pl tokodon a síkra ugrásoddal kb 2 centivel toltad volna fel/le az alsó ragasztott vállat.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:48
Posted 2005. October 22. - 15:26
Posted 2005. October 22. - 15:25
Ha jóban vagy vele, akkor kérdezd Szedõ Gergõt.
De mintha LCS-nek is lett volna..
De mintha LCS-nek is lett volna..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. October 22. - 15:24
köce, de ezeket én is néztem. inkább tapasztalat kéjne. :-)
tam: csak a kúer20 a ciki benne? vagy egyéb. ennek is repedezik az alsó válla vagy nem? 8-/
tam: csak a kúer20 a ciki benne? vagy egyéb. ennek is repedezik az alsó válla vagy nem? 8-/
Posted 2005. October 22. - 15:22
tAmS:
Damping System:
Dual HSCV Hydraulic Cartridges Adjustability: External rebound and preload. Spring Type: Dual Coil Travel: 170 mm
Top Crown: New Design!
Forged top clamp
Integrated Stem Mount Capability. Lover Crown:
Forged FR Crown
Boltless "M" design Arch/Sliders:
Magnesium Monolite
1-Piece Arch+Sliders
Freeride Design Stanchions: 32 mm Alloy Steer Tube: Alloy FR Disc Brake Mount: DH INTL STD
8” Rotor Setup
Drop Out Type: QR20Pro
Ha viszont tapasztalatokra vagy kíváncsi,akkor abban nem tudok segíteni.
Próbáltam belinkelni az oldalt,de béna vagyok.
Damping System:
Dual HSCV Hydraulic Cartridges Adjustability: External rebound and preload. Spring Type: Dual Coil Travel: 170 mm
Top Crown: New Design!
Forged top clamp
Integrated Stem Mount Capability. Lover Crown:
Forged FR Crown
Boltless "M" design Arch/Sliders:
Magnesium Monolite
1-Piece Arch+Sliders
Freeride Design Stanchions: 32 mm Alloy Steer Tube: Alloy FR Disc Brake Mount: DH INTL STD
8” Rotor Setup
Drop Out Type: QR20Pro
Ha viszont tapasztalatokra vagy kíváncsi,akkor abban nem tudok segíteni.
Próbáltam belinkelni az oldalt,de béna vagyok.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Posted 2005. October 22. - 15:20
papiron jo villa. ket oldali HSCV csilli, visszaut allithato, meg az elofeszites, 32es becsuszo, 7" ut. csak hat az a franya QR20 pro alsoresz... ugyanaz, ami a DJ-knek. valszeg ugyanolyan rugalmas, es torekeny. ha az uj csavaros alja lenne, akkor erdemes lenne foglalkozni vele, igy inkabb boxxer. szvsz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. October 22. - 15:17
Pillanat!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Posted 2005. October 22. - 15:04
Posted 2005. October 18. - 16:57
Posted 2005. October 17. - 21:53
Travel reduction
MX COMP ETA from 105 to 85
MX COMP ETA from 120 to 85
MX COMP ETA from 120 to 105
honlap szerint.
szóval lehet, reduction kittel
gondolom a Malinál kell érdeklõdni, esetleg ebay /marzocchi netes bolt.
MX COMP ETA from 105 to 85
MX COMP ETA from 120 to 85
MX COMP ETA from 120 to 105
honlap szerint.
szóval lehet, reduction kittel
gondolom a Malinál kell érdeklõdni, esetleg ebay /marzocchi netes bolt.
Posted 2005. October 16. - 21:51
suttogva utolsó próbaként megkérdezném, hogy tud e valaki arról miként lehet egy 2004-es mx comp ETA 120mm teló rugóútját(és azzal együtt a beép. magasságot is) csökkenteni?
Posted 2005. October 16. - 01:05
ömm szerinted egy olyan villát amit 25 ezerbe darálnak attol cvsodát várok? ha csodát akarok vezsek valami duplaválas szörnyeteget! ami nem 2 forint..
"A minõségnek ára van"
Sajnos van aki igen (ezért gondolunk mindig a rossz példára)! Bár jó lenne, hogyha mindenki a minõségnek ára van és azt meg kell fizetni és nem pedig a pofátlannak és lehúzósnak jó lenni elvet vallaná nemcsak elméletben, hanem a gyakorlatban is.
:scared: Jó munkás emberek szövetsége :scared:
:cheers:
:doghouse:
Posted 2005. October 13. - 20:21
Olcsó, mûködöképes villa, közértbejárni jó, még light terepen is ok, csak ne várj tõle csodát.
ömm szerinted egy olyan villát amit 25 ezerbe darálnak attol cvsodát várok? ha csodát akarok vezsek valami duplaválas szörnyeteget! ami nem 2 forint..
"A minõségnek ára van"
Posted 2005. October 13. - 18:12
Posted 2005. October 13. - 18:12
Marzocchi Z150 FR ETA telót hogy lehet tuningolni?
Kiszedni a rugóútállítót? stb.
Kiszedni a rugóútállítót? stb.
:scared: Jó munkás emberek szövetsége :scared:
Posted 2005. October 13. - 13:40
Posted 2005. October 13. - 03:17
Olcsó, mûködöképes villa, közértbejárni jó, még light terepen is ok, csak ne várj tõle csodát.
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Posted 2005. October 12. - 21:46
Posted 2005. October 12. - 21:33
Mountain Bike Action Hungary 1996.november 34.old.
"Marzocchi egy cool teló,
bár kell hozzá egy jó keró.
De ha az olaj folyik,gazdája csak bosszankodik.
S bár alkatrészben nincs hiány,
rájössz,a merevvel is szuper a
járgány.
Igaz,így lefelé több a tekerõ gondja,
felfelé viszont már nem olyan lomha.
Ám,ha igazán gyors akarsz lenni,
ne habozz,gyere Marzocchit venni."
Üdv:Ralph
"Marzocchi egy cool teló,
bár kell hozzá egy jó keró.
De ha az olaj folyik,gazdája csak bosszankodik.
S bár alkatrészben nincs hiány,
rájössz,a merevvel is szuper a
járgány.
Igaz,így lefelé több a tekerõ gondja,
felfelé viszont már nem olyan lomha.
Ám,ha igazán gyors akarsz lenni,
ne habozz,gyere Marzocchit venni."
Üdv:Ralph
Posted 2005. October 10. - 17:40
nekem amik vannak gyûrûk, azok 23 mm átmérõjûek és 20 mm magasak, ezekkel pont 100-ra lehetne visszavenni a 120-as telómat, feltéve, hogy ETA-s teló esetében is ilyen egyszerûen zajlik a dolog.
Posted 2005. October 10. - 14:27
Hy!
Én is kaptam a telómhoz (Z1 Freeride 3) két kis gyûrût meg egy kis bizbaszt! Az alátétekre én se jöttem rá, hogy mi az, de a az a kütyüre igen! Az csak egy szingó átalakító a telóhoz, hogy rá tudjál fújni szingószelepes pumpával! De mondom az alátéteket énse tudom h mire valók!
[VA]Johny te meg ne lopd el a képemet!!!
Én is kaptam a telómhoz (Z1 Freeride 3) két kis gyûrût meg egy kis bizbaszt! Az alátétekre én se jöttem rá, hogy mi az, de a az a kütyüre igen! Az csak egy szingó átalakító a telóhoz, hogy rá tudjál fújni szingószelepes pumpával! De mondom az alátéteket énse tudom h mire valók!
[VA]Johny te meg ne lopd el a képemet!!!