hmm....valaki hazudik. >
biztos az új telókat láttad? énis megnézném õket...betudod linkelni?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:48
Posted 2004. August 30. - 00:17
Posted 2004. August 30. - 00:06
Üdv!
Bizonyos honlapokon lehet már látni a jövõ évi Marzo telókat, legalább is annak hirdetik õket. Csak azt találtam furcsának, hogy még mindig elég sok telón van QR20-as tengelyrögzítés. A bikmakk cikkben meg ha jól emlékszem a marzós csávó azt mondta megszüntetik ezt a cuccost. Akkor most hogy is van ez?
Bizonyos honlapokon lehet már látni a jövõ évi Marzo telókat, legalább is annak hirdetik õket. Csak azt találtam furcsának, hogy még mindig elég sok telón van QR20-as tengelyrögzítés. A bikmakk cikkben meg ha jól emlékszem a marzós csávó azt mondta megszüntetik ezt a cuccost. Akkor most hogy is van ez?
Posted 2004. August 29. - 22:26
Posted 2004. August 29. - 21:47
Mivel vagy Rob vagy Rave úgyis törli ezen oldalakat ezért leírom a véleményem..
Szerintem nem vicces..fõleg annak nem aki a fogasnál is ezt vagy hasonló dolgokat hallgat egyfolytában.. :-\
úgyhogy hivatkozva a fórum szabályzatra miszerint akinek a neve burkoltan vagy nyíltan egy terméket reklámoz azt törlik...
Kérem töröljék..nembeszélve arról hogy ok nélkül rágalmazott több embert is..
Köszönöm a figyelmet.
Szerintem nem vicces..fõleg annak nem aki a fogasnál is ezt vagy hasonló dolgokat hallgat egyfolytában.. :-\
úgyhogy hivatkozva a fórum szabályzatra miszerint akinek a neve burkoltan vagy nyíltan egy terméket reklámoz azt törlik...
Kérem töröljék..nembeszélve arról hogy ok nélkül rágalmazott több embert is..
Köszönöm a figyelmet.
Posted 2004. August 29. - 20:41
sztem tiszta jófej ez a srác.
legalábbis engem megnevettetett :-))
ne bántsátok, mert akkor elmegy, és kihal a gyp topic és nem lesz loltopic sem :-)
Posted 2004. August 29. - 20:11
off
authorexe, mielott pont Lornak es Theznek magyarazol dolgokat, olvass vissza elobb par oldalt, es rajossz, hogy a tudatlansag fajarol csak egyedul te ettel,jo sokat! Es az, hogy Thez havert leallatozod, nagyon felidegesit! > Eddig ezt hittem, hogy sirus volt az absolute siksag,de erre jossz te, es rajovok, hogy tevedtem. Most persze majd jon az, hogy engem is leallatozol,es hogy en manitu fan vagyok, stb, de akkor kinyomtatom az osszes baromsagod, megkereslek, es megetetem veled. Aztan ha ez sem lesz eleg, akkor toltok beled olajat, es kiprobalom, mennyire koppansz. A sajat erdekedben huzz a rakba, ha nem tudsz normalis hangnemben ertelmes dolgokat kerdezni! Qrvara nem ertem, ha ennyire vagod a temat, akkor mi a francnak kerdezel egy ilyen piti helyen pancsereket, mert itt meg a bikemag teszt sem volt korrekt szerinted. Szal gondolkodj,es ne itt szorakozz, arra ott a jatszoter neked! Ha gondod van PRIVI, megbeszeljuk!!!!! >
on
authorexe, mielott pont Lornak es Theznek magyarazol dolgokat, olvass vissza elobb par oldalt, es rajossz, hogy a tudatlansag fajarol csak egyedul te ettel,jo sokat! Es az, hogy Thez havert leallatozod, nagyon felidegesit! > Eddig ezt hittem, hogy sirus volt az absolute siksag,de erre jossz te, es rajovok, hogy tevedtem. Most persze majd jon az, hogy engem is leallatozol,es hogy en manitu fan vagyok, stb, de akkor kinyomtatom az osszes baromsagod, megkereslek, es megetetem veled. Aztan ha ez sem lesz eleg, akkor toltok beled olajat, es kiprobalom, mennyire koppansz. A sajat erdekedben huzz a rakba, ha nem tudsz normalis hangnemben ertelmes dolgokat kerdezni! Qrvara nem ertem, ha ennyire vagod a temat, akkor mi a francnak kerdezel egy ilyen piti helyen pancsereket, mert itt meg a bikemag teszt sem volt korrekt szerinted. Szal gondolkodj,es ne itt szorakozz, arra ott a jatszoter neked! Ha gondod van PRIVI, megbeszeljuk!!!!! >
on
Posted 2004. August 29. - 17:29
Posted 2004. August 29. - 17:26
Posted 2004. August 29. - 17:19
Jó az idõ...
Miiiijjjééértt nem bringáztok bazzz.....????
Aztán majd télen sírtok a hó miatt...
Miiiijjjééértt nem bringáztok bazzz.....????
Aztán majd télen sírtok a hó miatt...
Posted 2004. August 29. - 16:41
nosEzt hogy érted??
Szerinted sûrû olaj volt benne??
Vagy sok volt benne az olaj???----->>>tudod egy telóba megvan hogy mennyi olaj kell és akkor van benne elég ha kimozogja az útját és nem koppan le.
Volt neked egyáltalán Marzocchi-d???
1 nem az olaj surusegerol beszeltem
2 minden telohoz megvan mekkora olaj szint ajanlott.
persze mindez egy bizonyos test sulyhoz es felhasznalasi stilushoz
3 nekem egy olyan marzocchin volt (nemsoka ismet feleled)
amivel az egesz nyilt olaj furcsis dolog elkezdodott.
mondhatni a MARZOCCHI.
amilyen megegszer nem lesz soha! neked meg meg ugy sem. mivel amit el fogok adni azt ilyen f@szlamaknak nem adom el.
+te is leirodod, hoyg az olajszint miatt nem koppan le.
olvasd el megegyszer es utana johet a kovetkezo kerdes
Posted 2004. August 29. - 16:21
basszus négy napig nyaraltam, de amint látom GIGA-HYPER-METÁL-LOL dolgokról maradtam le....
lor-tól kérdezik, hogy volt e marzója valaha....
te, aútór eksze.....
ha a levegõ rásegítés felesleges, és levegõnyomás nélkül sem koppan fel neked, AKKOR MI A F@SZÉRT KEZDTÉL EL RINYÁLNI A K#RVA GUMIBAK, MEG A LEKOPPANÁS MIATT???????????????????????????
lor-tól kérdezik, hogy volt e marzója valaha....
te, aútór eksze.....
ha a levegõ rásegítés felesleges, és levegõnyomás nélkül sem koppan fel neked, AKKOR MI A F@SZÉRT KEZDTÉL EL RINYÁLNI A K#RVA GUMIBAK, MEG A LEKOPPANÁS MIATT???????????????????????????
Posted 2004. August 29. - 16:07
Jók is voltak régen a gumibakos telók. Ott nem voltak ilyen problémák Elõ is veszem a 93 as MBAH-ot, azt utánanézek, hogy is van ez
Emlékszek, volt egy arc, aki tudta, hogy az olajos teló csillapít, az õ gumibakosa nem, de ennél nem látott túlzottan tovább. Bele is töltötte az olajat a gumibakos telójába, aztán csodálkozott a következményeken, amit mindenkinek a fantáziájára bízok.... ;D ;D
Másokatmeghallgató kollega, nem ismerted véletlenül??
Emlékszek, volt egy arc, aki tudta, hogy az olajos teló csillapít, az õ gumibakosa nem, de ennél nem látott túlzottan tovább. Bele is töltötte az olajat a gumibakos telójába, aztán csodálkozott a következményeken, amit mindenkinek a fantáziájára bízok.... ;D ;D
Másokatmeghallgató kollega, nem ismerted véletlenül??
Posted 2004. August 29. - 15:32
lor, tudod egyáltalán mijaaza Marzocchi? ;D ;D
LoLtOpIc
Posted 2004. August 29. - 15:30
szerény véleményem szerint itt szállj ki ebböl a "vitából" (elég egyoldalú), és ne égesd még jobban le magadat. ez egy baráti jótanács, én megfogadnám.
Posted 2004. August 29. - 15:27
Ezt hogy érted??
Vagy sok volt benne az olaj???----->>>tudod egy telóba megvan hogy mennyi olaj kell és akkor van benne elég ha kimozogja az útját és nem koppan le.
Posted 2004. August 29. - 15:16
Posted 2004. August 29. - 15:15
Posted 2004. August 29. - 15:09
CSak úgy mondom hogy volt egy Marzó Z3-om és ha legpuhábban használtam akkor sem koppant le, pedíg legpuhábban alig van a rugó elõfeszítve és érdekes módon így se koppant le.Akkor ha egy dj-be nem fújsz levegõt akkor miért koppanna le???A dj-be a levegõs rásegítés azért van hogy megfelelõ keménységûre lõdd be a villát !!!!! Ne feledjétek hogy egy dj-ben van rugú is, nem csak levegõ és olaj.
Posted 2004. August 29. - 14:44
hihi, kultúrálódtok?
A leNEMkoppanásért szerintem együttesen felel a rugó, a levegõ és a csillapítás. Attól, hogy sebességérzékeny a szelep, ugyanúgy lekoppantod, ha nincs a levegõ rásegítés. A beállításnak éppen ez a lényege, és ezért tudják kevesen jól megcsinálni. Merthogy a változók függnek egymástól. Ha változtatsz az egyiken, a másikon is kell, mert már más eredményt fogsz kapni.
Ha tudnád, hogy mûködik a sebességérzékeny szelep, valószínûleg nem lennének hasonló jellegû gondjaid Author EXe, mert akkor más is világosabb lenne.
A leNEMkoppanásért szerintem együttesen felel a rugó, a levegõ és a csillapítás. Attól, hogy sebességérzékeny a szelep, ugyanúgy lekoppantod, ha nincs a levegõ rásegítés. A beállításnak éppen ez a lényege, és ezért tudják kevesen jól megcsinálni. Merthogy a változók függnek egymástól. Ha változtatsz az egyiken, a másikon is kell, mert már más eredményt fogsz kapni.
Ha tudnád, hogy mûködik a sebességérzékeny szelep, valószínûleg nem lennének hasonló jellegû gondjaid Author EXe, mert akkor más is világosabb lenne.
Posted 2004. August 29. - 14:15
MOndtam rád h mekkor aegy ** ***** ******* vagy?
mert gondold el h most mondom. csak én kinõttem (bele se nõttem)ezt a kultúrálatlansági szintet, amiben te még kb egy életen keresztül benne leszel.
sztem menj el Sirus után, esetleg vdani-t is elökeresheted, összeilletek.
ha teszel abba a kurva telóba levegõt, keményebb lesz, NEM fogod tuni lekoppantani. ennyi a történet. de látom ezt az összefüggés a te kicsi agyacskádnak még sok. nagyon nagyon sok. remélem egyszer majd sikerül ezt a mondatot elemezned.
szteed akkor minek van benne a levegö, ha szerinted
mi a ráknak bele? gondolkodj...
amúgy: ha az olaj hagyja lekoppanni, mért nem teszel bele SÛRÛBB olajat? ja, hogy erre sem gondoltál?! ééértem már..... :-X
minden állítható ugye....
mert gondold el h most mondom. csak én kinõttem (bele se nõttem)ezt a kultúrálatlansági szintet, amiben te még kb egy életen keresztül benne leszel.
sztem menj el Sirus után, esetleg vdani-t is elökeresheted, összeilletek.
ha teszel abba a kurva telóba levegõt, keményebb lesz, NEM fogod tuni lekoppantani. ennyi a történet. de látom ezt az összefüggés a te kicsi agyacskádnak még sok. nagyon nagyon sok. remélem egyszer majd sikerül ezt a mondatot elemezned.
szteed akkor minek van benne a levegö, ha szerinted
lekoppan.tök mindegy hogy mennyi levegõt nyomatsz bele
mi a ráknak bele? gondolkodj...
amúgy: ha az olaj hagyja lekoppanni, mért nem teszel bele SÛRÛBB olajat? ja, hogy erre sem gondoltál?! ééértem már..... :-X
minden állítható ugye....