nekem is van:Caprine Boomer17",2000-es szürke 7005-ös alu!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
CC-s gépvásárlás - mit javasoltok ?
Indította
Sniper
, 2002. szeptember 20. 16:16
Írta 2002. szeptember 21. - 10:14
Írta 2002. szeptember 21. - 05:07
Vedd meg az én vázam! Ott van a kínál-ban és elég jó, (az árához képpest mindenkép) fél év múlva biztosan fog még mûködni.
Írta 2002. szeptember 21. - 00:49
Nem az a kérdés, hogy mit, hanem hogy mennyibõl...
elõször saccolj meg egy elérhetõ árat, aztán abból lehet kiálmodni valamit.
de szerintem ilyen 100-150e környékén gondolkodj, ha azt akarod, hogy fél év után is minden mûködjék...
cAb
elõször saccolj meg egy elérhetõ árat, aztán abból lehet kiálmodni valamit.
de szerintem ilyen 100-150e környékén gondolkodj, ha azt akarod, hogy fél év után is minden mûködjék...
cAb
Írta 2002. szeptember 20. - 16:34
Van a fórumon egy eldaó Trek Fuel 100, na az aztán tökéletes CC-re, az ára rengeteg, de baráti !
De van ám ilyesmi topic is...
De van ám ilyesmi topic is...
Írta 2002. szeptember 20. - 16:16
Én jelenleg outizom ,de gondolkodom azon ,hogy jó lenne egy monti is ,mivel nagyon szeretek(nék)erdõben tekerni. Viszont a montik terén nem rendelkezem tapasztalatokkal. Az érdekelne ,hogy ti milyen gépet ajánlotok és az kb. milyen árból jönne ki. Nem vmi. méregdrága gép kellene ,de már hozzászoktam outin ,hogy a gép kifogástalan ,megbízható alkatrészekbõl ,ez számomra fontos. Ez egyébként csak jövõre valószínü ,de fel szeretném mérni ,hogy mire számítsak. SZOVAL MIT JAVASOLTOK ?