Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Valami FR/enduro kene ja. Ilyen pihe-puha lagysag, mint Beg vagy Jorus gepe. Meg persze eros is legyen. Csapatos gep, semmi deha. DH nem az en mufajom, ezt mar akkor tudtam mikor megszulettem ezzel a francos teriszonnyal. Viszont a merevfarut nem cserelem, kene egy masik melle, de ahhoz meg penz kene. :)

Es, hogy on tema is legyen, most ugy nagyjabol kesz a gep. Meg kell majd egy jofele REBA es csok. Persze bizbaszokat lehet cserelgetni, meg ami elhasznalodik de nagyjabol megvan amit akartam. Most mar az spd is ugye :)

mi van, Al köll fully ? :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Amugy mit szamit milyen hosszu a kormany? Nekem pl. a CC gepen Truva XR van ami CC/FR, abbol is az ami kevesebbet emel. Gyarilag 680mm volt, de alapbol vagattam 650-re es a mai napon lett 620-as. Most jo. Most stabil, most orulok neki :) A lenyeg, ha hosszu vagni kell belole, nemtema. Csak rovid ne legyen :)

Nem szeressük gányolást.
thez meg szerintem elnézett valamit. Hone hajtómûvet akarok, nem féket. Az már van; Hayes HFX MAG. Most "6-s, az új paripán majd "8-s pizzával.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Amugy mit szamit milyen hosszu a kormany? Nekem pl. a CC gepen Truva XR van ami CC/FR, abbol is az ami kevesebbet emel. Gyarilag 680mm volt, de alapbol vagattam 650-re es a mai napon lett 620-as. Most jo. Most stabil, most orulok neki :) A lenyeg, ha hosszu vagni kell belole, nemtema. Csak rovid ne legyen :)

Syntace-bõl nincs OS. Easton 685mm széles, ahogy Truvából se találtam rövidebbet. Az Answer is 685mm-s. Race Face Evolve DH lesz. 660mm, csak 340gr. Majdnem kétszer annyi, mint a mostani. Bár végül is belefér. Az új váz kb. 100gr-al lesz nehezebb a mostani Serpens-nél. Az 150gr plussz belefér.

Enyim Paripa

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Milyen nyeregre gondoltál?

szvsz Saint féknyeregre gondolt.

edit: OverSize(d?) /31,8/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Syntace-bõl nincs OS. Easton 685mm széles, ahogy Truvából se találtam rövidebbet. Az Answer is 685mm-s. Race Face Evolve DH lesz. 660mm, csak 340gr. Majdnem kétszer annyi, mint a mostani. Bár végül is belefér. Az új váz kb. 100gr-al lesz nehezebb a mostani Serpens-nél. Az 150gr plussz belefér.

bocs álmos vagyok, mi az OS ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Semmit. Hulye vagyok, az van. Trigger shifter. Na ezt jol nem olvastam csak azt, hogy sram. Szal pockolost raksz ra es mar meg is van. Ako minden jo, mehet ra a saint es adod ide :beer:

mi van, Al köll fully ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

megéri saint a hone helyett azt a +5ezret rádobni
16e egy saint nyereg

Ha a 800-s szériájú, három tányéros Saint-et nézem, az is 15 rókával drágább a Hone-nál. A 805-ösról meg ne is beszéljünk (majdnem 40 pénz különbség).
Milyen nyeregre gondoltál?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Semmit. Hulye vagyok, az van. Trigger shifter. Na ezt jol nem olvastam csak azt, hogy sram. Szal pockolost raksz ra es mar meg is van. Ako minden jo, mehet ra a saint es adod ide :beer:

Most a pöckölõsön mit értesz?

Enyim Paripa

Let the people speak

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
megéri saint a hone helyett azt a +5ezret rádobni
16e egy saint nyereg

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Az eston Monkey Lite DH hol cc?:D

lehet hogy azon nagyvonalúan átsiklottam, és a syntacre koncentráltam...:)
bár ippeg abbú is van déhás cucc....

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Az eston Monkey Lite DH hol cc?:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Nezd meg az Easton es Syntace cuccokat ;)

azok is elég cc-s cuccok...és igen jó forgalmazóval rendelkeznek nálunk...:)
syntace kormányom amúgy lesz...63centi széles 1/2 collt emel, karbon,168 gramm , és 150euro

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Igazad van, mert ha egyébként is meg kell keresnem Iljicset, akkor egy kormánnyal több vagy kevesebb, már nem számít.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

ugyanazt csak 2 féle képpen mondjátok...trigger

a deus gyenge lesz sztem durvulni... az elég grammozós cucc...

Az a gond, hogy relatíve szûk a választhatók köre. "5 collnál nem akarok hosszabbat/szélesebbet, mert méretben ez jött be a legjobban. Ha nem muszáj, nem szeretnék fûrészelni. Versenyarcon kívül itthon nagyon nem találtam mást ebben a méretben. Van az Evolve XC/LR/OS, ami nincs a faktor árlistájában, bár a katalógusba belerakták, meg a Deus ami az árlistán is szerepel. Egyéb ötlet? Gondolkodtam még FSA-ban, mert a mostani nagyon bejött, de ez nagyon XC-s. Nem OS és "csak" 190gr. Azt viszon megint csak kintrõl lehetne behozni, és nem biztos, hogy ebben a márkában Iljics tudna segíteni. Bár nem lenne rossz, FSA csapágy+stucni+kormány.

Talán még Answer Protaper OS, mert az "csak" 660mm.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

ugyanazt csak 2 féle képpen mondjátok...trigger

a deus gyenge lesz sztem durvulni... az elég grammozós cucc...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az LX-em szarakodik ez teny. De mas ilyet nem tapasztalt meg vele. Egyebkent ha jol emlekszem nem irtam, hogy shimano valtoval, hanem azt irta, hogy pockolos karral. Marpedig a SRAM-nak is van pockolos, ami jobb, mint a shimanoe :) A saint-et megertem, en csak arra gondoltam, hogy a Saint gyonyoruuu. A hone pedig egy mas szinu LX :)

Al!
A Saint azért árban elég súlyos a Hone-hoz képest. Shimano váltót pedig többet nem veszek. Legalább is hátra nem. Volt már, nem tetszett. A SRAM hibátlan, tökéletesen mûködik, és annyit kapott, hogy attól már több "S" is tönkre ment volna. Egyébként hogy is vagy te az LX-el? Vasárnap nem dícsérted agyon.

Enyim Paripa

Let the people speak

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A Mallet jo dontes, de ez tulajdonkepp milyen bringa is lesz? :)

Lassan, de biztosan haladok AM-bõl a DH felé, de amíg nem szagoltam bele igazán, nem szeretném teljesen elkötelezni magam. A vázcsere mindenféleképpen esedékessé vált, mert a Serpens már nem jó arra, amit most mûvelek vele, és mindenféleképpen össztelósban gondolkodtam. Igyekeztem egy olyan vázat választani, ami elérhetõ, meg tudom fizetni, és nem kell tartanom attól, hogy szétesik, ha komolyabb terepre merészkedem. Fõleg veletek.

Al!
A Saint azért árban elég súlyos a Hone-hoz képest. Shimano váltót pedig többet nem veszek. Legalább is hátra nem. Volt már, nem tetszett. A SRAM hibátlan, tökéletesen mûködik, és annyit kapott, hogy attól már több "S" is tönkre ment volna. Egyébként hogy is vagy te az LX-el? Vasárnap nem dícsérted agyon.