Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó | 2010. augusztus 6-8., Varbói-tó
Posted 2010. June 21. - 15:02
a részeg állatok (ha vannak:D) legalább hazavihetik a hányásukat, nem kell a házat takarítani.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2010. June 21. - 14:51
Maradt a sátor 500ft/fõ árammal, zuhannyal, 3 oldalról fedett színnel amiben 30 ember is elfér.
Vagy 3 szintes apartman 2000ft ifával felszerelve fõzésre, csak ágynemûhuzatot kell hozni lol mi?
Elõnye h bármikor szabad a kecó mi döntjük-el mi merre.
Posted 2010. June 21. - 00:43
Posted 2010. June 20. - 22:22
Engem a radiátorhoz vert a szülész, gondolta megvicceli a muttert, hogy halva születtem, oszt mégsemLökött...
Az én fejem sem túl mûvészi. Születésemkor az orvos sírt fel, nem én.
a fónagysági szállással mizu? nekem meg még aszondja meg valaki h besenyõbõl hogy jutok át szentpéterre a 26-ost kikerülve? ecsegrõl nincs valami földút szentpéterre?
Fónagyságával nem beszéltem, általános tendencia,hogy a hétköznapokon gyerekek erdei táboroznak, így szombaton déltõl szabad a kéró hétfõ reggelig, néhány hétvégén egy évben.
Besenyõbõl eljutsz ecsegig a sajó mentén lévõ aszfaltos úton, ecsegnél ki a vasutállomásra, a temetõ felé és a sínek mellett van egy földút, ami bevisz péterre. Esõ után hatalmas tavak keletkeznek, amit mûvészien lehet kerülgetni.
Na holnap telefonálok már egyet kettõt és megkérdem mi a helyzet konkrétan szállás ügyileg.
Posted 2010. June 20. - 22:08
Az én fejem sem túl mûvészi. Születésemkor az orvos sírt fel, nem én.
Posted 2010. June 20. - 18:03
Bár velem is lehet ijesztgetni ha nem beretválkozok...ha igen akkor meg elkérik a bótba a személyimet is....
Posted 2010. June 20. - 17:53
vagy szépet írtál...nem tudom pontosan.
Posted 2010. June 20. - 17:49
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. June 20. - 17:46
Kíváncsi vagyok a búrátokra.
Posted 2010. June 20. - 16:51
alszik a rosseb
nappal bringázolunk, este meg kapcsolunk hülyezenét is megiszunk 1,5 tálca sört fejenként
Posted 2010. June 20. - 15:13
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. June 20. - 11:43
Posted 2010. June 20. - 11:11
Cobranco: irigylésre méltóan szép helyeneken jártatok
Posted 2010. June 20. - 03:16
Megnéztem a you tube-on a videóidat piszok jók, így kommentárral gratu hozzá. Remélem csinálsz még sok hasonlót. Jól értettem a kezedben volt a kamera? Azt hittem valami sisakra szerelhetõ technikával csináltad.
Köszi,...és yes,ez kézikamera,nehezebb feladat viszont nem remeg annyira.
és yes,lesz még hasonló és bár nem ide vág,de ha már rákérdeztél itt van a tavalyi alpoktúrám rövid összefoglalója:http://www.youtube.com/watch?v=ON-t4_884Jg
Ui:Üdv a Kecslemétieknek...3 évig szenvedtem ott a fõiskolán valamikor az ókorban,jókat lehet arrafelé bringázni,különösen a "környezõ hegyekben"
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Posted 2010. June 20. - 03:01
A tavi programokról tegyetek le/körverseny,csobbanás/,a halfináncok az életük árán is megvédik a tavat.
Ráadásul péntek szombaton engedélyezett az éjszakai horgászat,ilyenkor fél miskolc kinn van.
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Posted 2010. June 19. - 18:39
Posted 2010. June 19. - 11:29
6-7 jónak tûnik
4. szülinapom E!
Csak ennek az örömére megrendezném
Tegnap is kimentem, mert jólesett a korábbi tekerés. A tót nem lehet körbetekerni, mert a 2 patak ami táplálja elmosta az egyik hidat teljesen, a másikat félig, és bokáig érõ iszapot terített végig az ösvényen. Átmentem az iszapon, a félig ledõlt hídon, aztán meg ugyanott vissza, mert a másiknak csak a talapzatai maradtak, akkorát meg nem tudok ugrani
Korábban kérdezték h vonattal+ tekeréssel megoldható-e. A batyut eltudom vinni kocsival Sajószentpéterrõl, kitekerni pedig felfelé 29 perc volt nekem, lefelé hátszéllel meg 28 A tóparton már voltak szúnyogok, a vízben meg annyi a hal hogy a felszínt smárolják, úgyhogy fedetlen kukaccal nem ajánlom majd az iccakai pancsit mert Marcsa helyett egy harcsa cuppanhat rá. Felhúztak egy új horgászházat is a tóbüféhez, így most már éjjel nappal lehet venni jegyet, vagyis õrzik a tóvat a halfináncok. Régen legalább észjaka nyugalom volt.