Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2003. január 08. - 13:52

;D
majd szólok
múltkor körbementük vele a Fertõ-tavat
hmm....kicsit lassú volt :-[
majd szólok
múltkor körbementük vele a Fertõ-tavat
hmm....kicsit lassú volt :-[
Írta 2003. január 08. - 13:48

Írta 2003. január 08. - 10:17

nem, csak vettem ott a bike-ot.
bp-i vagyok, de anyám most Sopronba' dolgozik....
bp-i vagyok, de anyám most Sopronba' dolgozik....
Írta 2003. január 08. - 09:40

trollember: nem, en a lacknerba vettem. gondolkoztam hogy a hi tec dual-t vegyem e meg, vagy a kona stuff-ot, es a kona mellett döntöttem.nem a HT-BOX funstore-ban? én ott vettem a bicajom ;D
ugyan mar nezegetem elöben is nalunk sopronban, de azert megkuksoltam a honlapon is.
különben te is soproni vagy? vagy csak ott vetted a cangadat!?
ugyanis en soproniakat is keresek, akikkel tudok nyomulni, mert egyedül kicsit uncsi. mivel csak egy jo eve költöztem haza nemetorszagbol, nem ismerek meg annyi embert sopronba.
Írta 2003. január 05. - 22:21

alapbol nem jo mert szar a pofaja de ha kicsereled esetleg mas vagy naygobb tarcsat raksz ra no porblem!
az adapterezessel van meg gond mert idonkent kapni olyat aminek ossze van keverve! mas munka hengert kapsz, elso helyere hatsot!!!
az adapterezessel van meg gond mert idonkent kapni olyat aminek ossze van keverve! mas munka hengert kapsz, elso helyere hatsot!!!
Írta 2003. január 05. - 21:54

Ha elcsórod a tied 8)
Amúgy ez téllleg arról szól ki mivel gyötör?
Nekem van agy Merida M. Speedem ;D
Apropó.. aboltban fikázták, a bikkkmakk meg isteníti a sram 9.0 h. tárcsaféket.. Most akkor az megéri vagy nem?
Amúgy ez téllleg arról szól ki mivel gyötör?
Nekem van agy Merida M. Speedem ;D
Apropó.. aboltban fikázták, a bikkkmakk meg isteníti a sram 9.0 h. tárcsaféket.. Most akkor az megéri vagy nem?
Írta 2003. január 05. - 21:02

Írta 2003. január 05. - 21:00

a MAmmut elött mindig le van láncolva egy elég tuti bicaj... AZ KIÉ??????????????????
Írta 2003. január 03. - 22:20

nem a HT-BOX funstore-ban? én ott vettem a bicajom ;Dugyan mar nezegetem elöben is nalunk sopronban, de azert megkuksoltam a honlapon is.
Írta 2003. január 03. - 21:28

Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Lehet, hogy hidraulikust veszek de mivel tudok AVID-t 35000-ért ezért lehet, hogy majd AVID lesz!
És 40-ért 200-s tárcsával AVID-t!
Tudom és a mostani bicóm is CC de a János hegyen való menetelést bírja bõven és nem lágyul nem recseg nem ropog nem törik...
Nem Deore körüli szintû és az az Alivio ezért gondolTAM, hogy kb. Alivio szintû!
Raveace :-> OK!
Sziasztok
VDaNi
Szo szo!
Az Avid mechaikus tárcsaféke ahhoz képest, hogy drótos nagyon jól fog... ;DE már sok helyen alátámasztották.
Ehhez képest az ára elég magas. De szernte oké! De ennyi loveért már maura Clarat kapsz ammi télleg nem elhanygolható és az olajos. Újabb dilemma......

Írta 2003. január 03. - 21:22

a casco sisakok egész rullák és a cratoni gyikalvállalata
Én ezt pont fordítva tudom :
De pl. Németországban õk látják el a rendõrséget sisakkal és csinálnak lovas tökfödõket is...hmmmmm?
lásd: www.casco-helme.de (vagy .com?)
Engem mindenesetre meggyõzött a Viperben levõ alumínium pálcás betét, de láttam vmi prototípust (bikemag-ban?) amiben 5 ilyen pálca volt
Kihagytm egy EEEEE betüt tehát a mondat helyesen így hangzik::::::
>>>>> A casco sisakok rullák és különben is a cratoni egyik alvállata és.... Te -hát nem gyík. THX THX

vendég_vdani_*
Írta 2003. január 03. - 20:10

Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Lehet, hogy hidraulikust veszek de mivel tudok AVID-t 35000-ért ezért lehet, hogy majd AVID lesz!
Tudom és a mostani bicóm is CC de a János hegyen való menetelést bírja bõven és nem lágyul nem recseg nem ropog nem törik...
Nem Deore körüli szintû és az az Alivio ezért gondolTAM, hogy kb. Alivio szintû!
Sziasztok
VDaNi
Köszi a válaszokat!

Sziasztok
VDaNi
Írta 2003. január 03. - 18:18

Vdani!
Azért az a váz eléggé kimondottan cc váznak néz ki!
Én nem nagyon ugrálnék vele mert úgy jársz ahogy én!
egy év termése egy swinn-csepel adrenalinnal (szintén nem ugri-bugri váz):
Kéztörés, váz repedés, teló törés!
De ahogy a majorbéby találoan megjegyezte én nem számitok!
Úgyhogy te is könnyedén így járhatsz!
És azért vegyél egy két tanácsot azért komolyan mert vannak azért itt elég tapasztalt emberek!!
(nem bandó vagyok csak a kollegája voltam!)
Azért az a váz eléggé kimondottan cc váznak néz ki!
Én nem nagyon ugrálnék vele mert úgy jársz ahogy én!
egy év termése egy swinn-csepel adrenalinnal (szintén nem ugri-bugri váz):
Kéztörés, váz repedés, teló törés!
De ahogy a majorbéby találoan megjegyezte én nem számitok!

Úgyhogy te is könnyedén így járhatsz!
És azért vegyél egy két tanácsot azért komolyan mert vannak azért itt elég tapasztalt emberek!!
(nem bandó vagyok csak a kollegája voltam!)
Írta 2003. január 03. - 17:21

trollember: kösz az email-cimet!
ugyan mar nezegetem elöben is nalunk sopronban, de azert megkuksoltam a honlapon is.
de szerintem 30 rugot meger!?
....apropo sopron: nem ismertek soproni dirt-ösöket, vagy freerideosokat? mivel egyedül nyomulni, kicsit uncsi.
en meg peches vagyok, mert ha latom öket, akkor mindig csak veletlen a varosban, es raadasul csak messziröl....
meg allitolag epitettek, vagy epitenek sopronban a löverekben
egy siraly dual-palyat is. asszem a nyaron mar meg volt ra az engedely is!? ???
legalabb is igy hallottam a bringas boltban.
...csak ök CC-sek
de szerintem 30 rugot meger!?
....apropo sopron: nem ismertek soproni dirt-ösöket, vagy freerideosokat? mivel egyedül nyomulni, kicsit uncsi.
en meg peches vagyok, mert ha latom öket, akkor mindig csak veletlen a varosban, es raadasul csak messziröl....

meg allitolag epitettek, vagy epitenek sopronban a löverekben
egy siraly dual-palyat is. asszem a nyaron mar meg volt ra az engedely is!? ???
legalabb is igy hallottam a bringas boltban.
...csak ök CC-sek

Írta 2003. január 03. - 16:51

a casco sisakok egész rullák és a cratoni gyikalvállalata
Én ezt pont fordítva tudom :

De pl. Németországban õk látják el a rendõrséget sisakkal és csinálnak lovas tökfödõket is...hmmmmm?
lásd: www.casco-helme.de (vagy .com?)
Engem mindenesetre meggyõzött a Viperben levõ alumínium pálcás betét, de láttam vmi prototípust (bikemag-ban?) amiben 5 ilyen pálca volt

Írta 2003. január 03. - 15:23

a casco sisakok egész rullák és a cratoni gyikalvállalata tehát nem lehetnek rosszak. Ez olyan mint a monitornál a Samsung, és a samtron

Írta 2003. január 03. - 14:11

....akkor en is megkerdeznem a hozzaertö urakat, ha mar it dani sisakjat fikazzatok, hogy nem megy a brignajahoz:
mit szoltok a casco viper MX sisakhoz protektorral. 30ezer-be kerül.
szoval az egesz ilyen fullface-es.
allitolag a cratoni kesziti öket!?...legalabb is igy hallottam.
ugyan is most szeretnek egy sisakot venni, es nem akarok annyit kiadni, es fullface is legyen, mivel a dirtjump-hoz az
az ajanlatos!? ???
mit szoltok a casco viper MX sisakhoz protektorral. 30ezer-be kerül.
szoval az egesz ilyen fullface-es.
allitolag a cratoni kesziti öket!?...legalabb is igy hallottam.
ugyan is most szeretnek egy sisakot venni, es nem akarok annyit kiadni, es fullface is legyen, mivel a dirtjump-hoz az
az ajanlatos!? ???
Írta 2003. január 03. - 13:59

A telóval valószínûleg semmi gond nincs, csak én RS függõ vagyok, ezért választanám a Dukeot! ;D :
Meg amúgyis disces felnivel van szerelve a gép, ezért nem is tanácsolom igazán vféket, mert akkor kereket is cserélni kell, és akkor több a gond, mint a haszon. Azért kiváncsi vagyok mit tud az az Alivio tárcsa. Bár szerintem idõvel megéri egy Hayes/Avid mechanikusba beruházni.

Meg amúgyis disces felnivel van szerelve a gép, ezért nem is tanácsolom igazán vféket, mert akkor kereket is cserélni kell, és akkor több a gond, mint a haszon. Azért kiváncsi vagyok mit tud az az Alivio tárcsa. Bár szerintem idõvel megéri egy Hayes/Avid mechanikusba beruházni.
Írta 2003. január 03. - 13:16

A lové nagy úr és megkell találni a határt mert a végén már autót vesz belõle az ember. DE fejelszzeni mindig kell ;D
vendég_vdani_*
Írta 2003. január 03. - 13:14

Sziasztok!
Elismerem, hogy nehéz eset vagyok! :'(
Elfogadom a véleményeteket, mert azért kérdezem de már mondtam soxor, hogy nincs csak ennyi pénzem! És most nem tudok többet költeni! Mikor fejleszteni fogok akkor ezek a hozzászólások alapján fogok!
De jó akkor nem írom be a napokat csak ha már meglesz!
Így jó? :-X ??? :-X
Majd mindent meglátunk! Csak szerintem ilyen teló van a Roastban is az meg ugrálásra való! Tehát agyon rossz nem lehet! Szerintem! Már írtam, hogy azért választottam ezt, mert ezeken tetszettek a cuccok meg a váz, teló. Van nagy választék, tehát tudtam válogatni! Nem véletlen lett ez!
Amúgy köszi a válaszokat!
Sziasztok
VDaNi
Elismerem, hogy nehéz eset vagyok! :'(
Elfogadom a véleményeteket, mert azért kérdezem de már mondtam soxor, hogy nincs csak ennyi pénzem! És most nem tudok többet költeni! Mikor fejleszteni fogok akkor ezek a hozzászólások alapján fogok!
De jó akkor nem írom be a napokat csak ha már meglesz!
Így jó? :-X ??? :-X
Majd mindent meglátunk! Csak szerintem ilyen teló van a Roastban is az meg ugrálásra való! Tehát agyon rossz nem lehet! Szerintem! Már írtam, hogy azért választottam ezt, mert ezeken tetszettek a cuccok meg a váz, teló. Van nagy választék, tehát tudtam válogatni! Nem véletlen lett ez!
Amúgy köszi a válaszokat!
Sziasztok
VDaNi