Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2003. május 13. - 08:04
Írta 2003. május 13. - 02:00
Írta 2003. május 12. - 16:02
Írta 2003. május 12. - 14:50
amúgy Én is másodbiciklinek összeakarom rakni a régi, BRONCOsaurusom... ugyan nem one-fucking-speed(copyright tamaskaa), de elöl csak a nagytányért hagyom fenn ;D
Tsõvûáz és Hátszél...
Joghurtnak már elkéne itt a hûvösebb
Írta 2003. május 12. - 14:18
Para: akkor azért volt olyan ismerõs...
Nálam (sajnos) az a helyzet, hogy a biciklim határai még sokkal messzebb vannak, mint az én sajátjaim. Magyarul van egy rohadtjó gépem (ha felkerül rá az új hajtókar akkor legalábbis elég jó lesz szvsz), émmeg felét se használom ki. Ezért jó, hogy van most a másodgépem, ami könnyû, singlespeed, és kellõen gagyi. Na ez való nekem.
Semmi zúzás, csak szoftos tekergés a városban, meg a határban, s kész.
Nálam (sajnos) az a helyzet, hogy a biciklim határai még sokkal messzebb vannak, mint az én sajátjaim. Magyarul van egy rohadtjó gépem (ha felkerül rá az új hajtókar akkor legalábbis elég jó lesz szvsz), émmeg felét se használom ki. Ezért jó, hogy van most a másodgépem, ami könnyû, singlespeed, és kellõen gagyi. Na ez való nekem.
Írta 2003. május 12. - 10:22
;D a háttérben levõ sziklák ama általam annyira emlegetett Fehérkõi-lápa... 8)
és lezúztam csak másik irányba...
és lezúztam csak másik irányba...
Írta 2003. május 12. - 09:34
Írta 2003. május 12. - 08:41
akkor a beígért horror:
http://kep.tar.hu/qw.../pic2351204.jpg
http://kep.tar.hu/qw.../pic2351203.jpg
8)
Írta 2003. május 12. - 00:52
az a regebbi avid,es sram9.0 nagyon jo valasztas !
akarmennyire gagyi kinezetu a sram 9.0 f.kar, szuper !
.. en hasznaltam mar egy parat , avid 5 ,7, Ultimate , es a hires Paul .. akit nem zavarja a muanyag kar , es nem akar ezreket kiadni , van olyan jo mint egy sokkal , sokkal dragabb kar !
Írta 2003. május 11. - 21:43
;D ;D sajna nem tellik DJIII-ra :'( szal ez van..egyenlore meg mozog szal nem csereltem semmit..majd ha behal ;D
Írta 2003. május 11. - 21:41
Nem is tudtam, hogy neked is Suntourod van! Te is cseréltél benne olajat meg kivetted belõle azta kemény elasztomert?
Írta 2003. május 11. - 21:16
Írta 2003. május 11. - 21:15
hello ;D én is nagyon-nagyon-nagyon sokáig gyûjtöttem, hajtottam, dolgoztam güriztem a kis bicómért de végül összejött!!! nagyon örülök hogy elértem ezt az állapotot ;D ;D
csak mire ez kész lett..."túlfejlõdtem" a bicót szal most azon dolgozom, hogy még jobb legyen..sajna már a bicó tûrésfaktorán kívüli dolggokat is megejtek, és hát nem nagyon szereti...mire összeraknék egy új bicót az már megint nem lenne elég..ördögi kör ;D ;D azé' rájd ezerrel...azzal ami épp van 8)
csak mire ez kész lett..."túlfejlõdtem" a bicót szal most azon dolgozom, hogy még jobb legyen..sajna már a bicó tûrésfaktorán kívüli dolggokat is megejtek, és hát nem nagyon szereti...mire összeraknék egy új bicót az már megint nem lenne elég..ördögi kör ;D ;D azé' rájd ezerrel...azzal ami épp van 8)
Írta 2003. május 09. - 23:01
Ja................
És gabo,már elértem bringám határait(mármint stree-tben) bár terepet nagyon birja,de freeridétöl irtozik......
Azért gyanitom,hogy egy kona stinky kero határait hosszú-hossszú ideig nem fogom nagyon megfeszegetni..
És gabo,már elértem bringám határait(mármint stree-tben) bár terepet nagyon birja,de freeridétöl irtozik......
Azért gyanitom,hogy egy kona stinky kero határait hosszú-hossszú ideig nem fogom nagyon megfeszegetni..
Írta 2003. május 09. - 22:57
én CORA-ba vettem egy scwinn-csepel spirit jelzésü keros,csak szétesett....... :-[
Írta 2003. május 09. - 22:45
Én egy 13.990 ft-s Cora bike-al kezdtem. A nyereg lecsoffadt és minden következett volna, csak ellopták. De, hogy megnyugtassalak, engem is a Stinky bírt rá, hogy elmenjek, és ökörködjek elõtte kicsit, mielõtt bementem volna, és most cérna van a lábszáramban :
Írta 2003. május 09. - 22:07
Kala,szerintem én eléggé kitarto vagyok,hiszen a mostani,már "gagyi" kerora több mint egy évig gyüjtögettem (meg füztem muterékat
) erre a mali kerora,az elött kb 2 honapja még egy CORA (vagy tesco-s) kerot püföltem...........
De most komoly tervek vannak a fejembe,még dolgozni is elmentem ;D
pedig azért hogy én mellozak suli mellett nyomos indok kellett.........
(mondjuk egy kona stimky
De most komoly tervek vannak a fejembe,még dolgozni is elmentem ;D
pedig azért hogy én mellozak suli mellett nyomos indok kellett.........
(mondjuk egy kona stimky
Írta 2003. május 09. - 22:00
Írta 2003. május 09. - 21:13
Írta 2003. május 09. - 21:06
Rob jól szólt!
Én két metrobájkot hajtottam sz@rrá,aztán kaptam felmenõktõl egy mostani szemmel nézve gagyi Olimpiát.Eleinte maga volt az álom,aztán jöttek rá a tuningok,mert a kanti nem volt vmi könnyû eset...
Fékek,teló,hajtómû,gumik...Aztán bekattantam,és egyre több tekerés következett,miközben éreztem,h lassan kéne már egy jobb gép.Másfél év spórolás,meló,tervezés és kitartás eredménye most a PICIKÉM... Most már gyógyíthatalan stádiumban vagyok
Tervek között szerepel egy alsókategóriás outi mellett egy fulltelós BMX is...Igaz, több év távlatában...
Persze,ha nem veszed komolyan a bicózást,akkor sosem fog összejönni az álomgép! (és nem is lesz rá szükséged)
Én két metrobájkot hajtottam sz@rrá,aztán kaptam felmenõktõl egy mostani szemmel nézve gagyi Olimpiát.Eleinte maga volt az álom,aztán jöttek rá a tuningok,mert a kanti nem volt vmi könnyû eset...
Persze,ha nem veszed komolyan a bicózást,akkor sosem fog összejönni az álomgép! (és nem is lesz rá szükséged)

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére