Ok meggyõztél, akkor Lilla felõl.
A hátsó utat meghagyjuk a subarusoknak!
Ugyan már! Tavaly sem voltolyan vészes Eger felõl

egyébként hova is megyünk?

(tudom-tudom keressek vissza - gprs mobilneten? lécci had ne

köszke
Ok meggyõztél, akkor Lilla felõl.
A hátsó utat meghagyjuk a subarusoknak!
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Mindet!Igen!Igen(bár nemtom miazMilyen filmeket vigyek? Lesz prolyektor? Dárcot vigyek? Páleszre van igény? Fõzés lesz? van egy fasza dedikált tésztaszûrõm, de másra is jó
Hólapátot viszek, de csak titokban!
Ha jól megy a héten a meló, már pénteken 2 re kimegyek, majd megtudom hova. Kocsiban van hely lomoknak.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
NE ÍGY! NE ÍGY!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Ugye csak viccelsz! Bíztam benne, hogy végre tekerhetünk együtt!Sajnos nagyon úgy tûnik hogy nem tudunk menni , munka miatt
Ok meggyõztél, akkor Lilla felõl.igaz h én már rég voltam otthon, de ha fagypont körüli hõmérséklet van (márpedig itt valószínû h az lesz) akkor felejtsd el!
csakis lilla felé
Picasa _Alex_
engem apukám fog szerintem felvinni pénteken valamikor napközben,ha már délelõtt mentek akkor délelõtt,de ha csak délután lesztek akkor csak délután megyek:)még 1 bringást+bringát el tudunk vinni,na meg még jó pár csomagot.
Miskolc-Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt vajon járható?
Lilla felõl szinte mindig járható, mert arra járnak a buszok.Kocsival engem inkább a Miskolc-Lillaföred-Hollóstetõ-Bükkszent útvonal
érdekelne. Ott nagyobb a forgalom, mivel Eger felé megy, meg busz is jár,
Ebbõl gondolom, hátha jobban odafigyuznak rá takarításilag.
Picasa _Alex_