Szerinetm a PolarX sokkal erõsebb mint a Caprine!!!
Nézz rá!!!!!!!!!!!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BOA vs. Caprine DUAL vs. Merida Matts Dual....
Indította
Pull
, 2001. december 18. 00:23
Írta 2002. január 20. - 20:39

Írta 2002. január 20. - 20:22

Én is Polar-x-et nyúzok, és elég jól szuperál.
Viszont a Caprine olcsóbb és erõsebb, szal ha nem számít a súly akkor lehet hogy jobban megéri. Váltópapucsot meg max esztergáltatsz, de szerintem biztos nem lehetetlen szerezni.
Viszont a Caprine olcsóbb és erõsebb, szal ha nem számít a súly akkor lehet hogy jobban megéri. Váltópapucsot meg max esztergáltatsz, de szerintem biztos nem lehetetlen szerezni.
Írta 2002. január 20. - 19:21

vendég__*
Írta 2002. január 20. - 15:19

Hi
Haveromnak Boája van és nagyon állat .(mármint a Boa).
A 2,7 es gumi lazán bele megy papucsot is lehet kapni hozzá és nem mostanában fognak eltörni sem.Külön extra hogy ha tudsz várni vele egy kicsit ,
Akkor az általad kért színre fújják.Méghozzá tök innyé!
Az árban benne van EGY festés.Ha két színt akarsz akkor kell ráfizetni egy keveset de nem vészes.
See Ya!
Haveromnak Boája van és nagyon állat .(mármint a Boa).
A 2,7 es gumi lazán bele megy papucsot is lehet kapni hozzá és nem mostanában fognak eltörni sem.Külön extra hogy ha tudsz várni vele egy kicsit ,
Akkor az általad kért színre fújják.Méghozzá tök innyé!
Az árban benne van EGY festés.Ha két színt akarsz akkor kell ráfizetni egy keveset de nem vészes.
See Ya!
Írta 2001. december 19. - 07:57

CSá All!
Caprine Dual-ról állítják emberek, hogy nem lehet hozzá váltópapucsot kapni és azért ne vegye a cimborám. A Meridáró lebeszéltetek, viszon elõtérbe került a PolarX.
Köszi a sok infót!
Pull
Caprine Dual-ról állítják emberek, hogy nem lehet hozzá váltópapucsot kapni és azért ne vegye a cimborám. A Meridáró lebeszéltetek, viszon elõtérbe került a PolarX.

Köszi a sok infót!
Pull
Írta 2001. december 18. - 20:29

Én is PolarX-et nyúzok, és jó kis darab az tuti!!!! 
Én is csak ajánlani tudom, mert erõs, de nem nehéz!!! Ráadásul nem is drága!!!
Nomeg nagyon jó lett a geometriája is!!!
Ami fontos!!! Nagyon vigyázz mien telót veszel bele!!! Attól függ mire használod mien teló kell bele!!!
VISZONT nemsokára jön a 2002-es verzió is!!! Ha nem sürgõs neki akkor mindenképp várja meg!!!
És ha mégsem tetszik tuti lesz eladó tavasszal!!!

Én is csak ajánlani tudom, mert erõs, de nem nehéz!!! Ráadásul nem is drága!!!
Nomeg nagyon jó lett a geometriája is!!!
Ami fontos!!! Nagyon vigyázz mien telót veszel bele!!! Attól függ mire használod mien teló kell bele!!!
VISZONT nemsokára jön a 2002-es verzió is!!! Ha nem sürgõs neki akkor mindenképp várja meg!!!
És ha mégsem tetszik tuti lesz eladó tavasszal!!!

Írta 2001. december 18. - 20:01

Írta 2001. december 18. - 20:00

Egyébként a Dual Thrust a többihez képest nem tûnik olyan erõsnek, hiányoznak róla a brutál törésgátlók. Öcsém egyik ismerõse el is tört egyet Dirt jumpolás közben. Igaz, mutassatok olyan vázat ami kibírja a 6 méterrõl való alsócsõre és leérkezõ buckára való földetérést!
Írta 2001. december 18. - 19:49

Jövõre Gizmo a Dual Fun-t fogja használni! Háááááát, ahogy elnézem azt a vázat, meg Gizmo "vázétvágyát" nem egy tuti ötlet...
Tényleg, Strombringert nem adnak a kezeibe ?!
/hógyisnémégeltöriaztánazmarhadrága ;D/
Tényleg, Strombringert nem adnak a kezeibe ?!
/hógyisnémégeltöriaztánazmarhadrága ;D/
Írta 2001. december 18. - 19:22

Írta 2001. december 18. - 17:27

A 2.35 még az én CC vázamba is belement. Valszeg azzal nem lesz gond. Haverom Polarxében pedig 2.5ös Mobster van....
Polarx - 2kiló, Caprine dual - 2,7kiló. Viszont a Caprine Dual azért jóval erõsebb. Merida Dual Thrustról pedig hallottam már rosszatt, én nem ajánlanám. Szerintem, súly/erõsség/kinézetet mindenki egyénileg mérlegelje a PolarX, és a Caprine Dual esetében.
Polarx - 2kiló, Caprine dual - 2,7kiló. Viszont a Caprine Dual azért jóval erõsebb. Merida Dual Thrustról pedig hallottam már rosszatt, én nem ajánlanám. Szerintem, súly/erõsség/kinézetet mindenki egyénileg mérlegelje a PolarX, és a Caprine Dual esetében.
Írta 2001. december 18. - 16:20

Szia Pull!
Bááár Én nem Kislust vagyok, de hááátha tudok segíteni...
a magellan PolarX ára hozzávetõlegesen 35ezer körül mozog... boltoktól függõen...
Hogy lehet-e kapni nem tudom, de talán segítségedre lehet a Cseke rt nem igazán tündöklõ honlapjának talán egyetlen hasznos menüje, az a táblázat, amibe feltüntetik a boltokban fellelhetõ magellánokat...
a LINKjét megtalálod a szabadonfutó-->hírek a nagyvilágbólbla...bla... topicban
vagy a www.csekert.hu honlapon klikk a magellan-ra és ott megtalálod...
csõváz és hátszél...
Joghurt és Én
Bááár Én nem Kislust vagyok, de hááátha tudok segíteni...

a magellan PolarX ára hozzávetõlegesen 35ezer körül mozog... boltoktól függõen...
Hogy lehet-e kapni nem tudom, de talán segítségedre lehet a Cseke rt nem igazán tündöklõ honlapjának talán egyetlen hasznos menüje, az a táblázat, amibe feltüntetik a boltokban fellelhetõ magellánokat...
a LINKjét megtalálod a szabadonfutó-->hírek a nagyvilágbólbla...bla... topicban
vagy a www.csekert.hu honlapon klikk a magellan-ra és ott megtalálod...
csõváz és hátszél...
Joghurt és Én
Írta 2001. december 18. - 16:12

Kislust!
Nyugottan beszélj rá! ;D Ezért nyitottam ezt a topicot.
A nem drága az mit jelent? Ha lehet egyáltalán kapni (mert azt rebesgetik, hogy nem) akkormeg hol?
Pull
Nyugottan beszélj rá! ;D Ezért nyitottam ezt a topicot.
A nem drága az mit jelent? Ha lehet egyáltalán kapni (mert azt rebesgetik, hogy nem) akkormeg hol?
Pull
Írta 2001. december 18. - 15:06

Hello!
Nem akarlak rábeszélni a polarX-re, de csak azt használtam(om), így csak róla tudok nyilatkozni:
a 2,35-ös kerék remekül elfér benne, egesek szerint a 2,5-ös is. (de akkor az elsõ nyolcasnál már hozzáéra vázhoz).
Baromi erõs, viszonylag olcsó, és ami még nem megvetendõ, hogy magyar termék.
A boát nem ismerem, a merida meg szerintem k @@@a drága
üdv,
kislust
Nem akarlak rábeszélni a polarX-re, de csak azt használtam(om), így csak róla tudok nyilatkozni:
a 2,35-ös kerék remekül elfér benne, egesek szerint a 2,5-ös is. (de akkor az elsõ nyolcasnál már hozzáéra vázhoz).
Baromi erõs, viszonylag olcsó, és ami még nem megvetendõ, hogy magyar termék.
A boát nem ismerem, a merida meg szerintem k @@@a drága
üdv,
kislust
Írta 2001. december 18. - 14:20

Van használtan Caprine 30.000Huf -ért, csak azt meg látni kéne. A srácna a kényeg a 2.3-as külsõ kompatibilitás és a strapabírás. Én a BOÁt mondtam neki, õ meg a Meridát bûvöli. Az 35.000Huf az új. De nincs rajta elsõ váltóbovdenezés (merthogy elvileg DUAL). Nemtom.
Írta 2001. december 18. - 09:17

Helló!
Jómagam PolarX-et nyúzok, szerintem megéri olyat venni, mert olcsó+könnyû+erõs+(jól néz ki ;D)
üdv,
kislust
Jómagam PolarX-et nyúzok, szerintem megéri olyat venni, mert olcsó+könnyû+erõs+(jól néz ki ;D)
üdv,
kislust
Írta 2001. december 18. - 08:56

Hali!
Személy szerint a következõ sorrendet ajánlanám:
Magellan PolarX --> az ára belefér még a Te általad felvetett limitbe, és nagyon sokan hasnyálják , elégedetten...
Caprin Dual --> háááát ebbe a vázba nem sajnálták az anyagot az tuti... kõ nehéz, és brutál erõs... az ára már azt hiszem nem fér ugyan bele a 35zsébe...
Merida Matts Dual --> egyet mondok, kettõ lesz belõle...
nem hasnyálnám brutálkodásra... áráról semmi infóm nincs...
és legvégül a lista legrondább cím nyertese:
Mali BOA --> találó a név: boaaaaa :
a csõ túlméretezés miatt tuti erõs egy váz, csak hát a kinézete...
na részemrõl ennyi... meg egy bambi...
csõváz és hátszél...
Joghurtot a listák élére!
Paraferee voltam
Személy szerint a következõ sorrendet ajánlanám:
Magellan PolarX --> az ára belefér még a Te általad felvetett limitbe, és nagyon sokan hasnyálják , elégedetten...
Caprin Dual --> háááát ebbe a vázba nem sajnálták az anyagot az tuti... kõ nehéz, és brutál erõs... az ára már azt hiszem nem fér ugyan bele a 35zsébe...
Merida Matts Dual --> egyet mondok, kettõ lesz belõle...

és legvégül a lista legrondább cím nyertese:
Mali BOA --> találó a név: boaaaaa :

na részemrõl ennyi... meg egy bambi...
csõváz és hátszél...
Joghurtot a listák élére!

Írta 2001. december 18. - 00:23

CSá All!
Érdelelne a véleményetek! A haverom lecserélné januárban a vázát. De ne tudja milyenre. Állatkodni akar merev vázzal. Pénzügyileg 35.000HUF a limit. Lehet használt is.
De milyen??
MALI BOA ???
Merida Matts Dual ???
Caprine Dual ???
Polar X ???
Érdelelne a véleményetek! A haverom lecserélné januárban a vázát. De ne tudja milyenre. Állatkodni akar merev vázzal. Pénzügyileg 35.000HUF a limit. Lehet használt is.
De milyen??
MALI BOA ???
Merida Matts Dual ???
Caprine Dual ???
Polar X ???