Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Mennyie igazad van country barátom...de van itt még egy dolog. én hiába tekerem ki azokat, attol még nem fog átfordulni a 24"-es kerekem mivel ott vannak a féktüske szuport...az a két kiállo b... ami oda van heggesztve a vázhoz, engem az érdekel, hogy azt hogyan lehet lemüteni.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
én rohadt komolyan gondolom. veled ellentétben aki nem értem miért akarja szétbarmolni a bringáját. miért nem elég neked ha kitekered a féktüskét? elég sok gyártó megelégszik ennyivel ha nem csak tárcsával használható vázat készít de mégis azzal szállítja a gépet.

esetleg nem vagy tisztában a saját bringáddal. a féktüske az a sötét barna /nem aluminium/ dolog amit akárcsak a telókból a vázból is ki lehet tekerni.

de én nem tépem a szám tovább errõl ebben a topikban.

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
ezt most komolyan is gondolod vagy csak viccelsz, bár  fogalmam sincs hogy mi történne "kicsavaráskor, de azért nem ugy néznek ki azok a heggesztések, hogy csak ugy simán le is jönnének a tüskék...gondolom a támvilla is megérezné.nem?

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
fogsz egy kulcsot talán tizest és kitekered.
de szerintem kanyarodjunk vissza az eredeti témához.

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
ok bringás szempontbol lehet de mint mondtam itt siralmas minden...és tudom, mert sok helyen jártam europaban, de talán itt a leg... na nem is tudom milyen kifejezést irjak, el kell jönni...és meg kell nézni...olyan mintha a jurasic Parkba lennél, csak nincsenek dinok, csak ösemberek...komoolyan.
Na de ne térjünk le a lényegröl...azok a Hayes fékek pl. jok, vagy sem...akkor meg...ha 24" kekeket rakok akkor el kell távolitanom a féktüskéket...azt hogy lehet a lehetö legszebben és leg kiméletesebben elvégezni?

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Ja tényleg olvastam is a bemutatkozásodat  csak elfelejtettem!

Szerencsés vagy hogy van a közeledbe ilyen szép hegy!Mondom én mint alföldi ember!

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Ebbe a k... romániban...Gyergyoszentmikloson. Itt minden szar szerencsére hegyek megy sziklák vannak..de csak az.

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Nincs ellenvetésem a 24"-os kerekek ellen!Csak kiváncsi voltam milyen okból választottad!

Egyébként hol lax hogy ilyen kicsi kis 1500m-es csúcsok vannak a közelben?

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
1500 m magas az hol van ..?  

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
ohoo...vár csak, mert én nem hajtom kifele(taszitom)...szerintem egy tonna izom sem lenne elég ott kinyomni egy ilyen bicával...ok egy cc-s kinyomja valahogy egy darabig, de van egy-két merészebb sziklás rész ahol szerintem taccsot adnának...a tetö 1500 akárhány m magas az alja meg 800 körül és az ut kb. fogalmam sincs hogy hány km..talán ugy 7..8..9..de azt max. 10 perc alatt le lehet gyurni még ha pihensz is...igaz vannak részek ahol hajtani is kell de az nem nagy ügy.
A 24"esek meg kellenek legalabbis ugy érzem...azaz szeretném...de nagyon  :)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
ahham ..

hat ha maszni is akarsz vele akko szedd osze minden erod.. mert azokat a gumikat taposni kell majd ..de csicsitnagynak tutik abba a vazba ey olyan gumo .. jo jo jolnez ki ...de kell az..??

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
ez az egész egy beteg embernek keszül...aki én lennék...és szabad perceimbe kitaszitom a bicot a közeli hegyekbe és legyurom onnan a lényeg hogy minél gyorsabban és minél meredekebröl...ez az egész pont passzol az iq szintemmel...és még néha rendezünk DS-t...freeridot. Ez a bica azért készül, mert a szerencsétlen MALI-t 2x eltörtem es most meg elgörbitettem a farát. Remélem ez kibirja egy darabig.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
En szimpatizalok a 24" -el hatul .. de nem raknek 2.7 est ha elol 2.6 van ... mire is keszulne ez..?

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
mert tul magasban vagyok  :) na nem...valahogy szimpatikusabnak tünik nekem a 24" na megy jobb a külcsi is...de van kézzelfoghato haszna is...alacsonyabban van a sulypont ... ritkabban billensz ki...vagy tudomisen.  :) azt akarok rakni és béke  :) baj? vagy netalan van valami hátránya is?

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Ok de akkor milyen gumit rakhatnék be hátra ami 24"-es es meg minöségi is? ???

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Engem az érdekel nagyon hogy mért akarsz annyira 24"-os kereket hátra??

Jules152

Jules152

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
nem hinném, hogy a 2.7-es külsõ belefér a polar x-be  :)

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Mit szoltok az alábbi konfiguráciohoz...ötleteket és hozzászolásokat várok, esetleg a véleményeteket, hogy mi jo, vagy mi nem:

Váz:Polar X 2002
Monoblokk:Truvativ ISIS DH
Hajtokar:Truvativ Hussefelt DH
Láncfeszitö:Truvativ Hussefelt
Pedál:Funn Soljam Vipers
Kormány: A-Mazing Toys Slugger
Kormányszár:Funn Head Huncho
Felni elöl:Ritchey Disc-OCR Rim 26"
Felni hátul:SunRingle Singletrack Disc FR/DH Rim 24"
Gumi elöl:Duro Wildlife 2.6 26"
Gumi hátul:Maxxis HighRoller  2.7 24"
Hátsoagy:Shimano Deore M525 Disc Hub
vagy Magura Gustav M
Headset:Cane Creek Aheadset TANK
Fékek:Hayes HMX-1 (cable activ.)
Válto hátso:Shimano XT vagy SRAM
Villa...még nem tudom...Mozo vagy InSync

Nem lebeszéléseket várok, hanem jozan tanácsokat

Köszönöm!!!!

Blazsev

Blazsev

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
rakok is csak legyen kész...kormánycsapágy megvan, a két kerekem már alakul megvannak az XT agyak ,megvettem hátra is a Sram tárcsát vadorzó lesz már csak két felni kell...na meg esetleg egy rock guard hajómû...az még jó lenne...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Az szép lesz! ha majd kész lesz rakj föl képet! Gondolkodtam én is, hogy lefestem a  boa-t.