Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó | 2010. február 12-14. Bükkszentkereszt
Posted 2010. February 12. - 10:38
nincs hozzá baki, sima túracipõben meg érdekes lenne, marad a kocsi.
Szerintetek szombaton mikor körül kéne mennem, úgy, h. legyen is ott valaki?
(ha valakinek cuccolni kell szombaton, akkor szóljon, amit tudok, felhozok)
Posted 2010. February 12. - 10:20
2. Répási Bálint
3._Alex_
4-5. Úszónéni+Lor
6-7 Pézsé + az asszonypajtás.
8. Whist
9-10. H.Zoli+Kriszta
11. Trifó
12-13 Clio és Viktor
14-15 Laciklon+Babi
16. Jaszay79
17. BBreki ???
18. Savanyú
Így helyesebb a lista, remélem nem kavartam bele (magamat kihúztam).
Lapot küldjetek, jó szórakozást.
1.jegescápa
2. Répási Bálint
3._Alex_
4-5. Úszónéni+Lor
8. Zoomstag (ha minden összejön)
9. Whist
10-11. H.Zoli+Kriszta
12. Trifó
13-14 Clio és Viktor
15-16 Laciklon+Babi
17. Jaszay79
18. BBreki ???
19. Savanyú
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2010. February 12. - 08:18
Úszónéni: Ha nem késõdélutánra gondoljátok az érkezést, lehet ketten hozzátok csapódnánk....
Egy óráig dolgozok aztán hazajövök megebédelünk és indulunk. Kb.három körül. Fehérkõi dózeren fel, az olyan 1,5 óra, Fehérkõig, onnan már nem sok Bükkszent.
Posted 2010. February 12. - 07:24
Posted 2010. February 12. - 06:18
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Posted 2010. February 11. - 23:49
2. Répási Bálint
3._Alex_
4-5. Úszónéni+Lor
8. Zoomstag (ha minden összejön)
9. Whist
10-11. H.Zoli+Kriszta
12. Trifó
13-14 Clio és Viktor
15-16 Laciklon+Babi
17. Jaszay79
18. BBreki ???
19. Savanyú
Gabibá: Jaja, ha felfér, mindenképpen! Köszi!
Icce:Nyugi majd megoldjuk, olyan még nem volt hogy ottmaradtunk!
Sajna vannak ilyen érdekes üzleti érzékû szállásadók.
Nálam eddig szevezésileg az etalon a Tamás kunyhó Gyulával, ahol tavaly elõtt voltunk. Kivettük az egész házat húszér/éjszaka(14 férõhely). Zseniális szervezésemnek (najó, a szerencsének ) köszönhetõen mindkét éjszaka 14-en voltunk, pedig mindhárom nap jöttek-mentek az emberek.
A weblapon az volt írva hogy elõleg 20%. Felhívom elõtte:
-hova utaljam az elõleget?
-hagyd a fenébe, majd utólag fizetünk!
Vasárnap délután: -Akkor itt a negyvenezer ahogy megbeszéltük.
-Örülök hogy itt voltatok!
-Mi köszönjük!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. February 11. - 23:27
Kajával mi van akkor? Valaki csinálja, vagy készüljön mindenki magára?
Posted 2010. February 11. - 23:14
Posted 2010. February 11. - 22:44
nem egyszerûek az emberek
én: 70 287 1658
Alex: 5L szokásos?
csörögj rám vmikor, ha igen, mer' holnap még dolgozom
valszeg csak péntek este érek fel, s szombaton huzok is vissza, tehát egy vendégéjszaka:-)
Posted 2010. February 11. - 22:39
numero uno:
Szállás!
Sorry, hogy ilyen töketlen vagyok, de én mindig optimistán bízok az emberekben aztán persze a nagy részük beszopat sajnos.(nem rólatok van szó)
Most már nem tudom követni hol áll a szállás ára jelenleg!
A nõ a héten 3x is hívott a baromságaival. Kiderült hogy mindenféle program lesz bükkszenten a hétvégén, tehát lesz hepaj a faluban is, mondom oke rendben. Azt mondja persze megdumáltuk miénk a ház stb. másnap hív hogy akkor mégis befizeti az IFA-t mert nem akar megbukni ha már ilyen buli lesz a faluban, írjuk be magunkat a vendégkönyvebe, mondom jó!
Tegnap megint hív felajzva, hogy sokan hívták szállás miatt, ugye leszünk 20-an, mert ezt beszéltük meg! Mondom azt beszéltük, hogy a végsõ létszámot nálunk sose lehet tudni(ezzel kezdtem mikor legelõször felhívtam), de hét közepén azt mondtam úgy néz ki 15-en biztosan leszünk!-Jó-jó de legyünk már huszan, ne akarjak én kicseszni vele! Szedjek össze 20 embert biztosra! Honnan? kérdem én? Garantáljam? Csókolom komolyan tetszik gondolni? Hát hogy most sokaknak kiadhatná a házat! Hát mondom minket nem zavar adjon másoknak is szállást 5-8 embert biztosan berakhat még! NEm-nem Õ megígérte hogy egyedül leszünk, így legyen 20 ember! Pofám leszakad, majdnem rábasztam a telefont azzal, hogy akkor mi most szépen visszamondunk együtt 30-40 vendégészakát aztán adja ki okosan annak az 5-10 embernek hétvégére a házat! Kis matekkal rájöhetne, hogy nem minket érdemes basztatni csak Õ veszíthet! Szóval nem tudom hol járunk anyagiakban, de majd én kiverekszem a tisztes árat, annyi emberre amennyien leszünk! (kár volt a legelején belemenni ebbe a számla nélküli dologba, de mindenbõl tanulok, soha többet ilyet)
egyben bízom még, hogy nem õ hanem a férje lesz ott holnap, talán az értelmesebb és tudok vele beszélni...
Szóval én 3-ra megyek fel, bringát viszek, de készülök inkább gyalogos mókára, azon gondolkodom egy hóláncot még nem ártana valahonnan keríteni! Aki korábban ér fel, puhítsa a csávót
Ja lehet még megszopattam magam és elígértem a kocsim vasárnap reggelre, ami ciki ha én azzal megyek(márpedig igen), lehet le kell jönnöm vasárnap hajnalban, viszont a pénzzel elszámolni meg vasárnap délben jönnek a tulajok, mást meg nem szopatnék meg ha nem muszáj, ha nem sikerül tisztázni a dolgot holnap. Akkor viszont megint nem tudom mi lesz de majd megoldom ill. holnap kiderítem mikorra ígértem el a kocsimat hülye fejjel
asszem ennyi mára, ha valakinek valami kell hívjon a fentebbi telszámon! 0-24
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2010. February 11. - 21:22
ha valakinek kell akkor ezen tud elérni telefonon:
húsz-ötkilencvenhét-nyolcvan-kilencvenkettõ
elvileg ez régi szóval akinek megvan az az
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2010. February 11. - 21:12
Biztos nem tévedünk el!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2010. February 11. - 21:06
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. February 11. - 20:46
De a bringázást se kellene kihagyni! Hó ide-oda, legalább próbáljuk meg!
Mi kb. 16 órára érünk oda.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2010. February 11. - 20:29
Posted 2010. February 11. - 20:25
Posted 2010. February 11. - 19:57
Posted 2010. February 11. - 19:50
Hol is lesztek akkor? ifitábor megint?
akkor sztem ilyen koradélután felé kiegyek, hátha egy iszogatásba csöppenek
Posted 2010. February 11. - 17:40
Szerintem szombaton a délelõtti órákban (9-10) elindulunk és nyomunk egy túrát. Tudod valkinek a telszámát? Enyém az adatlapomon megtalálod.Mikor érdemes kimennem kb?
Picasa _Alex_
Posted 2010. February 11. - 16:31
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!