Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BOA vs. Caprine DUAL vs. Merida Matts Dual....

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
137 hozzászólás a témában

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Szerinetm a PolarX sokkal erõsebb mint a Caprine!!!

Nézz rá!!!!!!!!!!!!!!

jackdaniel

jackdaniel

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Én is Polar-x-et nyúzok, és elég jól szuperál.
Viszont a Caprine olcsóbb és erõsebb, szal ha nem számít a súly akkor lehet hogy jobban megéri. Váltópapucsot meg max esztergáltatsz, de szerintem biztos nem lehetetlen szerezni.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
És mennyi így egyben ? ? ? Nincs róla kéüpetek ? ? ?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hi

Haveromnak Boája van és nagyon állat .(mármint a Boa).
A 2,7 es gumi lazán bele megy papucsot is lehet kapni hozzá és nem mostanában fognak eltörni sem.Külön extra hogy ha tudsz várni vele egy kicsit ,
Akkor az általad kért színre fújják.Méghozzá tök innyé!
Az árban benne van EGY festés.Ha két színt akarsz akkor kell ráfizetni egy keveset de nem vészes.

See Ya!

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
CSá All!

Caprine Dual-ról állítják emberek, hogy nem lehet hozzá váltópapucsot kapni és azért ne vegye a cimborám. A Meridáró lebeszéltetek, viszon elõtérbe került a PolarX.  ;)

Köszi a sok infót!

Pull

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Én is PolarX-et nyúzok, és jó kis darab az tuti!!!!   ;)
Én is csak ajánlani tudom, mert erõs, de nem nehéz!!! Ráadásul nem is drága!!!
Nomeg nagyon jó lett a geometriája is!!!

Ami fontos!!! Nagyon vigyázz mien telót veszel bele!!! Attól függ mire használod mien teló kell bele!!!

VISZONT nemsokára jön a 2002-es verzió is!!! Ha nem sürgõs neki akkor mindenképp várja meg!!!
És ha mégsem tetszik tuti lesz eladó tavasszal!!!  :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Boa nem tud olyan jó lenni, hogy jóízlésü ember megvegye!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Egyébként a Dual Thrust a többihez képest nem tûnik olyan erõsnek, hiányoznak róla a brutál törésgátlók. Öcsém egyik ismerõse el is tört egyet Dirt jumpolás közben. Igaz, mutassatok olyan vázat ami kibírja a 6 méterrõl való alsócsõre és leérkezõ buckára való földetérést!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Jövõre Gizmo a Dual Fun-t fogja használni! Háááááát, ahogy elnézem azt a vázat, meg Gizmo "vázétvágyát" nem egy tuti ötlet...

Tényleg, Strombringert nem adnak a kezeibe ?!
/hógyisnémégeltöriaztánazmarhadrága  ;D/

Photon

Photon

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
És a Ballistic dual megér 50-et?

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
A 2.35 még az én CC vázamba is belement. Valszeg azzal nem lesz gond. Haverom Polarxében pedig 2.5ös Mobster van....
Polarx -  2kiló, Caprine dual - 2,7kiló. Viszont a Caprine Dual azért jóval erõsebb. Merida Dual Thrustról pedig hallottam már rosszatt, én nem ajánlanám. Szerintem, súly/erõsség/kinézetet mindenki egyénileg mérlegelje a PolarX, és a Caprine Dual esetében.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szia Pull!

Bááár Én nem Kislust vagyok, de hááátha tudok segíteni... ;)
a magellan PolarX ára hozzávetõlegesen 35ezer körül mozog... boltoktól függõen...

Hogy lehet-e kapni nem tudom, de talán segítségedre lehet a Cseke rt nem igazán tündöklõ honlapjának talán egyetlen hasznos menüje, az a táblázat, amibe feltüntetik a boltokban fellelhetõ magellánokat...

a LINKjét megtalálod a szabadonfutó-->hírek a nagyvilágbólbla...bla... topicban
vagy a www.csekert.hu honlapon klikk a magellan-ra és ott megtalálod...

csõváz és hátszél...
Joghurt és Én

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Kislust!

Nyugottan beszélj rá!  ;D Ezért nyitottam ezt a topicot.
A nem drága az mit jelent? Ha lehet egyáltalán kapni (mert azt rebesgetik, hogy nem) akkormeg hol?

Pull

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Hello!

Nem akarlak rábeszélni a polarX-re, de csak azt használtam(om), így csak róla tudok nyilatkozni:
a 2,35-ös kerék remekül elfér benne, egesek szerint a 2,5-ös is. (de akkor az elsõ nyolcasnál már hozzáéra vázhoz).
Baromi erõs, viszonylag olcsó, és ami még nem megvetendõ, hogy magyar termék.
A boát nem ismerem, a merida meg szerintem k @@@a drága

üdv,
kislust

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Van használtan Caprine 30.000Huf -ért, csak azt meg látni kéne. A srácna a kényeg a 2.3-as külsõ kompatibilitás és a strapabírás. Én a BOÁt mondtam neki, õ meg a Meridát bûvöli. Az 35.000Huf az új. De nincs rajta elsõ váltóbovdenezés (merthogy elvileg DUAL). Nemtom.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Helló!

Jómagam PolarX-et nyúzok, szerintem megéri olyat venni, mert olcsó+könnyû+erõs+(jól néz ki ;D)

üdv,
kislust

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hali!

Személy szerint a következõ sorrendet ajánlanám:

Magellan PolarX --> az ára belefér még a Te általad felvetett limitbe, és nagyon sokan hasnyálják , elégedetten...
Caprin Dual --> háááát ebbe a vázba nem sajnálták az anyagot az tuti... kõ nehéz, és brutál erõs... az ára már azt hiszem nem fér ugyan bele a 35zsébe...
Merida Matts Dual --> egyet mondok, kettõ lesz belõle... ;) nem hasnyálnám brutálkodásra... áráról semmi infóm nincs...
és legvégül a lista legrondább cím nyertese:
Mali BOA --> találó a név: boaaaaa  ::) a csõ túlméretezés miatt tuti erõs egy váz, csak hát a kinézete...

na részemrõl ennyi... meg egy bambi...
csõváz és hátszél...
Joghurtot a listák élére! ;) Paraferee voltam

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
CSá All!

Érdelelne a véleményetek! A haverom lecserélné januárban a vázát. De ne tudja milyenre. Állatkodni akar merev vázzal. Pénzügyileg 35.000HUF a limit. Lehet használt is.
De milyen??

MALI BOA ???
Merida Matts Dual ???
Caprine Dual ???
Polar X ???