Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Mikor én manualt tanulgattam, kilöktem magam alól a bicót, a gatyám beakadt a nyeregbe, és a jobb szárának belseje térdtõl ágyékik fölhasadt. De anyuci tök jól megvarrta! ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
háát, remélem már ott volt... vagy ha nem akkor gyorsan megszáradt. ;D

mások is látták, amint dolgozik a srác -a CCs-? vagy csak feltételezés? ;D ezért nem jó a hosszú, vékony, hegyes CC stucni...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
;-) koszike!

frui: es a sz@r az elotte is ott volt vagy o hagyta ott?
ugy, mint egy srac par eve egy cc versenyen raesett a stucnire farokkal. ossze eset kicsiket fetrengett a palya szelen aztan meg oda is sz@rt. mert nem birta elviselni a dolgot.

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
lor a te trükköd a legfrankóbb ;D ;D 8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
egy hawerom gyakorolta a manuált de olyat esett, hogy után vérzett a segge... közbe meg ott hempergett fájó seggel az út szélén és csak miután felállt, azután vette észre, hogy alatta volt egy nagy darab szar. nah, remélem ezzel mindenkinek elvettem a kedvét!! ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Sala:
sztem ne ott gyakorold, hosz meg NEM vagy olyan szinten mint lor ;D majd ha mar kifejlesztetted ezt a keszsegedet, akkor csinald zegen ;D

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

Háp! Egyébként valaki tud valami igazi trükköt ? Pl.: turndown, x-up, nose-manual . Vagy ilyasmit ? Kíváncsi lennék rá hogy mennyi idelyig tanulta, hogyan, stb. Na nem mintha bármelyiket is megtudnam (meg manualozni sem tudok :'() csak kerdeztem. ???
Háp!

Manual: 3 hónap, de még igazán van mit fejlõdnöm.
Nose manual: 1 másodperc :). Presze hogy biztosan menjen, sokkal több, de elsõ élménynek egy elsõ fék behúzás és enyhe ugrás megteszi. 4-5 méter már összejött párszor.
Kb 1 nyár alatt eljutottam a nagy semmibõl a manualig, és a hátsó keréken ugrálásig, valamint ezek keveréséig (mose manualból hátsó kerékre, hasonlók). Mindezt 1 db eséssel, túlhúzott manual + tövigkopott fékpofa.
X-Up nem nehéz, csak ugrani kell tudni jól hozzá. 10-12 éves BMX-es kissrácok pár nap alatt megtanulták.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Ezt kiprószálom itt zegen ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en olyat tudok, hoyg oda megyek egy autoshoz aki esetleg tudatlansagaban artott nekem letepem a visszapillantojat vagy a rendszamat.
es utana ugy el tudok menekulni, hoyg nem talal meg!
mert en uyges vagyok! :-)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Háp!
Hát Lor akkor bezony nem láttalak még.
Egyébként valaki tud valami igazi trükköt ? Pl.: turndown, x-up, nose-manual . Vagy ilyasmit ? Kíváncsi lennék rá hogy mennyi idelyig tanulta, hogyan, stb. Na nem mintha bármelyiket is megtudnam (meg manualozni sem tudok :'() csak kerdeztem. ???
Háp!

www.fw.hu/hombolom/manual.jpg
Elõször tanulj meg frankón egykerekezni szerintem.Ha megy probálj ugy hogy tekersz kicsit abbahagyod(gurulsz) oszt ha nagyon lemenne az eleje akkor megint kicsit rátekersz.Nekem igy 3 hónapomba került de most már megy nulláb manual is 8)

gumikacsa007

gumikacsa007

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Háp!
Hát Lor akkor bezony nem láttalak még.
Egyébként valaki tud valami igazi trükköt ? Pl.: turndown, x-up, nose-manual . Vagy ilyasmit ? Kíváncsi lennék rá hogy mennyi idelyig tanulta, hogyan, stb. Na nem mintha bármelyiket is megtudnam (meg manualozni sem tudok :'() csak kerdeztem. ???
Háp!

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Akinek van már saját FS-e rakjon be egy képet létszi had gyönyörködjem!!!!!! :P

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Na mostmáraztán én is mutogatom:

http://www.tar.hu/no...8/mybike/PX.JPG
http://www.tar.hu/no.../mybike/px3.JPG
http://www.tar.hu/no.../mybike/px2.JPG
http://kep.tar.hu/no...036&pid=3707513

Az egyik képenéppen nincs rajta a láncterelôm,mert épp tisztogattam!!! 8)
Az uccsót csak úgy csináltam(motázsoltam) unalmamba a munkahelyen! ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hmm errol a ki punnyad dologrol lehet mas elkepzeleseim vannak! ;-)

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

A váz miatt meg már nem aggódok:
1.Nagyon vaddisznó papucsa van: 7mm
2.No meg a Mali azért elég vad gépeket csinál álltalában (Python, Boa), jó tudom vannak országútiak is (Ironman), de szerintem a többségük orszarvú tempóra van kitalálva 8).
Ti hogy gondoljátok?

Háp!

A Pythonnal csak óvatosan, mert nem igazán aggresszív használatra találták ki! Tudom, mert tapasztalatból mondom. Nekem is az volt, de a láncvillánál eltört, meg jónéhány helyen el is repedt (támvillák becsatlakozásánál, fejcsõnél a beheggesztett aludarab mögött). Szóval, csak érzéssel!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
pedig reg ott voltal folyton ;D de van masik:D rajtunk nem lehet kifogni!
:D
na ne offoljunk :D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Meghalt?! Nemán'!! (most úgy teszek mint akinek az élete a treforttól függ... ;D)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
;D
semmi
csak most ilyen full hulyeseg kitort belolem, es csetnek hasznalom a forumot ;D
elvonasi tuntetek h meghalt a trefort. ;D
ON

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ki punnyad? Mimennyimiértmikor?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hat ezaz ;Dezentul nappal kene forumozni, de akkor munka/suli van. kiveve persze Jorusnak ;D
este meg csitt van...
most is punnyad mindenki ;D pedig a vilagokorsegeket olvasnam szivesen tovab kicsit gyorsabban ;D