Az a tatyó nekem is tetszik!
Én most kaptam karácsonyra egyet, igaz nem ennyire komoly, de a túrákhoz jó lesz.
Nos? Nem mész kipróbálni a hóban? Nagyon tuti, ha érdekel, hogy milyen gumit csináltam, a Szöges gumi topic-ban megtalálod.
Nehogy azt mondd, hogy még nem is mentél vele!
Az össztelósról meg csak annyit: megszokás kérdése, sok esetben kényelmesebb és elõnyösebb, mint egy merev farú gép.
Mégegyszer: Sok sikert hozzá, várom a tapasztalatokat!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2002. december 26. - 00:46

Írta 2002. december 26. - 00:02

Nekem tetszik ez a gép!!! Komolyan!!! Szerintem jó darab!!! 
Az RST villa meg még jobb is mint az enyém!!! Nekem egy Zeta EL-em van...

Az RST villa meg még jobb is mint az enyém!!! Nekem egy Zeta EL-em van...
Írta 2002. december 25. - 23:39

Írta 2002. december 25. - 23:37

Szia Lovasgabi!
Örültem a hozzászólásodnak.
Az az igazság,hogy ebben szinte minden kompromisszum... ;D
Volt egy régi bringám,a rugóstagon,a hajtómûn,az elsõváltón és a nyeregcsövön kívül minden arról van... szégyen,nem szégyen :-\
Az össztelós ötlet csak úgy hirtelen jött,a bringás barátommal nézelõdtünk a boltban és volt ez a váz olcsón.
Lehet,hogy nagy sz*r,de bizalomgerjesztõen néz ki és vállaltuk a kockázatot ;D ;D
A kulacstartó...,hát igen,de most vettem italtárolós Tatonka hátitatyót,abból fogok inni
Üdv
Örültem a hozzászólásodnak.
Az az igazság,hogy ebben szinte minden kompromisszum... ;D
Volt egy régi bringám,a rugóstagon,a hajtómûn,az elsõváltón és a nyeregcsövön kívül minden arról van... szégyen,nem szégyen :-\
Az össztelós ötlet csak úgy hirtelen jött,a bringás barátommal nézelõdtünk a boltban és volt ez a váz olcsón.
Lehet,hogy nagy sz*r,de bizalomgerjesztõen néz ki és vállaltuk a kockázatot ;D ;D
A kulacstartó...,hát igen,de most vettem italtárolós Tatonka hátitatyót,abból fogok inni

Üdv
Írta 2002. december 25. - 23:26

Szia Bagi!
Mi az, hogy alig várod a tavaszt? Nyomás ki a hóba!!!
Én már szögessel nyomom!
Jó lett a gép, bár egy hátrányára felhívom a figyelmedet:
A kulacstartó a lehetõ legrosszabb helyen van, mert egy jó kis dagonyás túra közben (mert az esõt ugye nem lehet kiszámítani) a kulacsod úgy fog kinézni, hogy nem lesz kedved inni belõle! Tapasztalatból mondom, mert a HAUSER Leopardnak is ugyanitt volt, és az elsõ kerék tökéletesen pontosan hordta rá a sarat.
Õszintén: Mennyi kompromisszum volt benne?
Egyébként gratula, sok sikert hozzá, remélem, hogy Miskolcon találkozunk a megbeszéltek szerint!
Mi az, hogy alig várod a tavaszt? Nyomás ki a hóba!!!
Én már szögessel nyomom!
Jó lett a gép, bár egy hátrányára felhívom a figyelmedet:
A kulacstartó a lehetõ legrosszabb helyen van, mert egy jó kis dagonyás túra közben (mert az esõt ugye nem lehet kiszámítani) a kulacsod úgy fog kinézni, hogy nem lesz kedved inni belõle! Tapasztalatból mondom, mert a HAUSER Leopardnak is ugyanitt volt, és az elsõ kerék tökéletesen pontosan hordta rá a sarat.
Õszintén: Mennyi kompromisszum volt benne?
Egyébként gratula, sok sikert hozzá, remélem, hogy Miskolcon találkozunk a megbeszéltek szerint!
Írta 2002. december 25. - 23:11

Írta 2002. december 25. - 21:58

Gondoltam,hogy fikázni fogjátok,de nem is baj... ;D
Funn az csak a fékkar,és az azért van,mert nagyon tetszett,hogy milyen masszív,de valóban az illik legkevésbé a gépre :-[
Szívesen elcserélném egy Avidra pl. ,de lehet,hogy valami hidrós tárcsa,vagy hs 33 lesz helyette.
A Váz egy taiwani JD öszetlós,tulképp. hasonló a Magellan Scutumhoz,a teló meg egy kicsit tuningolt RST Gamma El.
A fékpillangók Sram 9.0,a hajtómû Powerpro,a váltók Stx Rc,a rugóstag Shockworks BR,a kiegészítõk Zoom és B+,a kerekek,a lánc és a fogsor még cserére várnak...
Szóval tudom,hogy nem a legszebb,legjobb,de ezt adta ki a gép
Funn az csak a fékkar,és az azért van,mert nagyon tetszett,hogy milyen masszív,de valóban az illik legkevésbé a gépre :-[
Szívesen elcserélném egy Avidra pl. ,de lehet,hogy valami hidrós tárcsa,vagy hs 33 lesz helyette.
A Váz egy taiwani JD öszetlós,tulképp. hasonló a Magellan Scutumhoz,a teló meg egy kicsit tuningolt RST Gamma El.
A fékpillangók Sram 9.0,a hajtómû Powerpro,a váltók Stx Rc,a rugóstag Shockworks BR,a kiegészítõk Zoom és B+,a kerekek,a lánc és a fogsor még cserére várnak...
Szóval tudom,hogy nem a legszebb,legjobb,de ezt adta ki a gép

Írta 2002. december 25. - 20:13

Írta 2002. december 25. - 20:12

nem lett nagyon rossz, de a funn és a bik+ cuccok eléggé ütik egymást... :-\
és ez univega váz?

Írta 2002. december 25. - 19:20

Sziasztok mindenki,boldog karácsonyt! 
Sikerült végre digitális gépet szereznem és lefényképeznem a pacimat:
http://kep.tar.hu/ba...502&pid=1635364

Sikerült végre digitális gépet szereznem és lefényképeznem a pacimat:
http://kep.tar.hu/ba...502&pid=1635364
Írta 2002. december 20. - 21:28

Írta 2002. december 20. - 21:00

sziasztok !!!
a topic kérdésre(ki,milyen, bringával nyomul?)a válaszom
TÖRÖTTEL.Ugyanis ma törtem el a giant freeride-om.Majf lehet hogy dobok fel képeket(szó szerint kettétört)
a topic kérdésre(ki,milyen, bringával nyomul?)a válaszom
TÖRÖTTEL.Ugyanis ma törtem el a giant freeride-om.Majf lehet hogy dobok fel képeket(szó szerint kettétört)
Írta 2002. december 19. - 22:33

Írta 2002. december 19. - 21:48

Írta 2002. december 19. - 21:38

Írta 2002. december 19. - 21:27

ja , de képzeljétek el, most otthon tépem a hajamat---- 2+2 számot eltaláltam, de nem egy szelvényen és azon filoztam, hogy megéri e 3000 ért a kombinált.... és nem vettem kombináciosat és ha vettem volna akkor ...... BASSZUS.... >
az egy 4 es lett volna...

az egy 4 es lett volna...
Írta 2002. december 19. - 21:21

Nem lehetne szó esetleg 2 bringáról? Tudod, egy merevfarú, és egy fullos. ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8)

Írta 2002. december 19. - 21:14

Írta 2002. december 19. - 21:02

az joo.... én akarok maajd venni egy Author a-zonet és elöre boxxer race(már megvan) az a-zoneba egy nagyobb rugostagot és akkor kiiirály..... de ez még csak álom.... de ha kész lesz akkor életemben elöször lesz egy noormális biciklim... mert amikor a telo jo akkor a váz gány vagy forditva, vagy mindkettö s...ar De ha nyerek a lotton akkor mindenkinek veszek egy tuti bájkot ;)persze csak a forumosoknak!!! komolyan!
Írta 2002. december 17. - 20:48