Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3027 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nézdmár! a szöszkének csak egy lába van ;D mint egy z3nak egy nagyobb ugrás után ;D ;D ;D ;D
vagy csak eeeeeeekkooorrráááttt terpeszt? ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hehe csak olyan lassan szarad a hajam!! :-)
tudom-tudom
ezert irtam 'vigyazat csalok' szoveget regebben.
de nezd emg nem modi szemmel

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
lor: tudom én meg a másik oldalról nem látszom.. (de vigyázz Modi szeme mindent lát 8)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
es tudjatok miert iylen vidamak???!
mert engem most nem latni! ;-)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
A marzo féle nyílt fürdõ:
Feltöltött kép

Davee

Davee

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Ohhh!!!Thank you very much lor! :D
Jövõre már elkelne egy új teló is.Majd meglátjuk mi hogy szuperál! 8)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
melyik erdekel?

888- ~1000eur
z 150- ~590eur
Marzocchi Z1 Drop Off II- ~330eur
Marzocchi Z1 Drop Off I ETA- ~430eur
Marzocchi Super T QR20 Pro- ~780eur
Marzocchi Junior T- ~540eur
Marzocchi Dirt Jumper III- ~279eur

nah ennyi ugy kabera

Davee

Davee

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Nemtudja valaki hogy milyen árban lesznek kb a 2004es dropoffok és dirt jumperek?

Érdekelne a dolog!

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

link=board=5;threadid=2299;start=735#msg125930 date=1062082311]
És nem lesz Bolt-On-os JrT. Kár érte....

lessz 2004 ben !!

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Na nekem az idei dj3 csak 11-et mozog (95 kg), ennyinél már felkoppanik. Szal akkor mit is jelent ez a reducable, mit kell tekergetni, állítani, kiszedni, mittoménmégmi. Gyárilag ennyit mozog és a Manual sem tartalmaz semmiféle utalást a rugóút állithatóságáról. A becsúszószár teljes hossza 130 mm, és a manualban is ez van, nem hiszem, hogy úgy be tudna mozdulni, hogy a váll felkoppanjon a szimeringeken, meg nem is örülnék neki, ha ez így lenne, inkább marad a 110mm.

95 kg ra erdemesebb mar erosebb rugot hasznalni ,illetve ha a rugo kemenyseg megfelelo akkor tobb olajjal feltolteni , nem biztos hogy kell neked a hosszabb rugout..

az pedig hogy atallithato 130 rol 110 re, az annyit jelent hogy rovidebb rugot/es masik negativ rugoval kell szerelni ami kulon megvasarolhato,..termeszetesen ennek az forditott valtozata ervenyes 110 rol 130 ra
.. nem kell keresni hogy mit lehet tekergetni a telon, es belul sem talalsz semmit .. hisz nem azt a szot hasznaljak hogy 'adjustable'

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

2003as DJ3: 130mm Travel Reduce-able to 110 mm

Na nekem az idei dj3 csak 11-et mozog (95 kg), ennyinél már felkoppanik. Szal akkor mit is jelent ez a reducable, mit kell tekergetni, állítani, kiszedni, mittoménmégmi. Gyárilag ennyit mozog és a Manual sem tartalmaz semmiféle utalást a rugóút állithatóságáról. A becsúszószár teljes hossza 130 mm, és a manualban is ez van, nem hiszem, hogy úgy be tudna mozdulni, hogy a váll felkoppanjon a szimeringeken, meg nem is örülnék neki, ha ez így lenne, inkább marad a 110mm.

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Davee thx, ennyi nekem is megvan, alattam is volt mar exr, 80as es 100as is... de most sajatra vagyom, es nemnaon tok donteni...
De asszem varok meg egy kicsit, kerdezgetek meg mzrol...
Vagy veszek egy fokszot ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
2003as DJ3: 130mm Travel Reduce-able to 110 mm 2004es DJ3: - 110 mm travel

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hát azt, hogy ideji 03asra értetted? mer én értettem férre, aszittem, a 04esre gondolsz, mai kökemény 11et mozog. amugy meg nem lehet, tudni LEHET, hogy mozog az többet is!példának megicsak MOZO ;D

caprime

caprime

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
de ez hülyeség hogy a dj III 11cm mozog 13cm rugo van benne szétszedtük és 12t kimozog akor csak nem a levegöben mozog figí ha 11cm lenne az ut akor soha nem mozogona 12t mert hova megy a villavállba?:)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
kösz, így már tisztább a helyzet. 11cmes teló 12t? hmm ehh... ez nem MOZO!

caprime

caprime

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
azért mert a marzo elvileg motorokba gyártot telotna most a shiver volt a legfullosab marzocchi motoron és onnan vették át bicora ha megnézed ugyanugy az átütös tengelyt is onnan vették a hidra fékeket meg az egyforgáspontos dolgot is.) augy dj3 idei 85kg srác alatt 12cm kimozgott

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hmm... hát elég jó húzás ;D ;D bár, ha berax a shivert egy mociba akkor már legfeljebb az alagút végén gondolkozhacc...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Hát hogy elcsábuljanak a motorosok és áttérjenek a bringára! ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
azt azért elmondhatná valaki, hogy miért van a motoros rész linkjéhez egy shiver képe hozzárakva !?