Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát most van egy idei drop off,ami ugy érzem hogy kicsi a scottba
meg mozgásra sem volt jó,mert tul puha,levegõt fujhatok rá de igy meg nem olyan álom érzékeny
ugyhogy most futás emg edzés(92,2kg->85kgköré) igy fogytam is és még mindig puha :)
meg most végképp nem jön rám a dainese

szóval a villámra van most 3vevõ,nagyon jó áron szinte csak a póstaköltséget veszteném rajta.

igy tudnék venne egy z150et vagy 05ös z1rf 1-2 bár az egy az acél becsúszón kívül ugyan az mint a z150,vagy ha véletlen nem marzó akor sherman
de az meg alacsony lesz a vázba...

ez most a dolog

de ha a cserélnék sürõbbre olajat akor pici levegõvel meg kis tultöltésel álom mozgás maradna...
meg pénzem is

szóval ezért enyire sürgõs az olaj kérdés
mert ha jó lesz igy akor nem adom el

tecccik érteni

Jar-jar szólt..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

jaj valaki mondja meg nekem hogy 05ös drop off meniy olaj kell száranként?!

nagyon köszöném

z150 vs sherman vs idei z1 fr 1-2
most a nagy dilema...

hogy lehetne a hscv szelepet itthon elkészíteni!?

aztán lehet marad a drop off

:D

Márió, nyugalom.
Tisztázzuk, van e pénzed, ha igen mire?
Akkor mit akarsz csinálni és egyébként is vedd a Z1fr1-est.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaj valaki mondja meg nekem hogy 05ös drop off meniy olaj kell száranként?!

nagyon köszöném

z150 vs sherman vs idei z1 fr 1-2
most a nagy dilema...

hogy lehetne a hscv szelepet itthon elkészíteni!?

aztán lehet marad a drop off

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
bár ez ugye a marzo topic, de én is reba-t ajánlanék :)
endroo: oké, hogy egy család vagyunk vaze, de olvass mielõtt válaszolsz valamék'õnknek ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Üdv Mindenkinek! Néhány tapasztalatlan kérdés:
Most készülök agresszívebb XC-re telót venni (80kg-val). Manitou v. Marzocchi között filózok és ahogy nézelõdtem a neten, a Marzokat strapabíróbbnak tartják. Vagy ez hülyeség?

Valamint volt pár megjegyzés a fórumon, hogy az ecc, eta és egyéb lockouthoz kapcsolódó csodák hamar beszarnak. Szerintetek érdemesebb inkább lockout nélküli cuccot, jóval olcsóbban megvenni? Pedig jó lenne on/off gomb...

Köszi minden választ, Bada

idei Black Platinum IT, vagy a tavalyi platinumot ajánlomén 90mm-re letolva XC-re a Te súlyodhoz, ha a RockShoxot kizárod (amit nem értek mert a legjobb/legolcsóbb)

opht

opht

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Eddig én is azt hittem, hogy az SSV is ezt tudja...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Endre, hol látsz te itt robot? :D

Kala: nem az SSV elvét írtad le?

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Hali!

A Z2 BAM-ban ezek szerint SSV-vel mûködött, mivel tud többet a drága HSCV?

Egy úszó "kupakkal" több.Azon a kupakon van 1,a rendes szeleplyuknál kisebb átmérõjû lyuk
és nagy ráhatásnál a kupak rányomódik a rendes szelepre,és a kisebb lyuk határozza meg az olaj áramlási sebességét,lelassul a villa
akár házilag is Lkészíthetõ,ha fontosak neked az ilyenek

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ez így igaz, sajnos. :(

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
rob: akkor a z150-be sem kellene a tömörvas nyak? ;) állati jó a marzó de olyan átgondolatlanul fejlesztenek mint mostanában a manitou :D

BADA

BADA

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Üdv Mindenkinek! Néhány tapasztalatlan kérdés:
Most készülök agresszívebb XC-re telót venni (80kg-val). Manitou v. Marzocchi között filózok és ahogy nézelõdtem a neten, a Marzokat strapabíróbbnak tartják. Vagy ez hülyeség?

Valamint volt pár megjegyzés a fórumon, hogy az ecc, eta és egyéb lockouthoz kapcsolódó csodák hamar beszarnak. Szerintetek érdemesebb inkább lockout nélküli cuccot, jóval olcsóbban megvenni? Pedig jó lenne on/off gomb...

Köszi minden választ, Bada

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

mellesleg ott kell könnyíteni, ahol - minõség/teljesítmény romlás nélkül - lehet.

Pont ezért szoktak a problémák lenni... :P

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

opht

opht

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Hali!

Nem tiszta ez az egész sebességérzékeny csillapítás. Tud róla valaki pár infót adni?
Elég sok telót próbáltam, de a marzóknak nem találtam párját a vajpuha rugózás terén. (A súly persze más dolog) Ez nyilván a csillapítástól függ, és itt van a fõ kül. a rugós teleszkópok között, hiszen a rugók terén nincs nagy eltérés.
A Z2 BAM-ban ezek szerint SSV-vel mûködött, mivel tud többet a drága HSCV?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
226grammos "reinforced alloy" nyak van benne. mellesleg ott kell könnyíteni, ahol - minõség/teljesítmény romlás nélkül - lehet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
8 millis nyakcsõ és levegõs rugózás :mybad:érdemes is spórolni ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

A régi Z2 BAM-ban milyen szelep volt anno '99? Nekem az nagyno bejött! Csak a 75 mm-t keveselltem...

abban is SSV szelep volt. A legtöbb villában az van. késõbb jött az SSVF, meg a HSCV, meg most már van minden, TAS, TST, meg Doppio Air légrugózás, ETA, ECC, kutyafüle.

Rájöttem milyen villa kéne nekem, ugy hívják, hogy Z1 FR 1 SL. Ez végülis egy All Mountain 1 SL belsõ, Z1 külsõben. 150mm rugóút, ezer állitási lehetõség, és a levegõrugózás miatt jó súly. Plusz az uj Z sorozat etalon lába.

perszehogy OEM. nehogymá... honlapon nincs is kép róla, csak info. de igy néz ki:

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hát,ha már ott vagy,és az egész szét van kapva,csekkold azt is,h perselyek milyen állapotban vannak,kotyognak-e a lábban a becsúszók.Kb ennyi.
MOL lökésgátló olaj.Az occsó asszem.Nem feltétlen 7es,lehet sûrûbb is:)
Mennyiséget meg kb úgy kell belõni,h rugót kikapod,összenyomod a telót,és úgy a felsõ kupakhoz képest 3-7cmmel lentebb kell lennie az olajszintnek
ez is ízlésfüggõ,mondjuk inkább legyen benne kevesebb,mert,ha túl sok van benne,akkor a fölösleget Lkezdi kipréselni magából és nem mozog nagyon

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
sae 7.5 w olajat keress, lengéscsillapító olaj, motorosboltban, autósboltban.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Oo_TurBO_Atti_oO

Oo_TurBO_Atti_oO

vendég

• fórumtag
  • 107 hozzászólás
Hi mindenki!

Tennap sikerult vételeznem egy régi ( 98-as) BOMBER Z4-est !! 2500,- HUF !!. Szét is kaptam a becsúszók sértetlenek, a szimeringek nem eresztenek, tehát kutya baja..., csak oolaj van benne kevés.

Milyen olajat lehet bele tölteni, és azt hol vásárolhatom meg???

Kérnék tanácsot, hogy milyen karbantartási munkálatokat lehet elvégezni rajt?

THX a LoT !!!

TurBO

opht

opht

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
A régi Z2 BAM-ban milyen szelep volt anno '99? Nekem az nagyno bejött! Csak a 75 mm-t keveselltem...