Jelentkezz be Regisztrálj
10 év 100 lapszám után búcsúzik a kéthavi nyomtatott Bikemag
Posted 2009. December 20. - 12:45
Posted 2009. December 20. - 12:43
Szerintem Magyarországon webes tartalom kétféle van, amiért hazánkfia fizetni hajlandó: pi*a és lopott film-szoftver.azt' ha esemeses elõfizetéses hozzáférõs/hó lenne a komolyabb tartalom?
szerintem.
s akkor a giggantikkus nyomda/terjesztés mittomén kõccséget lehet alkatrészvásárlásra használni ,s télleg tesztelni stb..
nem?
Külföldön ez kicsit másképp megy. Csak annyira, hogy a fórummotorban asszem 3 éve van olyan opció, hogy témakörök-topikok csak elõfizetés után lennének elérhetõk.
Másrészt: kurvára nem lenne kedvem a hazai esemes szolgáltatóknak 50% "jattot" tolni - a PayPal pedig kvázi elfogadtathatatlan itthon... Ennyi.
Posted 2009. December 20. - 12:35
szerintem.
s akkor a giggantikkus nyomda/terjesztés mittomén kõccséget lehet alkatrészvásárlásra használni ,s télleg tesztelni stb..
nem?
Posted 2009. December 20. - 12:19
Jól értem, hogy "ránézésre" alkotsz véleményt a tartalomról? Az szép.ez nem méltó bucsuzás olyan mintha hamar akarnának szabadulni a dologtól es csak valahogy legyen meg a századik,öszelett csapva.méltatlan a volt szinvonalhoz,lehet elsem olvasom.
Posted 2009. December 20. - 11:51
Posted 2009. December 19. - 00:45
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. December 19. - 00:34
Az online Bikemagot egyre valószínûbb, hogy miszlikre tépjük és valami egészen más módon rakjuk össze újra. Szezonra mindenképp kiderül.
Posted 2009. December 19. - 00:27
A 90-es évek legvégén kezdtem érdeklõdni a bringázás iránt, akkor még egy acélvázas montival nyomtam. (meg most is de ez más tészta) Az újságot talán úgy egykét évvel késõbb fedeztem fel haverom ajánlotta. Aztán rá is álltam, néha még vettem mellé Bringa magazint is, lényeg hogy több évig, talán úgy 2003-ig folyamatosan vettem. Nosztalgikus, hogy a mostani szám 97. oldalán a kiköszöntõ mellett van pár címlap. Na ezek közül tisztán emlékszem a másodikra meg a harmadikra. Ahogy rázoomolok 2000. októberi.
Akkoriban ,ahogy olvastam az újdonságokat rájöttem bizony nekem is aluváz kell. Volt egy szám, amiben talán Ardó Tom nyomja a Polaris extrémjével, nagyon vagány volt még akkoriban az egy sebesség, extrém meredek lejtõkön csorog le gyök kettõvel, talán így volt a szöveg. Na akkor gondoltam, jólesz nekem a polaris . Aztán eltelt az év, lett polar-x belõle mert az váltotta, az volt az egyik legkedvesebb gépem, pár évig hajtottam, mikor ellopták. Na akkor abbahagytam bringázást bikkmakkot mindent, majd csak 2006ban raktam ujra össze egy gépet, de igazán csak idéntõl kezdtem újra bringázni. Bikkmakkot is csak most vettem ezt az utolsót.
Én nem tudom hogyan tervezitek ezt a netes megjelenést, mert bár szûntek meg más bringás újságok is ahogy írtátok, de az újsághoz hasonló színvonalú netes oldallal sehol nem találkoztam (különben mindig azt bújnám).
Mindenesetre én köszönöm az eddig folyamatosan javuló színvonalas munkát és sok sikert kívánok a folytatáshoz.
Posted 2009. December 09. - 22:51
Posted 2009. December 09. - 22:38
Posted 2009. December 09. - 22:23
Posted 2009. December 08. - 22:37
Most pöcköltük át a nyomda szerverére az utolsó lapokat, tehát még pár nap... Holnap felteszem az elõzetest a portálra.Mikor jön a nov-dec lapszám, én is várom. Már hülyének néznek az újságosnál.
Posted 2009. December 08. - 22:35
miert egyik naprol a masikra varod a valtozast?
Mert sajnos az újság is hasonló gyorsasággal tûnik el. Én is várom már a beígért változást!
Hihi ez jó, nézd csak meg mikor regisztráltál ide (2001 10 31)? Ilyen lassan telne az idõ? Nem tegnap indult a bikemag.hu, megjelenésben is a sokadik verzió ez már.
Nyugalom uraim, csillapodjanak!no jah, csak amig volt nyomtatott verzio, addig a honlap csak "masodlagos" volt. zOrg tobbe-kevesbe egyedul csinalta amellett hogy a nyomtatott ujsaggal is van meloja.
ha ezentul nem lesz papir bikemag, az azt jelenti hogy felszabadul egy par extra ember, es tobben fognak dolgozni foallasban a honlapon, nem Zoli egyedul, felmunkaidoben. eszreveszel itt nemi kulonbseget?
csak mivel meg nem jott ki az utolso szam, gondolom annak az utomunkalatai folynak. plusz valoszinuleg kell egy kis ido hogy atszervezzek a dolgokat. nem pici valtozasok mennek most vegbe.
ja persze nem muszaj toleransnak lenni, nem muszaj belegondolni hogy vajon mi zajlik le most, nyilvan sokkal egyszerubb kovetelozni es turelmetlenkedni. [amint azt a mellekelt abra kitunoen mutatja]
csak ez nem tul felnott dolog. szerintem.
Egyrészt Tamáska amit utoljára ír, szinte pontosan fedi a valóságot.
Másrészt most az egész honlaposdival is olyan helyzetben vagyunk, hogy most lehet 19-re lapot húzni.
Van egy ötlet, a szoftver január végére kész lehet, és "kidobnánk" a jelenlegit. Vagyis az egészet. Vagyis az apróhirdetõt nem. Vagyis azt is szeretnénk már egy sokkal használhatóbbra. Vagyis...
Megy a mérlegelés 1000L. Bármelyik irányba is lépünk tovább, nagyot vagy merészet, de leginkább mindkettõt kell tenni. Én addig is erõltetem a "robbantsuk-szét-és-rakjuk-össze-újra" változatot.
Nagyon izgalmas lesz 2010 elsõ negyede.
Posted 2009. December 08. - 20:03
a Pr...g-nál (Csongrádi sgt.) hamarabb megkapod mint az újságosnál:)Mikor jön a nov-dec lapszám, én is várom. Már hülyének néznek az újságosnál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2009. December 08. - 19:57
ha ezentul nem lesz papir bikemag, az azt jelenti hogy felszabadul egy par extra ember, es tobben fognak dolgozni foallasban a honlapon, nem Zoli egyedul, felmunkaidoben. eszreveszel itt nemi kulonbseget?
csak mivel meg nem jott ki az utolso szam, gondolom annak az utomunkalatai folynak. plusz valoszinuleg kell egy kis ido hogy atszervezzek a dolgokat. nem pici valtozasok mennek most vegbe.
ja persze nem muszaj toleransnak lenni, nem muszaj belegondolni hogy vajon mi zajlik le most, nyilvan sokkal egyszerubb kovetelozni es turelmetlenkedni. [amint azt a mellekelt abra kitunoen mutatja]
csak ez nem tul felnott dolog. szerintem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. December 08. - 18:36
Hihi ez jó, nézd csak meg mikor regisztráltál ide (2001 10 31)? Ilyen lassan telne az idõ? Nem tegnap indult a bikemag.hu, megjelenésben is a sokadik verzió ez már.
Posted 2009. December 08. - 18:25
Posted 2009. December 08. - 12:39
Amugy kulfoldi (szloven) elofizeto vagyok, es meg kell dicsernem a Bikemagot, mert nalunk Szloveniaban nincs ilyen minoseges kerekpar-magazin. Persze - kisebb is a piac..
Hat, sok sikert a honlappal..
Posted 2009. December 07. - 14:07
Mert sajnos az újság is hasonló gyorsasággal tûnik el. Én is várom már a beígért változást!
Posted 2009. December 07. - 13:46
RAUH-Welt
B E G R I F F