garanciában visszavigye már túl hülye szegény...
HASZNÁLJÁTOK AZ AGYATOKAT!
Posted 2004. August 26. - 23:50
Author exe, nem te vagy veletlenul s1ru2? Neki volt a maniaja, hogy minden nap mas telot akart venni...
Ugy latom fingod nincs a telokhoz, csak akkor azt nem ertem, hogy volt pofad a manitou topicba beirni...foleg olyanokat, amit irtal! Szanalmas vagy!! > Amugy tenyleg nagyobb telot tegyel abba a vazba, mert nem leszel eleg meno kulonben.. ha pedig ertenel valamit a temahoz, akkor nem kerdeznel ennyi baromsagot! :-[
Ugy latom fingod nincs a telokhoz, csak akkor azt nem ertem, hogy volt pofad a manitou topicba beirni...foleg olyanokat, amit irtal! Szanalmas vagy!! > Amugy tenyleg nagyobb telot tegyel abba a vazba, mert nem leszel eleg meno kulonben.. ha pedig ertenel valamit a temahoz, akkor nem kerdeznel ennyi baromsagot! :-[
Posted 2004. August 26. - 21:58
Posted 2004. August 26. - 21:44
[me=Dig]sír[/me]
Nem lesz túl kicsi junior-t bele?Szerintem nagyobb villa kéne bele!
Persze ez csak kamu, én írtam a tesztet róla nekem hihetsz
Nem lesz túl kicsi junior-t bele?Szerintem nagyobb villa kéne bele!
Persze ez csak kamu, én írtam a tesztet róla nekem hihetsz
Posted 2004. August 26. - 21:33
Én szívesen kielégítem a kíváncsiságát... :
De egyébként is az author exe vázba monster kell ill supermonster.
De egyébként is az author exe vázba monster kell ill supermonster.
Posted 2004. August 26. - 19:39
Posted 2004. August 25. - 10:21
akkor Janika csak a sípályán ment le eddig :
minden teló kibírja, de kérdés milyen hosszú ideig.
és akkor nemértem miért nem minkdeki cc bicóval, telóval jár fel..... aki meg igen, az miért nem sieti el a lefelét.... :
minden teló kibírja, de kérdés milyen hosszú ideig.
és akkor nemértem miért nem minkdeki cc bicóval, telóval jár fel..... aki meg igen, az miért nem sieti el a lefelét.... :
Posted 2004. August 25. - 10:14
János hegy... ahogy Krizsák Jani mondja, az csak egy lightos lefele gyökerek meg sziklák nélkül...ergo minden teló kibírja ;D
Egyébként jó kis villa az!
Egyébként jó kis villa az!
Posted 2004. August 25. - 09:23
igen mas mar irtak itt a topikban.
jo fuled van hoyg hallotad.
jah az en 97-es z1-ben nincs gumi bak.
akkor az is sz@r?
jo fuled van hoyg hallotad.
jah az en 97-es z1-ben nincs gumi bak.
akkor az is sz@r?