Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3027 replies to this topic

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

lock out-os marzocskit nem tört el mostanában valaki?? azért a kis lezáro bigyóért mit nem adnék!!
föleg ha tavalyi vagy azelötti és aluminiumbol van nem müanyagbol ami rögtön elnyíródik. >:(

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Nem tudja vki hogy az MXC-be mennyibe kerül az ECC, vagyis a hegyzár?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Ok max. annyit tudok csinálni, hogy amit kaptam egy db emblémát eladok neked, mert most nagyon kell minden pénz.. De ezügybe privátba érdeklõdj azt dobj egy ajánlotot mit ér meg neked az embléma...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Nyugi nem vártam hogy ideajándékozod... de ha meggondolod magad... ;)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
kaptam de az kell nekem bocsi...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Gratula! Van hozzá pótmatrica? ::)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Semmit csak beugrottam egy kis jumpot kicsit kiakadt a hátsó aztán már csak arra emlékszem, hogy leugrttam a bike-ról és elõttem gurult! De a törésnél a becsuszón van eg ysötét folt ami azt jelenti, hogy már repedt volt csak kivülrõl nem lehet megállíptani! Ezt a Gyapi mondta nekem! Álattam csak kitört... De már megvan a DJ III... És tetszik...

groover-

groover-

vendég

• fórumtag
  • 188 posts
tbertalan mit csináltál a villáddal, hogy eltört???

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Z' becsuszó tényleg anniy csak drop off becsuszó nincs a nagykerben! úgyhogy eladó minden más alkatrész a villából persely, láb, csavaros váll, nyomorúd ilyenek!Tessék érdeklõdni, hogy mihamarabb új telom legyen!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Egy db Z1 becsúszó külön 13.600, egy ragasztott váll 2 becsúszóval 23.000 körül van, de az a Z4-esé.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Azért ez is valószinû nem ettõl tört el hanme már gyenge volt az anyag! Ha van külön becsuszó csavaros vállhoz akkor tuit egyet is lehet kapni! Lehet ragasztott vállal kell vennem a komplett felsõ részt! Remélem nem így lesz!

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Még jó, hogy csak az új marzok törnek! :D

Nem hiszem, hogy fogsz kapni eredeti becsúszót, fõleg ha csak 1 kell...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Szevasztok! Mon djátok meg nekem, hogy lehet- kapni régi drop offba ami úgye csavaros vállú és eltört az egyik becsuszó! Szerencse épséggel megúsztam és azt is remélem lehet külön kapni becsuszót, mert semmi más baj nincs csak egy db becsuszó kell!

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 posts
Bombrider,
az én z1 mcr-em nyaka is cromo volt, szerintem itthonra az olcsóbb verziót hozzák, nem a drágább alu nyakasat, szóval nem biztos, hogy hülyeség amit irnak, bár a képen tényleg nem az van.
mondjuk ha választani lehetne én akkor is a cromo mellett voksolnék, de úgysem fogok villát venni mostanában, szóval nekem mindegy ::) :)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

Õõõõ szétszedtem, és nincs. Csak egy negatív rugó vagy mi a szösz van a nyomórúdon. Leszedtem a pdf fájlt, amin van, de az asszem csak sima MXC. Na mind1.

Persze, hogy nincs benne, attól Air ;D De Gyapinál vehetsz bele rugót, bár azt mondta egy MXC esetében nem érdemes. Érezhetõen mértékben nem fog finomabban megindulni.

Mellesleg szerintetek mitõl van ez a meglehetõsen nagy áremelkedés a tavalyi és az idei MX széria között? Az MX Pro és Comp jóval drágább mint egy MXR és MXC, pedig túl sok fejlesztés nincs bennük a tavalyihoz képest.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
BombrideR: annyit fújok a pumpával a telóba, hogy 3db fújás/ szár. És ha kemény (az egy kicsit), akkor leengedek belõle. Így csinálom.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
Malival kapcsolatosan !

ma bocs , nem tom ki az illetekes es honnan veszi pl. azt a baromsagot hogy a z1 marzocchi nyakcso Cro-Mo.
ekkora elirast , es felrevezetest regen lattam mar ..

remelem illetekesek szemei eljutnak eddig , es atnezik az egesz lapot mert tiszta baromsag az egesz !!

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
eric .. en vigyaznek azzal a pumpaval ..

tudod mi a max nyomas , a telohoz egyebkent..?

egy figyelmetlen pillanat.. es huss a telonak ..

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Én mintha láttam volna gyapinál olcsobban telo pumpát de az lehet nem ilyen fajtára való. A telopumpákhoz nem értek! Kérdezd majd meg ott is mielõtt veszel! tényleg müxik a Mali honlapja!

Ui: ha kell vkinek Lizard SKins becsuszószár véfõ az írjon!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Azért sem veszek... ;D

UI: jéééé mûködik a Mali honlapja... :o