neeeeeem!
egy srace akinek mostantolmerida big air-e van a 2002-es.
eddig merev meridaja volt.
van egy szerte szana szejjel torott 317-em! :-)))
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2003. február 08. - 10:41

Írta 2003. február 08. - 10:33

HÁt lehet, hogy mostmár nem vagyok elég sznobafaktoros, mert csak XTRem van?
;D ;D
;D ;D
Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy teljesít majd az XO. (Bár Lovas_Gabi én a helyedben ha már upgradelsz akkor a felnin is változtatnék... Mondjuk egy Mavic X317Discre)

Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy teljesít majd az XO. (Bár Lovas_Gabi én a helyedben ha már upgradelsz akkor a felnin is változtatnék... Mondjuk egy Mavic X317Discre)
Írta 2003. február 08. - 08:17

Hali LOR!
Kié az elsõ? Csak nem a tiéd?
Egyébként Bombrider.
Zsomi!
Roppant egyszerû:
Mert a magyarországi boltok az ilyen "extrém" dolgokért annyit kérnek, amennyit nem szégyellnek. Érdekes, hogy egy USA online áruházban az XO kijön átszámítva 29.000,-Ft-ból.Ha belegondolok, hogy ezen már a haszonkulcsa is rajta van, akkor ez itthon már enyhén szólva is harácsolás kategória. És ez szinte minden (nem csak kerékpáros) boltra és kereskedõre igaz.
Kié az elsõ? Csak nem a tiéd?
Egyébként Bombrider.
Zsomi!
Roppant egyszerû:
Mert a magyarországi boltok az ilyen "extrém" dolgokért annyit kérnek, amennyit nem szégyellnek. Érdekes, hogy egy USA online áruházban az XO kijön átszámítva 29.000,-Ft-ból.Ha belegondolok, hogy ezen már a haszonkulcsa is rajta van, akkor ez itthon már enyhén szólva is harácsolás kategória. És ez szinte minden (nem csak kerékpáros) boltra és kereskedõre igaz.
Írta 2003. február 08. - 01:50

Írta 2003. február 08. - 00:51

én már fogtam egy XO-t a wilkerben ;D(bibibí)
mondjuk kiváncsi lennék miért 60 ezer...
mondjuk kiváncsi lennék miért 60 ezer...
Írta 2003. február 08. - 00:34

Jó látni,hogy valakinek már kész van.
Bezzeg az enyém.....
Még kell nyeregcsõ,bilincs h.agy,elsõváltó,gumik :-[
Amugy egy univega ram váz sid taggal,manitou xvert dc telo meg magura clara fék.
Ugyérzem tutti lesz nekem.
Csak már lenne kész. :
Bezzeg az enyém.....
Még kell nyeregcsõ,bilincs h.agy,elsõváltó,gumik :-[
Amugy egy univega ram váz sid taggal,manitou xvert dc telo meg magura clara fék.
Ugyérzem tutti lesz nekem.
Csak már lenne kész. :

Írta 2003. február 07. - 22:42

Írta 2003. február 07. - 22:04

Gabi
Ha nem titok, akkor hol és mennyiért szerezted az X.O-t?
Jöhet privátba is, ha titok
Ha nem titok, akkor hol és mennyiért szerezted az X.O-t?
Jöhet privátba is, ha titok

Írta 2003. február 07. - 19:31

Írta 2003. február 07. - 14:54

Írta 2003. február 07. - 14:41

Írta 2003. február 07. - 14:37

Írta 2003. február 07. - 14:33

És még egy kis nyalánkság:
Remélem, a jövõ hétemn már boldog tulajdonosa leszek a SRAM XO-nak is! Jelenleg egy 7.0-ás teljesít szolgálatot a gépen, hibátlanul.
Remélem, a jövõ hétemn már boldog tulajdonosa leszek a SRAM XO-nak is! Jelenleg egy 7.0-ás teljesít szolgálatot a gépen, hibátlanul.
Írta 2003. február 07. - 14:15

Írta 2003. február 07. - 14:04

Azóta volt egy kis változás a bicajon. Sárga lett az elsõ teló, felkerült az AUTHOR patentpedálja is.
ROB!
Ami a gumikat illeti ezek még a régi Contik. Már a végüket járják, párszáz kilcsi és csere.
A fékre visszatérve itt pihen a polcomon, mert a TRINITY iparis tárcsafékes agyat még nem hozták.
A BRINGASTIC-ban volt egy, de a küllõperem kb 1-1,5 mm-t hullámos volt, így nem kellett.
Foto lesz a jelenlegi állapotról is, kis türelem és felteszem ide is!
(Zárójelben jegyzem meg, hogy nagyon tetszik nekem az ilyem ordító sárga szín. Nézz meg egy SEAT-ot is ilyenben! Ez csak extra volt, hogy a váz ilyen színben jött.)
ROB!
Ami a gumikat illeti ezek még a régi Contik. Már a végüket járják, párszáz kilcsi és csere.
A fékre visszatérve itt pihen a polcomon, mert a TRINITY iparis tárcsafékes agyat még nem hozták.
A BRINGASTIC-ban volt egy, de a küllõperem kb 1-1,5 mm-t hullámos volt, így nem kellett.
Foto lesz a jelenlegi állapotról is, kis türelem és felteszem ide is!
(Zárójelben jegyzem meg, hogy nagyon tetszik nekem az ilyem ordító sárga szín. Nézz meg egy SEAT-ot is ilyenben! Ez csak extra volt, hogy a váz ilyen színben jött.)
Írta 2003. február 07. - 12:58

Ha jól tudom ez a váz (még az eredeti gazdájának) a maga idejében (2001 -es) ötvennéhányezer volt.
Szerintem sokkal jobban néz ki mint a 2002 -es

Amúgy mi a vélemény a caprine vázakról , csak annyit hallottam mindenkitõl hogy nehezek.
Szerintem sokkal jobban néz ki mint a 2002 -es

Amúgy mi a vélemény a caprine vázakról , csak annyit hallottam mindenkitõl hogy nehezek.
Írta 2003. február 07. - 12:24

gabi, szerintem qrva jol valasztottal!
szep nagyon! de en is inkabb fekete gumikkat raktam volna ra.
de mivel nem az en gepem, semmi közöm hozza.
ami a caprine-okat illeti, en azokra a nagggyon gagyikra gondoltam.
egy evvel ezelött meg fogalmam sem volt arrol, hogy a caprine-nak is van pl. dual vaza!
....de most mar okos vagyok! ;D
szep nagyon! de en is inkabb fekete gumikkat raktam volna ra.
de mivel nem az en gepem, semmi közöm hozza.

ami a caprine-okat illeti, en azokra a nagggyon gagyikra gondoltam.
egy evvel ezelött meg fogalmam sem volt arrol, hogy a caprine-nak is van pl. dual vaza!
....de most mar okos vagyok! ;D
Írta 2003. február 07. - 11:22

B*sszus! Ez a váz gyönyörû!
Kár elrondítani azokkal a gumikkal, szvsz fekete gumikkal lenne csodaszép, de hát ízlések és pofonok.
Nem jól emléxem, hogy már elöl is fennt van a Hayes HMX-1?
Kár elrondítani azokkal a gumikkal, szvsz fekete gumikkal lenne csodaszép, de hát ízlések és pofonok.
Nem jól emléxem, hogy már elöl is fennt van a Hayes HMX-1?
Írta 2003. február 07. - 09:07

Zo-LEE!
Ne felejtsd el, hogy ezek a "Gazdaságos" CAPRINE bicajok is elég húzós árakon voltak!
Én is barátkoztam velük, nézegettem, de másképp döntöttem.
Így:
Ne felejtsd el, hogy ezek a "Gazdaságos" CAPRINE bicajok is elég húzós árakon voltak!
Én is barátkoztam velük, nézegettem, de másképp döntöttem.
Így:

Írta 2003. február 07. - 08:50

mennyit kostal egy ilyen vaz? es milyen minösegileg.
mert ugye en eddig csak azokat a "tesco gazdasagos"-nivoju
caprine-eket ösmertem.
mert ugye en eddig csak azokat a "tesco gazdasagos"-nivoju
caprine-eket ösmertem.