Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

:D Valóban nem értesz. Nem sok strapabíróbb váz van nála

..khm.. :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

jorus en nem ertek a dhhoz, de nem tunik tulsagosan megerositettnek a vazad, de lehet, h a cr mo mas.

:D Valóban nem értesz. Nem sok strapabíróbb váz van nála. Elég, ha azt nézed, hogy 5 éve versenyeznek vele, és még egyszer sem tört, repedt, nem kellett megerõsíteni. Mutass egy 5 éves alu DH vázat, ami nincs rommá hegesztve.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az arny vagy fem sinure gondolsz?
torik, mint a ropi!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Fruitfly: ez Jagwire sima bowdenház gyöngyház színben. Egy itteni boltban vettem, de sztem bizta máshol is van.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
itt csorgatom a nyalam erre a sok szep gepre...
de akkor is xc ridere a legszebb :)
jorus en nem ertek a dhhoz, de nem tunik tulsagosan megerositettnek a vazad, de lehet, h a cr mo mas.
ericc: gratula telleg szep, de hol talaltal olyan valto bowdenhazat, mert abbol en csak simat lattam es csak a fek olzan femszovetes :'( amugy milyen a vazad? marmint a caprine jo? azt hallottam magyar szoval biztos :) sztem majd festesd le vmi meno szinre

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Ki milyen bringával ???

Nagy örömmel dicseXem ezzel PARKPRE a keróval.

Igen! Ilyen az enyém! ;)

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
a GT-k elég jók, mien felszereléssel van a 3.0? Meg attol függ mire kell...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Kérlek segítsetek!

Van három bringa, nagyjából azonos áron; melyiket válasszam:
2003 Kona Nunu
2002 GT Avalanche 3.0
2002 Mongoose Asylum
???

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás

Na én meg megoldottam a bowdenház-kérdést

ja, én nem csak erre gondoltam, de ne törõdj vele ;)
Nem volt mibe belekötni 8)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
gyaci: ;D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Iljics .. na az meg ugyan minek neked.. nem volt meg eleg..? ;D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

nah Áchim fijam, gyöjjön máskor vizsgázni, ez most egy nagy kampó, aggya az indexét! ....a következõt! ;D ;D

.. ugy latom mely nyomokat hagyott benned a vizsgalaz .. ne felj, mint minden rossz alom ez is elmulik ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Látnátok mozgásban !! Pfûûû....láttam már ezt-azt, de ez killer !!!!!!!
Komolyan egyszer nekem is lesz egy ilyen.... ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Szép ez Jorus nagyon!!! :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég

A kerékpárt fagyizásra fogom használni temészetesen. Ketten együtt 127 kilót nyomunk. A nyeregcsõ nem igazán kap terhelést, lévén, hogy telós a váz, és amikor terhelve van, akkor ugye úgysem ülsz rajta. Egyébként mivel az egész váz Columbus Cro-Mo csövekbõl van, nem hiszem, hogy el szeretne törni. ;) A villát akkor adom el, ha lesz vmi jobb.

hmm, tehát úgy véled, hogy ha ráereszted az 106kg-os ülepedet a nyeregre, akkor az a rugós váz miatt nem fogja érezni a hácccsódat?
Öveges professzor módján csináljunk egy egyszerû próbát. vegyünk egy toját, tegyük rá egy rugóra, majd helyezzünk rá egy lexikont....ugye mijen érdekes, hogy eltörik?? szóval az egy tévhit, hogy ha már rugó van alattunk, akkor csökken a terhelés. a statikus terhelés marad annyi, amennyi volt, a dinamikus terhelést csökkenti csak!!
nah Áchim fijam, gyöjjön máskor vizsgázni, ez most egy nagy kampó, aggya az indexét! ....a következõt! ;D ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ennél?! ;D

Na én meg megoldottam a bowdenház-kérdést. :) ITT az eredmény. ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A kerékpárt fagyizásra fogom használni temészetesen. Ketten együtt 127 kilót nyomunk. A nyeregcsõ nem igazán kap terhelést, lévén, hogy telós a váz, és amikor terhelve van, akkor ugye úgysem ülsz rajta. Egyébként mivel az egész váz Columbus Cro-Mo csövekbõl van, nem hiszem, hogy el szeretne törni. ;) A villát akkor adom el, ha lesz vmi jobb.

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Azok a becsûszóvédõk sokat dobnak a villán ;)
de én attól a nyeregtõl(+csõ) kicsit félnék! :o
fõleg olyan súllyal!
amúgy nagyon állat!
mikor adod el a telót?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
jorus bébi erre má csak egy benzin tank és némi bõrruha köll, oszt máris indulhacc motocross versenyen.
1ébként eztet a szörnyet mire fogod használni? kérdem azért, mert ketten együtt lehettek vagy 140kiló, ami nem egy déhás tömeg, a hegy is beomlik alattatok ha feltolod rája.;D persze ha 10 méteres letöréseket tervezel vele meggyalázni, akkor kussolok, bár ahhoz meg egy fasza rugóstag dukálna nem? :-\

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Egy "csoportképet" kifelejtett Jorus! :)

Feltöltött kép