Csum!
marzo mz comp:haverom most vett egy shredet és abba van ilyen.Már két hete használja:hát nemtom....
Sztem az idei exr comp(ilyen van nekem) jobb valamivel."Szebben" mozog az exr comp.
Az mz mintha kicsit rövidebb lenne mint a mostani exr comp pedig mindketto "elvileg" 10et mozog.
Mondjuk én 75 kiloval is csak 9et tudok kicsikarni belole.
Szoval sok különbság egyáltalán nincsen.
A szimmeringjei viszont jobbak mert az én telóm becsúszószárára az elsó nap használat után fölkenödött az olaj.Az mznek viszont jobbak a szimmeringjei.
Vagyis szerintem inkább csak szorosabbak mert az egész mz lassabb.Nehezebben indulmeg és lassabban is jön vissza.
Ennyit tudok ha ez segit.És nem vagyok nagy szakértö csak megfigyeltem ezeekt a dolgokat.
2004es marzok áráról nemtuttok valami hogy mennyi lesz?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:48
Posted 2003. August 29. - 21:26
Posted 2003. August 29. - 15:32
Hm. Ott telleg vannak.
Thx 8)
Ez a hoss nem egy foss... ;D
Nehogyman elkezgyek gyujtogetni...
Thx 8)
Ez a hoss nem egy foss... ;D
Nehogyman elkezgyek gyujtogetni...
Posted 2003. August 29. - 15:04
van EXR Comp is.. ha végignézegeted a kona bájkokat (2004) akkor elég sok jövõ évi marzo villát megvizslathatsz
Posted 2003. August 29. - 15:01
Igen, erre gondolok
Marzo oldalan nem talaltam infot rola... annyira friss pedig gondolom nem lehet... bar ezexerint...
Ez egyebkent EXR Comp utod lenne?
Mert ha igen, akkor erre is raulhet egy 98kilas ember (mint en ;D), es lesz ebbol is 100milis valtozat... es akkor varok meg.
Thx
Marzo oldalan nem talaltam infot rola... annyira friss pedig gondolom nem lehet... bar ezexerint...
Ez egyebkent EXR Comp utod lenne?
Mert ha igen, akkor erre is raulhet egy 98kilas ember (mint en ;D), es lesz ebbol is 100milis valtozat... es akkor varok meg.
Thx
Posted 2003. August 29. - 14:50
Posted 2003. August 29. - 14:39
azt gondolom róla hogy még meg sem jelent...
szóval a részletek: talán majd õsszel fog megjelenni egy két konában megcsekkolhatod de sokkal több infot kicsit késõbb...
ebben a konában is ez van:
http://www.konaworld...es/2k4_hoss.cfm
szóval a részletek: talán majd õsszel fog megjelenni egy két konában megcsekkolhatod de sokkal több infot kicsit késõbb...
ebben a konában is ez van:
http://www.konaworld...es/2k4_hoss.cfm
Posted 2003. August 29. - 14:29
Hi All
Ido hianyaban nem olvastam vissza, majd 1x...
Kerdesem az lenne, mit gondoltok az MZ Comp villarol? Reszletek is erdekelnenek, ha nemgaz.
Udv wes kosz!
Ido hianyaban nem olvastam vissza, majd 1x...
Kerdesem az lenne, mit gondoltok az MZ Comp villarol? Reszletek is erdekelnenek, ha nemgaz.
Udv wes kosz!
Posted 2003. August 28. - 23:19
Most néztem meg a Marzo új honlapját. Szép meg minden, de mintha már láttam volna valahol, szóval elég sok ilyen stílusú honlapot láttam már. A régi eredetibb volt szerintem. Én is leginkább a duplavállas drop offra lettem volna kíváncsi......... maradok is, ha a Marzon múlik. A 888 jól néz ki, de a Shiver nekem nem teccik, mármint a festése az idei szerintem sokkal szebb, de azért ezt sem dobnám vissza. Az idei festése szerintem elegánsabb. A Dirt Jumperre (III) meg legalább idén nem írták rá újból, hogy 130-at mozog, mert az idei is csak 110-et mozdul. A 150-et mozgó Freeride szerintem tök jól néz ki.
Posted 2003. August 28. - 16:51
Meg a duplavállas DropOff-ról is semmi hír. Gondolom a felsoroltak mind tajvaniak lesznek.....
És nem lesz Bolt-On-os JrT. Kár érte....
És nem lesz Bolt-On-os JrT. Kár érte....
Posted 2003. August 28. - 10:32
Bár kirakták a 2004-es katalógust, de az EXR Supra-ról, az MZ-krõl, a 29er veziókról, és a TXC-rõl nem találok semmit. Van valahol ezekrõl bõvebb info?
Posted 2003. August 28. - 09:40
Posted 2003. August 27. - 00:24
Posted 2003. August 26. - 16:46
Vagy csak bement a por a ragasztott váll és a becsúszó közé, és az recseg, mint minden Marzo Wedge esetében.... Nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni, de nem árt azért megnézni, amit BombrideR ajánlott!
Posted 2003. August 26. - 13:04
Posted 2003. August 26. - 00:53
Hy!
Van egy MXC-m, kb három hónapos. Mióta megvan, furcsa, recsegõ hangot hallat. Menet közben (erõsebb) fékezéskor hallani. Mivel kicsit zavar, és kíváncsi voltam honnan jön a zaj, tegnap leeresztettem és összetolva illetve kihúzva is megrángattam a szárakat. Úgy tünik számomra és boltos srácnak is, akinél vettem, hogy a jobb oldalon a váll és becsúszószár illesztés produkálja a hangot. A boltos srác szerint csavarjam ki a "kupakokat" és nézzem meg hogy nincs-e esetleg olyan helyen elrepedve a szár, ami kívülrõl nem látható. Megnéztem, nem találtam ilyet.
Viszont érdekes, hogy pont ezen a száron kicsit világosabb a bevonat szyne, és ha közelrõl erõs világítással megnézem, furán néz ki, mintha repedések lennének rajta.
Vélemény?
Van egy MXC-m, kb három hónapos. Mióta megvan, furcsa, recsegõ hangot hallat. Menet közben (erõsebb) fékezéskor hallani. Mivel kicsit zavar, és kíváncsi voltam honnan jön a zaj, tegnap leeresztettem és összetolva illetve kihúzva is megrángattam a szárakat. Úgy tünik számomra és boltos srácnak is, akinél vettem, hogy a jobb oldalon a váll és becsúszószár illesztés produkálja a hangot. A boltos srác szerint csavarjam ki a "kupakokat" és nézzem meg hogy nincs-e esetleg olyan helyen elrepedve a szár, ami kívülrõl nem látható. Megnéztem, nem találtam ilyet.
Viszont érdekes, hogy pont ezen a száron kicsit világosabb a bevonat szyne, és ha közelrõl erõs világítással megnézem, furán néz ki, mintha repedések lennének rajta.
Vélemény?
Posted 2003. August 25. - 21:40
te pupak!!!Valami kifogást kellett találni, hogy ne kelljen bicajozni! Hanem lehessen pihizni!
leultel vona mellem es kesz!
en sem kerestem semmi indokot csak logattam a pocsom.
lestem ki a fejembol!
Posted 2003. August 25. - 20:31
Valami kifogást kellett találni, hogy ne kelljen bicajozni! Hanem lehessen pihizni!
Amúgy tudtuk, hogy az olaj kevés, mert Volénak is pont ugyanezt csinálta! Csak meg kellett várni, hogy legyen olaj! És lett, úgyhogy már sauhon is perfekt volt...
Amúgy tudtuk, hogy az olaj kevés, mert Volénak is pont ugyanezt csinálta! Csak meg kellett várni, hogy legyen olaj! És lett, úgyhogy már sauhon is perfekt volt...
Posted 2003. August 25. - 14:52
;D ;D+Beg nem szívott, csak nyafogott... De erre nem kell figyelni, mert, ha épp senki sem beszél, csend van, nyugalom, akkor Beg valamiért elkezd nyafogni véletlenszerûen kiválasztott indokból. ;D
Posted 2003. August 22. - 23:16
De egyébként kevés volt az olaj benne, megcsinálta és azóta jó.
A következõ számban egyébként sokmindenrõl írunk a Boxxereket illetõen.
Ha rám hallgatsz mindenképpen a Race a Junior helyett.
A következõ számban egyébként sokmindenrõl írunk a Boxxereket illetõen.
Ha rám hallgatsz mindenképpen a Race a Junior helyett.