Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Egy kérdés: lehet a Dirt jumperre tényleg lehet tuning rugót kapni amivel 12-re növelhetõ a rugóút? Ha igen hol lehet ilyet kapni és mennyiért?

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Nekem leginkább arra lenne szükségem, hogy ne kotyogosoggyon (dejószó!  :D ) ki 2 hónap után. Azt tudni kell, hogy annyira nem zúzok, sokmindent bevállalok, de csak ésszel. Azt konkértan tudom, hogy a 2 teló között az egyik különbség az, hogy az egyiknek belül lehet állítani az elõfeszítést, vagy nemtom mit (wedge), a másiknál meg kívûl (FR). Konstrukcióban nagyon eltér a 2 modell? Ki mit tud errõl? És van olyan ember itt a fórumon, aki huzamosabb ideig használt FR-t?

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 posts
én csak a Z3 coil 100 és a Z1 MCR /Freeride/ közti különbségekrõl tudok szólni, mert volt/van mindkettõm. hogy a wedge mennyire hasonló érzés a Z3-hoz, passz  ::)
érezhetõ különbség van a 2 villa közt, az mcr nagy sebességnél sokkal jobban mozog, lehet vele zúzni, nem fogja kirántani a kezedbõl a kormányt. a Z3 hozzá képest sokkal lomhábbnak tûnt, nem olyan "biztonságos érzés". kisebb sebességnél / ugrás utáni leérkezésnél szvsz nincs nagy különbség. csak ahol sok egymás utáni bukkanó jön, ott érezhetõ volt nekem a különbség.

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 posts
ZYL!                                                                                                                     Ár-érték arányban biztos, hogy verhetetlen a wedge. Azt neked kell tudnod, hogy mekkora szükséged van a freeride által nyújtott plusz lehetõségekre, és ez megéri-e neked a dupla pénzt. Nekem wedge-em van, és több, mint fél év használat után is csak elismerõleg nyilatkozhatok róla, annak ellenére, hogy sokan fikázzák. A bombabiztosságról annyit, hogy mindent le lehet zúzni (mondjuk a monstert biztos nem könnyû). Találkoztam már törött villanyakkal és hallottam törött becsúszószárról is. A marzó mentségére szolgál, hogy azokat a baleseteket más szimplavállas villa sem úszta volna meg.

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Sokan mondtatok véleményeket a Z1 wedge, és a Z1 freeride telókról. De vajon amennyivel többe kerül a freeride annyival többet is tud a wedge-nél? Nem akarok duplavállasba beruházni, de egy atombiztos szimplavállasat szeretnék, freeride-ra, aki tud lécci adjon tanácsot. (ja és nem akarok mozot, mert az úgyis eltörné a vázamat  ;D )

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
ezt talán nem ide kéne...

bike

bike

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Hali!Surgosen elado egy piros z2-Bam!Jo allapotban rendszeresen generálozva!Aki a leghamarabb hiv és komoly vevõ garantáltan megegyezunk!Hívj: 30 219 85 86

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
35% árrés kicsit sok, nem ? Amúgy exklúzálom magam, mert neten a sima tengelyes Firefly 135e, az átütõs 154e. Ami jobb mint itthon csak nincs itthon ugyebár. Az árak meg valóban változhatnak még.
KillerTom, D-Fox, Gyapi rulez !!!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
andix nézd meg a velotrades árakat is... a skareb olcsóbb mint a mars...
és a black super air is olcsóbb lett...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Belegondolosz a dolog teljesen reális sajnos. Vagy mégse?..
700$ a Slider verzió odakint, ami 175eFt. Ehhez kb stimmel, hogy a nagyker ár, olyan 160eFt, ahogy Bnorbi is mondta. Ez pedig kb 35%os árréssel felszorozva > 216eFt. Az, hogy ez az ajánlott fogyasztói ár a nagyker szerint, engem nem érdekel. Bízom Gyapiban, hogy sokkal olcsóbban fogja megszerezni (nem mintha most azonnal vennék egyet). (én úgy 185eFtra saccolom, és kb ennyi lesz a Boxxer Race is.) Elgondolkodtató, hogy ezen az árlistán a Black Elite is 120eFt, ami kb annyit változott tavaly óta, hogy matricás lett a lehulló domború betûragasztás (ami szerintem romlás, de mind1..).. Pedig tavaly 109eFt volt ám az velotrades prospektusi ára!!... Szóval én ezeket az infókat nem venném készpénznek. Hameg tényleg ilyen k*rva drága lesz, marad a csomagtartós behozás külföldrõl..

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Speedmetal árlista = Velotrade árlisat.
Ha korrekt az ár, akkor miért 134846 HUF egy átütõs Sherman Firefly neten rendelve ? /Nálunk 190e/ Illetve KillerTom /nemtom megjegyezni az új nevét/ sem ennyirõl beszélt.
Gyapiban én is bízom.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Iljics, a Velotrade teljesen korrektül képzi az árakat, lásd pl., hogy eddig D-Fox nem igazán hozott Manitout, mert haszon neki csak a Marzocchin van, meg egy kevés Rockshoxon.
A speedmetal árait, meg nem kell komolyan venni, mert elég drága hely, szerintem 180 körül hozzálehet majd jutni a Sherman Sliderhez is (pl. talán Gyapinál..).

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Importálni egy kis segítséggel...
Csakhát azért jobb lett volna itthon megvenni a garancia miatt. Persze még el kéne adni a mostanit meg gyûjteni egy kis pízt...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
iljics: nemcsak... dehát mit tudsz tenni ellene?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Látom a Sherman árképzés csak engem idegesít...   :-X

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Máli. Mindenki gyalázza õket, de ha egyszer õk a nagyker... oda menny

Bender

Bender

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Van egy ezeréves (97-es) M. Z1 telóm, és eltört benne az olajpatron, sikerült meggányolni, de a mozgása nem az igazi. Hol lehet hozzájutni egy gyári v. használt, de normális patronhoz? ???

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
próbáltam tullio-s psylot is, hát mozgás alapján nehéz lenne dönteni, hogy psylo v. bomber, mindkettõ kurva finoman indul és mozog.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Jorus the real bolt-on fan !!!

Sherman árak a Speedmetal oldalán vannka, de ha ez a végleges ár, akkor mindenki megbolondult kishazánkban ! Az átütõs Firefly 50e-rel drágább mint USA-ban, a Slider nagyker ára 153e, erre adják 220e-ért...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
;D ;D ;D

Jóvanna! Egyébként szentem a QR20Plus az QR20Plus.